ArthroMed – Натурален Балсам с Био-Формула за По-Добра Мобилност!

ArthroMed

ArthroMed Ревю
 • 8.7/10
  Ефективност - 8.7/10
 • 9.4/10
  Отзиви - 9.4/10
9.1/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

ArthroMed е нов продукт на пазара, представляващ ставен крем-спрей с натурална формула за подобрена мобилност и възможности за движение. Неговите био-съставки играят главната роля в благоприятстването на процесите, свързани с това. Производител е компанията «St. Gerarde» Ltd. (“Сейнт Джерард” ООД), базирана на Сейшелските острови. Тя е направила специален подбор и селектирала точно определени съставки, които да повлияят благоприятно върху ставите.

Появил се през втората половина на 2019 г., на пазара, натуралният спрей със формула за по-мобилни стави АртроМед вече започва да набира популярност в Европа. Отзивите от български клиенти онлайн също не закъсняват. Тонът на коментарите е предимно положителен, като потребителите отчитат подобрение в своите възможности за движение. Нашият екип, оглавяван от редактора Григор Христов, направи проучване на клиентските мнения в европейските форуми, еквивалентни на „БГ Мама“ («BG-Mamma»).

Целта – да разберем, дали потребителите споделят конкретни оплаквания, свързани с проявлението на противопоказания, странични ефекти или алергични реакции. За щастие, такива липсват! Но искате ли да научите, откъде клиентите поръчват крем-спрея с формула за по-подвижни стави ArthroMed на най-достъпна цена в България? Дали е през официалния уебсайт, одобрен от производителя? А наличен ли е продуктът в аптеките? Има ли измами с фалшификати по онлайн уебсайтове, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress? Кои са конкретните съставките, включени в био-формулата му и как работят те?

Прочетете до края нашето ревю на крем-спрея с био-формула за по-добра ставна подвижност и мобилност AртроМед!

ArthroMed спрей, балсам, болки стави

5 Любопитни Факта за Черния Пипер

Растението на черен пипер отглеждана заради зврънцата му. Малките черни бомбички се сушат и използват главно, като подправка и овкусител в кулинарията. Активното вещество в в неговия химичен състав, което определя свойствата му, се нарича пиперин. Именно то определя и лютивият му привкус. То е повече от популярно в нашенската кухня. А отскоро започна заради това подбрахме 5 любопитни факта, които се надяваме, че ще бъдат интересни.

Ето ги и тях:

 1. Черният пипер е най-търгуваната подправка в света, както и най-разпространената. Има специално отредено място за него на всяка маса и във всяка кухня.почти всяка кухня и ястие. Заради това печели титлата „цар на подправките“.
 2. Растението на черния пипер расте подобно на лоза с грозде. Размерите му могат да достигнат до 4м.
 3. Подправката е прекрасен източник на Витамин К, мед и фибри.
 4. Черният пипер подпомага доброто храносмилане, както и поддържането на добра чревна флора.
 5. Той има антибактериални и противовъзпалителни свойства, поради наличието на елемента „пиперин“. Поради това те могат да ни бъдат от ползва в много неприятни за тялото ситуации.

Черният пипер е една от био-активните съставки за повече ставна мобилност на натуралния балсам ArthroMed. Негов производител е компанията «St. Gerarde» Ltd. (“Сейнт Джерард” ООД). Той е добре познат в сферата на органичната козметика, получавайки добри отзиви в мненията и коментарите на потребителите по форуми, като „БГ Мама“ («BG Mamma»). Нека да му обърнем повече внимание в ревюто по-долу.

Какво Е Натуралният Спрей ArthroMed? Как Работи според Мненията На Клиентите?

ArthroMed, болки в рамо, жена

ArthroMed представлява нов натурален балсам с натурална формула, чиято цел е да повлияе положително на мобилността и гъвкавостта на ставите. А, също така, и на прилежащата им мускулатура и хрущяли. Производителят им се нарича “St. Gerarde” Ltd. (“Сейнт Джерард” ООД). Нейната дейност се фокусира върху натуралните продукти и био-козметични средства за разкрасяване и благоприятстване на доброто състояние на тялото. Те правят проучвания и специален подбор на натуралните съставки, които да включат в ставния гел ArthroMed. Добавят и такива, които да помогнат за доброто ухание и усещане по-време на нанасяне. Локалната апликация на балсама дава възможност на кожата да се почувства по-мека и гладка. В допълнение на това, натуралният състав може да спомогне за успокояването на дискомфорта по кожата. Примери за такива могат да бъдат отоци и подувания, получени в резултат на пренатоварване.

Както вече споменахме по-горе, нашият екип проучи мненията, отзивите и коментарите по форумите за фитнес-режими в Европа. Страните, където потребителите са доволни от натуралния спрей-крем АртроМед са Испания, Италия, Германия. Съседните на нас Гърция и Румъния също не правят изключение.

Ето и обобщен вариант на основните позитиви на крем-спрея с лека формула за по-подвижни стави АртроМед в клиентските мнения:

 • Благоприятстване на Възможностите за По-Безпроблемно Движение;
 • Повлияване Върху Участъците около Ставите;
 • Богата Натурална Формула с Добре Подбрани Съставки за Подсилване на Ставната Мобилност и Подвижност;
 • Лесен за Прилагане като Спрей и Наличен на Конкурентна Цена на Лицензираната Уеб-Страница;
 • Експресна и Дискретна Доставка при Поръчка от Официалния Уебсайт;
 • Няма Информация за Възможни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на информация (оплаквания) за неприятни странични ефекти и противопоказания, не означава, че те не могат да се проявят индивидуално. Потребителите трябва да се придържат стриктно към инструкциите за безопасна употреба. Те се намират в търговската опаковка на дадения продукт. Не трябва да се превишава препоръчителния брой нанасяния дневно.

Кои Съставки са Включени във Био-Активната Формула на Балсама АртроМед?

артромед, болки стави

Био-активната формула на балсама АртроМед е сбор от добре подбрани натурални екстракти. Всеки от тях има индивидуално характерно въздействие върху степента на ставна мобилност и естествените възможности на тялото за движение. Всички те са хипоалергенни агенти. Комбинирани заедно, обединяват свойствата си, за да спомогнат за по-уверената крачка в живота на хора от всяка една възраст.

Ето кои са основните органичните екстракти за повече ставно движение във формулата на ArthroMed:

 • Етерично Масло от Камфорово Дърво – Той се включва в множество био-козметични средства за стави. Оставя приятно затоплящо чувство след нанасяне. Благоприятства спадането на отоците и успокояването на зачервените и възпалени участъци от кожата.
 • Екстракт от Канела – Богат на множество антиоксиданти. Има противовъзпалителни свойства. Съдържа веществото цинамалдехид, благоприятстващо вътрешните процеси в тялото, обмена на вещества и цялата скелетно-мускулна система.
 • Екстракт от Слънчогледови Семена – Тяхната работа е свързана поддържането на нормална концентрация на синовиална течност около ставните връзки.
 • Екстракт от Черен Пипер (Пиперин) – Той има много добри антисептични свойства. Благоприятства усещането за енергичност и жизненост. Спомага за изгарянето на подкожните мазнини. Почиства зоната от кожата, където е приложен локално.

Как Се Прилага Натуралният Спрей с Формула за По-Подвижни Стави ArthroMed?

Много потребители онлайн се се чудят, как правилно да нанасят спрей-крема със състав за повече дневна мобилност ArthroMed. Това става по един лесен и бърз начин, според информацията на официалния уебсайт на продукта. Той трябва да се нанася поне 4 (четири) пъти на ден. Поставете малко, но не повече от 10 (десет) гр. от натуралния балсам върху пръстите си. Масажирайте върху засегнатите места бавно и леко, използвайки кръгови движения.

Как Мога да Купя Био-Ставния Спрей ArthroMed на Достъпна Цена в България?

артромед, болки кръст

Поръчката на био-ставния спрей-крем ArthroMed става лесно през официалния уебсайт на продукта, споделят потребители в своите мнения и отзиви. Те предпочитат този метод за подаване на заявка. Така са сигурни, че ще получат оригинала на продукта от лицензирания дистрибутор за България. Повечето от тях не са могли да открият натуралния продукт в големите онлайн магазини, като Amazon, eMag, eBay, AliExpress и AliBaba. Дори и да са – твърдят, че чувстват застрашени от риска да получат фалшификат или имитиращо изделие.

Според клиентите, цената на официалната уеб-страница на натуралния крем-спрей с формула за свободно движение на ставите ArthroMed е достъпна за тях. Наше проучване показва, че стойността в различните европейски държави са равносилни една на друга. Малки разлики са възможни само поради прекалкулирането на отделните валути.

За да поръчат, клиентите трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт на официалната уеб-страница. Официален дистрибутор ще се свърже с тях за потвърждение на поръчката. Ако се нуждаете от повече помощ свързана с поръчването на артикул и неговата доставка, молим да прочетете тук.

Изберете Природата!

ArthroMed, хора, природа

Природните и естествени начини за справяне със ставния дискомфорт понякога могат да се окажат добър избор за нас. Понякога причината за тях може дори да е просто умора или променя във времето и ежедневието. Заради това е добре да си отделим нужното време за сън и почивка. Разходка из природата също би ни помогнала. Погрижете се за себе си!

Накратко: ArthroMed представлява нов натурален спрей-крем. Той съдържа голям брой натурални екстракти, сред които са етеричното масло от камфор, екстрактът от канела, слънчогледови семена и черен пипер. Получава положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форумите. Те считат, че работи по-добре от други продукти на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply