Armor InnovaGoods – Магнитен Коректор за Правилна Стойка на Гръбнака!

Armor InnovaGoods магнитен коректор

Armor InnovaGoods Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.7/10
  Отзиви - 9.7/10
9.8/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Armor InnovaGoods е новото предложение на пазара от световния производител на решения за домакинството и бита ИноваГуудс, чието седалище се намира във Валенсия, Испания. Магнитния коректор е насочен към хора, които искат да повлияят положително на своята стойка, поддържайки я максимално изправена, а не прегърбена. Продуктът е подходящ за тези, които искат да противодействат на вероятността да развият изкривяване на гръбначния стълб, прилежащите му стави и сухожилия.

Производителят InnovaGoods предлага своите стоки в повече от 24 държави по света и е предпочитана марка от световния потребител. Клиентите в България изглежда също са доволни от достъпността на цената на козметичните и домакинските продукти, споделяйки своите положителни впечатления за подобните на коректора Армър ИноваГуудс в своите мнения и отзиви по онлайн форумите. Поръчката и доставката на средството за въздействие върху стойката е максимално улеснена и се извършва чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт. Повече детайли следват по-долу.

болки в кръста и гърба, Armor InnovaGoods опаковка

Болките в Гърба и Гръбнака – От Какво Да Се Плашим и От Какво Не?

Хората, които имат стари травми в областта на гръбнака и кръста, не се изненадват, когато фантомната болка се появи при всяка смяна на сезона от топло към студено и обратното. Тези, които не страдат от хроничното оплакване, най-вероятно са издърпали мускул или неговите връзки в тази част на тялото. Това не трябва да ви успокоява, тъй като е сериозна предпоставка за развиване на изкривяване на гръбначния стълб.

Повечето от разновидностите са обратими, но съществува и един специален вид, който има опасност да остане за цял живот – сколиозата. Тя представлява S-образно изкривяване в едната или другата посока. Неговото възникване и патология водят до засилването на мускулите в едната част на гръбнака и отслабването на тези в другата.

Основната функция на гръбначния стълб при човека е да предпазва гръбначния мозък и да пренася тежестта на главата и торса върху таза. Общият брой на прешлените е 33, от които 24 са подвижни. Първите 7 са т. нар. дистални по отношение на черепа и се наричат шийни. От оставащите 12 са гръдни, а другите 12 са ломбални. Опашната кост, която е еволюционен остатък от нашите прадеди – маймуните, се образува от последните 4, които се съединяват.

Най-често срещаните типове гръбначни изкривявания са следените:

 • Лордоза: Може да бъде описано като изкривяване на лумбалните прешлени, които започват да се извиват към корема. Разпознава се по болките в кръста, както и факта, че започвате да изпитвате дискомфорт при прекарване на повече време в правилна позиция.
 • Сколиоза: Гръбначният стълб започва да се изкривява наляво или надясно. Счита се за най-сериозната форма на този вид деформация, тъй като обикновено се получават и допълнителни кривини по гръбнака, защото тялото се стреми да запази баланса.
 • Кифоза: Неестествена извивка, наподобяваща гърбица, която е обратима.

момче, Armor InnovaGoods

Бабини Рецепти за Справяне с Болките в Гръбнака и Кръста:

Народната медицина е дала базата, върху която са стъпили съвременните учени, правейки своите открития в сферата на химията, биологията и химията. Едно от първите неща, които можете да пробвате в домашни условия, е да поставите студен или топъл компрес върху болезнената зона. Можете да помолите и някой леко и нежно да масажира гръбнака ви, втривайки капки етерично масло от сандалово дърво. Народните практики, запазили се през вековете, предлагат безброй натурални методи за справяне с болките в кръста.

Ето и няколко подбрани рецепти:

 1. Счукване на синапено семе с брашно и тяхното разбъркване с хладна вода и малко оцет до получаването на гъста каша. Тя се разстила между сгънато на 2 парче плат, което се прилага локално върху зоната на дискомфорт. Оставя се да поседи 10-20 минути, след което се премахва.
 2. Вземат се 5 глави чесън, които се стискат и поставят в блендер, редом с 1 с.л. зехтин, където се миксират до получаване на кремообразна субстанция, подобна на майонеза. Получената смес се разстила върху парче плат, което се връзва около кръста и се преспива с него.
 3. Друга добра практика гласи, че 1 л. вода се смесва с ¼ л. оцет и се добавят 2 с.л. изсушен розмарин. Те се сваряват и течността се оставя да кипне за близо 5 минути. Със сместта се правят компреси през няколко часа.

Сега ще разберем повече за продуктовите детайли на магнитния коректор Armor InnovaGoods Wellness Care на испанската компания ИноваГуудс. По-голямата част от мненията и отзивите на клиентите по онлайн форумите за него, както и за другите решения за дома и бита, предлагани от производителя, са положителни. Нека научим повече относно продукта.

Как Действа Магнитния Коректор Armor InnovaGoods?

Armor InnovaGoods опаковка, две жени, които изправят стойката си

Прекарването на повече време в правилна позиция на гръбнака не просто ни кара да изглеждаме по-стройни и елегантни, а походката ни – изящна, но тялото ни също започва да се чувства по-добре, правейки ни по-здрави. Фактът, че по-голямата част от съвременните хора работят предимно в седнала позиция пред компютър, прави подобен вид изкривявания все по-често срещани.

Находчивия магнитен аксесоар Армър ИноваГудс Уелнес Кеър цели да помогне на хората, които искат да повлияят положително на стойката на тялото си, да вървят и седят в изправено положение. Включените в търговската опаковка инструкции за употреба са налични на 24 различни езика. Коректорът Armor InnovaGoods e направен от PU (полиуретанова) материя, което прави продукта еластичен и разтеглив – може да се носи от хора с обиколка на талията до 110 см.

По продължението на магнитния коректор има разположени 12 магнита. Тяхната цел е да придържат гръбнака в изправено състояние, осигурявайки подходящата опора. Цветът на модела е телесен, което го прави подходящ за носене под работното облекло или екипа за спорт. Освен това е и унисекс.

Мъжете и жените, които заложат на Armor InnovaGoods, могат да очакват следните характеристики:

 • Може Да Бъде Носен Под Работното Облекло Или Под Спортен Екип;
 • Универсален Разтеглив Модел от PU-Материя, Който Пасва на Хора с Обиколка на Талията До 110 см.;
 • Телесен Цвят на Модела;
 • Ергономичен Унисекс Модел, Прилягащ и На Двата Пола;
 • 12 Стратегически Поставени Магнита с Цел Подсигуряване на Опора;
 • Пере Се Само На Ръка, За Да Не Се Повреди Магнитния Аксесоар;
 • Очаква Се Да Има Положително Въздействие Върху Изправената Стойка на Тялото и Да Допринесе за Релаксирането на Мускулатурата.

Nota Bene! При производството на магнитния коректор може да са допуснати съвсем леки технически разминавания в параметрите на продукта. Имайте предвид, че коректорът се пере само ръчно! В противен случай рискувате да навредите на качеството му.

Armor InnovaGoods – Удобство на Поръчката и Цена в България

възрастна двойка, мъж с болки в гръбнака, Armor InnovaGoods

Благодарение на улеснената процедура, всеки потребител може да се възползва от удобството на процедурата за поръчка и доставка. Подчертаваме, че тя следва да се извършва само през официалния сайт на магнитния коректор Armor InnovaGoods Wellness Care. Ако не го направят, клиентите рискуват да попаднат на имитиращ продукт.

Те следва единствено да попълнят кратък формуляр-заявление със своите актуални данни. В най-кратък срок с тях ще се свърже представител на компанията-дистрибутор, за да бъдат уточнени детайлите по доставката. Цената на средството за положително въздействие върху стойката на тялото е достъпна и съобразен а със стандарта на живот в България.

Само сега най-бързите могат да се възползват от текущата промо кампания с лимитиран брой от магнитния моден аксесоар и да го вземат с -50% отстъпка от оригиналната цена. Напомняме, преференциалните количества са ограничени!

Движете Се Повече и Правилно!

Редовната физическа активност, но не и претоварването, допринасят за правилната стойка на нашия гръбнак и цялостното ни здраве. Разхождайте се повече, правете йога и си давайте качествено време за релаксация, отмора и заниманията, които обичате. Така ще поддържате хармонична връзка с тялото си и околния свят.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Тримерът Yes Finishing Touch – Премахва Излишното Окосмяване!
LED Tweezers – Пинсети с UV-Светлини за По-Добро Обезкосмяване!

Leave a Reply