Aqua Disiac – Подчертаване на Интимното Желание за Двата Пола!

Aqua Disiac парфюм

Aqua Disiac Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.6/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Aqua Disiac е парфюм, чийто аромат наподобява феромоните, излъчвани при засилване на възбудата. Неговият производител счита, че продуктът с натурална формула може да бъде чудесно допълнение към предстояща романтична вечер, повлиявайки положително на сетивността и чувствителността към допир. Средството за въздействие върху либидото получава предимно одобрителни отзиви и оценки в мненията на потребителите по онлайн форумите за секс. Голяма част от тях определят цената му като достъпна за възможностите на средностатистическия потребител в своите коментари, а действието му като задоволително.

Aqua Disiac, мъж и жена в легло

Ефирният парфюм с акцент на феромони Аква Дизиак може да бъде заявен чрез попълването на кратък формуляр на неговия официален уебсайт. Средството за подчертаване на либидото не може да бъде открито в търговската мрежа от аптеки, нито пък в онлайн порталите за покупка и продажба (eBay, eMag и Amazon). Процедурата по подаване на заявка за една или няколко бройки от него е изцяло дискретна, а клиентите следва да попълнят единствено актуален телефонен номер. Той е нужен, за да бъде осъществена комуникацията с компанията-дистрибутор, която цели доуточняване на детайлите около адреса и датата за доставка. Повече детайли следват по-долу в това ревю.

Нека обърнем по-детайлно внимание на парфюма с аромат, наподобяващ полови феромони, Aqua Disiac, чийто производител счита, че средството може да благоприятства създаването на подходяща романтична и интимна обстановка, която да повлияе положително на либидото и степента на възбуда и при двата пола. В Интернет форумите за сексуални практики има множество коментари от мъже и жени, които са се убедили от първа ръка в свойствата на продукта.

Как Работи Парфюмът с Акцент на Феромони Аква Дизиак?

Aqua Disiac, мъж и жена в интимен момент

Производителят на средството за подчертаване на сексуалното желание и апетит споделя, че неговата формула включва натурални екстракти от различни растения и билки, за които се вярва, че притежават способността да повлияят положително на либидото. То е представено на клиентите под формата на удобен за ползване спрей.

Потребителите са споделили предимно одобрителни мнения и оценки за продукта, в които не се споменава за наличието на противопоказания. Компанията зад ефирния парфюм с аромат, наподобяващ феромоните, които човек отделя по време на силна възбуда, съветва закупилите средството да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба.

А безпроблемното прилагане следва да се осъществи по следния начин:

 1. Нанася се локално върху дермата на ствола на китките или шията.
 2. Не следва да се прилага върху раздразнени участъци от кожата, особено, ако по тях има отворени рани.
 3. Приложението следва да е не по-късно от 30-40 минути преди началото на интимния акт на наслада.
 4. Парфюмът за подчертаване на сетивността и възбудимостта следва да се държи на хладно място и да не се излага на пряка слънчева светлина.

Повечето потребителски коментари споменават следните предимства на ефирния парфюм а аромат, подобен на човешки феромони:

 • Екзотичен Аромат с Полъх на Еротика, Който Може Да Повлияе Положително на Степента на Възбудимост;
 • Чудесен Аксесоар за Романтична Вечер, Която Очаквате Да Бъде Изпълнена с Приятни Изненади;
 • Натурална Формула, Която Включва Растителни и Билкови Екстракти;
 • Достъпна Цена, Съобразена с Възможностите на Потребителя в България;
 • Няма Данни за Възникването на Противопоказания и Неприятни Странични Ефекти;

Nota Bene! Липсата на информация и сигнали за възникването на странични реакции, като пряк резултат от прилагането на продукта, не означава, че такива няма да възникнат. Придържайте се към указанията за безопасна употреба, включени в търговската опаковка!

Кои Са Съставките на Био-Формулата на Парфюма с Полъх на Еротика Aqua Disiac?

Aqua Disiac, ръце в сатенени чаршафи

Компанията-производител наскоро сподели информация, в която разяснява, че основните компоненти в парфюма с аромат, наподобяващ човешки феромони, Aqua Disiac са натурални екстракти. Нека научим повече за тях.

 • Екстракт от Листа на Форсколин: Популярен член на семейството на ментата. Подчертава сексуалния апетит, забързвайки кръвообращението. Допринася за забързването на синтеза на полови хормони.
 • Екстракт от Листата на Камелия: Богат на множество различни антиоксиданти. Играе си със сетивата и възбудимостта. Подобрява тонуса и засилва доброто настроение и усещането за енергичност.
 • Растителен Глицерин: Натурално растително извлечение, което допринася за по-лесното преминаване на субстанции през дермата. Овлажняващи средство, което прониква на няколко различни нива. Възстановява и освежава.

Кои Билки Повлияват на Женското Либидо?

Чудили ли сте се някога, какво точно представлява вашето сексуално желание и апетит и от кои фактори зависи? Либидото може да бъде повлияно от редица взаимнозависими фактори, като науката е успяла да установи едва няколко конкретни. Голяма част от привличането и любовното чувство продължават да бъдат забулени в мистерия, позната единствено на влюбените и участниците в акта на интимно споделяне на тялото. Основната отговорност за неговата липса или завишени нива се дължи на синтеза и концентрацията на половите хормони в организма.

Също както за мъжете е препоръчително да консумират определени храни за здрава простата и поддържането на функциите на техния удивителен орган – пениса, така и представителките на нежния пол могат да се обърнат към отварите и чайовете от някои билки, за които се счита, че могат да подчертаят и подобрят женското либидо. Но кои са най-силните от тях според билкарите и експертите в областта на сексологията? Кои имат най-добрите шансове да възвърнат нотката на пикантност в нашия интимен живот?

Aqua Disiac, двойка със сексуални проблеми

Тук следват няколко предложения:

 • Бабини Зъби (Tribulus terrestris): Това е едно от родните растения, на които е опредено почетно място в списъка с натурални продукти за подчертаване на сексуалния апетит. Подходяща е за прилагане и от двата пола, тъй като води до завишен синтез на лутеинизиращ хормон (LH), който определя половото влечение и при мъже, и при жени.
 • Билката Дамиана (Turnea diffusa): Мощно натурално средство за отделяне на повече полови хормони и засилване на желанието за споделена интимна близост.
 • Канела: Тази подправка е не просто чудесен заместител на захарта в кафето и сладкарските изделия, но има и свойството да въздейства положително върху външния вид на кожата и влечението към противоположния пол.

Включвайте Повече Пикантни Подправки!

Всеизвестен факт е, че лютивите подправки имат силно противовъзпалително и антибактериално действие, както и действат като естествен поддръжник на добрите нива на имунна защита. Но те притежават и още една скрита способност и тя е, че активно подчертават и обострят сексуалния апетит. Такива са червеният и черен пипер, джинджифилът, лукът, чесънът, кърито, кориандъра, кардамона, шафрана, индийското орехче, анасона и майораната.

Нека научим, кое ги прави толкова подходящи за поддържането на високи нива на либидото:

 1. Засилват кръвообращението, изпомпвайки по-големи количества кръв към малкия таз.
 2. Поддържат естествен баланс между нивата на естроген и тестостерон в организма.
 3. Грижат се за здравето на сърдечно-съдовата система, без която тялото не може да изпомпва кръвни телца към половите органи.

Как Да Поръчам Aqua Disiac на Достъпна Цена в България?

Aqua Disiac, мъж и жена в легло

Всеки клиент може да попълни кратък формуляр, наличен на официалната уеб-страница на парфюма с полъх на еротика Аква Дизиак и да резервира бройка от него. Процедурата е напълно дискретна и изисква оставянето на актуален телефонен номер, за да може представител на дистрибутора да се свърже с потребителя и да се уточнят детайлите около доставката. Заплащането става с наложен платеж. Текущата промоционална кампания позволява на всеки да вземе продукта – 50% отстъпка от оригиналната цена.

Не Ограничавайте Въображението Си!

Научете се да споделяте повече с партньора си и изслушвайте неговите или нейните копнежи. Няма фантазия, която да не можете да изпълните, стига да я обсъдите предварително. Помнете го!

Накратко: Парфюмът с аромат, наподобяващ човешки феромони, Aqua Disiac е добро средство за подчертаване на възбудата.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

 

Saw Palmetto – Био-Капсули за Повлияване на Либидото!
Powercum – Био-Формула с Бабини Зъби за Повлияване на Либидото!

Leave a Reply