AlkoZeron – Билкови Капсули за Повече Свежи Утрини Без Нужда от Алкохол през 2020!

AlkoZeron КапсулиAlkoZeron е чисто нов продукт срещу развиване на алкохолна зависимост през 2020 г. Той притежава изцяло натурална формула. Основните му съставки са екстракт от жълт кантарион, магарешки бодил, мащерка, метличина и корен от кудзу. Всички те са известни, като чудесни детоксикиращи и пречистващи тялото агенти, които благоприятстват метаболизма. Детокс-капсулите АлкоЗерон са дело на популярния производител „Гранада“ ООД, а техният дистрибутор на пазара в България е компанията „Бернадет“.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Онлайн форумите, като тези на „БГ-Мама“ са пълни с положителни отзиви за действието на  AlkoZeron – в мненията и коментарите почти не присъстват оплаквания от противопоказания. Това е и основната идея на средството за превенция на алкохолизъм – реципрочно да намалява желанието за консумация на спиртни напитки. Но и да не води до натравяния, ако клиентът случайно посегне към чашката.

Къде да купя капсулите за алкохолен детокс  AlkoZeron на добра цена в България? Колко струва АлкоЗерон? Има ли много опити за измама със скъпоструващи фалшификати по онлайн порталите за продажба на стоки, като eBay, eMag, Alibaba, Amazon и AliExpress? Официалният уебсайт предлага ли редовни промо-намаления и отстъпки, от типа на „Вземи 3 Опаковки от Капсулите  AlkoZeron, А Плати Само 2“?

Научете всичко за капсулите за детоксикация от алкохола  AlkoZeron, изчитайки ревюто ни докрай!

alkozeron капсули, мъж, алкохол

Билките – Природно Средство за Успокояване на Жаждата за Алкохол!

Алкохолизмът е изключително често срещан в нашата общественост. За разлика от много други стимулатори на ЦНС и упойващи вещества, спиртните напитки се продават във всеки магазин. България е и държава, в която традиционно се пие много. Консумацията на алкохол и способността да погълнеш високи концентрации от него се считат за признак на мъжество и сила. Онова, което повечето хора не осъзнават, е, че ставата и сериозна предпоставка за развиване на зависимост. А тази към твърдите напитки е тежка – тя засяга, както тялото, така и психиката.

Как можем успешно да се детоксикираме от алкохола? Токсиколозите препоръчват спазването на диета, пиене на алкална вода, както и приема на билкови отвари, които тушират желанието за прием. Скорошна статия, публикувана в официалния журнал на фармацевтите в САЩ – ‘Pharmacy Times’, от доктора по фармакология Ерик Хефти посочва най-полезните от тях.

Ето и най-полезните билки за борба с алкохолизма:

 • Жълт Кантарион;
 • Магарешки Бодил;
 • Пасифлора;
 • Лют Червен Пипер;
 • Глухарче;
 • Кудзу;
 • Валериана;
 • Женшен;
 • Витамин B;

Действат Ли Капсулите  AlkoZeron за Детокс от Алкохола – Мнения и Отзиви по Форуми!

ефекти, алкохол

AlkoZeron са изцяло натурални капсули за детоксикация от алкохол, получаващи предимно положителни отзиви в клиентските мнения по форуми, като ‚BG-Mamma‘. Потребителите са доволни от въздействието на продукта, считайки го за добър начин за туширане на „алкохолния глад“. В коментарите си те споделят още, че дори тайно са разтваряли прахообразната смес на капсулите АлкоЗерон в питиетата на половинките си. Така са и помогнали да намалят приема на високоградусови спиртни напитки, без дори да го разберат.

Производителят ‚Granada‘ споделя, че формулата на средството за алкохолен детокс включва единствено натурални съставки. Те работят за туширане на желанието за консумация на високоградусови спиртни напитки. Като не пречат на нормалното функционира на организма, нито пък го интоксикират допълнително. Клиентите нямат оплаквания към приема на капсулите за алко-детокс  AlkoZeron в своите мнения, отзиви и коментари по форумите. Не са налични и сигнали за появата на противопоказания, странични ефекти или алергични реакции.

>>Вземи ALKOZERON с -50% Намаление ТУК!<<

Основните плюсове от приема на капсулите  AlkoZeron, според мненията, отзивите и коментарите на потребителите по форумите за детокс, са следните:

 • Изцяло Билкова Формула за Премахване на „Жаждата за Алкохол“;
 • Няма Оплаквания от Странични Ефекти към Приема на AlkoZeron в Клиентските Мнения, Отзиви и Коментари по Форумите;
 • Напълно Естествено Туширане на Алкохолната Зависимост;
 • Дава Усещане за Енергия, Успокоява и Подобрява Настроението;
 • Налично на Добра Цена и Заплащане чрез Наложен Платеж на Официалния Уебсайт на АлкоЗерон;

Nota Bene! Липсата на оплаквания от противопоказания в клиентските коментари за  AlkoZeron по форуми, като „БГ-Мама“, не ги изключва. Придържайте се към инструкциите за употреба на производителя ‚Granada, приложени като указания за ползване в опаковката!

Как Да Пия Капсулите за Алкохолна Детоксикация  AlkoZeron? Разтварят Ли Се във Вода?

алкохол, алкозерон капсули

Билковата формула на капсулите за алко-детокс  AlkoZeron ги превръща в напълно безопасно средство за ограничаване на приема на спиртни напитки. Потребителите просто трябва да помнят да следват инструкциите за употреба на производителя „Гранада“. Те са налични в опаковката на продукта, като подробно ръководство за ползване. Любопитното е, че капсулите АлкоЗерон могат да бъдат приемани по два начина – директно като филмирани капсули, или чрез разтварянето на прахообразната субстанция вътре в течност.

Ето и как да пиете капсулите за по-малко алкохол дневно  AlkoZeron в 3 лесни стъпки:

 1. Пийте по 2 (две) капсули на ден преди храна или след непосредствено желание за прием на алкохол.
 2. Можете да разтворите съдържанието им в чаша вода или лека спиртна напитка, ако това прави приема им по-приятен и лек.
 3. Пийте много течности и се хранете природосъобразно, като продължите да приемате AlkoZeron в продължение на, поне, пълен календарен месец!

Кои Детокс-Съставки Включва Билковата Формула на Капсулите АлкоЗерон?

alkozeron съставки

Основните компоненти в напълно натуралната формула на капсулите за алкохолна детоксикация  AlkoZeron представляват билкови деривати. Екстрактите са извлечени от растения, които са отглеждани в среда, наподобяваща естествения им хабитат. Те нямат известни странични ефекти, противопоказания и не водят до проявата на алергии. Това ги прави изцяло хипоалергенни агенти. Могат да бъдат консумирани, редом с питие с ниска концентрация на алкохол, без да вредят допълнително на организма.

Ето и основните съставки в билковата формула на капсулите  AlkoZeron:

 • Екстракт от Жълт Кантарион: Работи за бързия и безпроблемен детокс, подобрявайки стомашно-чревната функция, флора и фауна.
 • Екстракт от Магарешки Бодил: Извежда токсините извън тялото, оказвайки хипоактивно и превантивно действие.
 • Екстракт от Мащерка: Успокоява жаждата за алкохол, подобрява настроението и подсилва тялото.
 • Екстракт от Метличина: Премахва нервното напрежение и облекчава симптомите на алкохолна абстиненция.
 • Екстракт от Корен на Кудзу: Тушира махмурлука и хармонизира сърдечно-съдовата дейност.

Как Да Купя Капсулите за Алко-Детокс  AlkoZeron на Достъпна Цена в България?

поръчка

Производителят „Гранада“ съветва клиентите да не купуват имитации и фалшификати на капсулите  AlkoZeron, налични на завишена цена в Интернет. Онлайн порталите за продажба на стоки, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress предлагат основно измами. Средството за алкохолна детоксикация не е наличчно и в аптеките. Сигурно се питате защо.

Това е така, по изрично желание на производителя. Той работи с лицензирания дистрибутор – ‚Bernadette‘. Едноличното разпространение, което не включва втори и трети страни прекупвачи, позволява капсулите  AlkoZeron да имат еднаква цена във всяка държава на разпространение, включително и в България. Те не се променя, а само се прекалкулира, за да отговаря на местната валута.

Ако имате още въпроси, можете да прочетете подробната ни статия за метода на поръчка и доставка на био-козметика!

капсули алкохолизъм

Живейте Свободни от Алкохолната Зависимост!

Алкохолът е чудесно средство за забавление и разпускане. Но само в ограничени количества. Всеки път, когато прекалим с него, той се превръща във враг на тялото, психиката и щастието ни. Не му позволявайте да го направи!

Накратко: Капсулите за алкохолна детоксикация AlkoZeron имат изцяло натурален билков състав. Естественият им начин на въздействие позволява те да бъдат приемани и редом с лека спиртна напитка. Могат да се пият и чрез разтваряне на съдържащата се вътре в тях прахообразна субстанция в течност. Мненията и отзивите на клиентите за тях са положителни. Няма оплаквания от странични ефекти. Считани са за добра алтернатива за ограничаване на приема на високоградусови напитки.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply