Artrovex – Ефективно Решение При Болка в Ставите?

Гелът Artrovex за съжаление вече не се предлага у нас. Потребителите не могат да го поръчат, но могат да се доверят на доказания през годините гел HondroStrong.

Artrovex е продукт, който е предназначен да подобрява функционалното състояние на ставите на тялото. Той се предлага на пазара под формата на гел и редовната му употреба следва да намалява и успокоява болката и отоците на хората, които имат оплаквания от проблеми с гърба или ставите.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Това се дължи на антивъзпалителните свойства на крема, който се отличава и с натуралния си състав. Неговите съставки представляват различни екстракти от билки и растения, които имат лечебен характер.

Болката в гърба и ставите е често срещан проблем, с който се сблъскват все повече млади хора. Отдавна остаря схващането, че този дискомфорт е типичен единствено за по-възрастната част от населението. Физическото натоварване и обездвижването са рискови фактори, които засягат всички, следователно никой не е застрахован срещу травми и болки в ставите и костите.

Интересно е да се спомене и това, че повечето съвременни хора вършат работа, която е свързана със стоене пред компютъра, което продължава по цял ден. Това води до изкривяване на гръбначния стълб, както и до цялостно обездвижване на торса. Тези фактори са сериозна предпоставка за изкривявания и поява на остра болка в различни части на тялото.

Какви Решения се Предлагат?

Съвременната медицина е разработила и създала голям брой лекарствени продукти, методи и терапии, които са предназначени да лекуват и облекчават тези проблеми, но повечето от тях са прекалено скъпи, а други са вредни за здравето, тъй като предизвикват появата на странични ефекти и нежелани реакции. Това са причините все повече хора да се обръщат за помощ към продукти с натурален състав, които са безвредни за продължителна употреба, а в същото време са достъпни за потребителя.

Artrovex е един нов гел с изцяло натурален състав, който има способността трайно и ефективно да намалява напрежението в ставите, болката в мускулите и отока по тялото. В настоящия текст ще ви запознаем по-отблизо от него, за да можете да научите най-важното, което е свързано с неговите свойства, състав и полезно действие.

Artrovex – Какво Представлява Натуралният Продукт?

Вече споменахме, че това решение за болка в гърба и ставите се предлага под формата на гел, който се съдържа в тубичка за мазане. Освен антивъзпалителната си функция този продукт се отличава и със способността си да неутрализира процеса на разграждане на ставния хрущял като го стимулира да се регенерира. Това оказва изключително благоприятно влияние върху всички видове болка и дискомфорт, които могат да бъдат усетени в областта на гърба и ставите.

Сред основните ключови свойства на гела са:
 • Премахва болката и отока
 • Намалява възпалението
 • Спира процеса на разграждане на ставния хрущял
 • Възстановява увредения хрущял
 • Увеличава подвижността на ставите
 • Предотвратява усложнения и възможна хирургическа операция
 • Повишава издържливостта на физически натоварвания

В резултат на добре балансираната си формула и гелообразна структура, Artrovex осигурява защита от възпаление и разрушаване на ставния хрущял. Потребителите вече разполагат с лесен достъп до него, така че биха могли да го поръчат по всяко време.

Състав и Свойства на Artrovex

Интересен факт, свързан с натуралния антивъзпалителен гел Artrovex е това, че той е първият продукт в България, който съдържа 3 патентовани биокомпонент. Те действат благоприятно върху ставите като се грижат за хрущяла и подпомагат неговата регенерация. Ето повече информация за натуралните екстракти, които са намерили своето специално място във финалната формула на гела:

 • Мазнина от акула – това е много ценен екстракт, който се извлича директно от черния дроб на дълбоководните акули. Тази биоактивна съставка има свойството да се грижи за Artrovexвъзстановяването на функционалните способности на тъканите. Подобрява и подвижността на ставите, подхранва хрущяла, облекчава болката, нормализира обменните процеси в организма. Не на последно място премахва възпаленията и намалява амортизацията на ставите.
 • Екстракт от листа на черен оман – благодарение на основната си активна съставка – алантоин, този екстракт ефективно ускорява регенерацията на костната тъкан, нормализира кръвообращението и укрепва структурата на костите. Грижи се и за сухожилията и ставните връзки.
 • Глюкозамин – това е градивен елемент на всички необходими ставни смазки и тъкани. Той стимулира производството на хиалуронова киселина, която се грижи за възстановяването на увредените стави. Ефикасно облекчава болката и възпалението.
 • Хондроитин – това е интересен структурен аналог на тъканите на човешкия хрущял. Извлича се от хрущяла и костите на различни видове риба и селскостопански животни. Основната му функция е противовъзпалителна, а това му позволява ефективно да се грижи за регенерацията на хрущялната тъкан.
 • Екстракт от прополис – тази състава има функцията да засили портивовъзпалителния и обезболяващ ефект на останалите.

Какви Са Клиентските Мнения и Отзиви по Форумите за Гела за Мазане Artrovex?

artrovex gel

Бърза проверка в дигиталните информационни търсачки показва, че гелът с био-състав за по-активно ежедневие Артровекс е сред по-често търсените изделия. Статистиките сочат, че потребителите от Европейския съюз (ЕС) нерядко дирят индформация, обрързана с ключови думи. Същото важи и за клиентите на Русия. А най-популярните от тях са “Аrtrovex gel”, ”Аrtrovex krem”, “артровекс крем“, “крем артровекс”, “крем Аrtrovex” и “Аrtrovex мазь”.

Потребителите по онлайн форумите, като BG Mama обичат да задават въпроси, свързани с био-козметични изделия. Чудят се, дали натуралното средство с благоприятстваща състоянието на ставите формула Артровекс е гел или крем. Извършено подробно проучване сочи, че оригиналният продукт е гелът Artrovex. Той се поръчва единствено през неговия официален уебсайт чрез бързо попълване на име и актуален телефонен номер в онлайн формуляр. С клиента се свързва представител на компанията-дистрибутор и се уточняват детайлите.

>>Artrovex не се предлага в България. Ефективна алтернатива е HondroStrong<<

По-голямата част от потребителите са доволни от настъпилите в тях промени, свързани със спосообността за активно движение и дневния тонус. Те споделят своето задоволство в онлайн мнения, коментари и отзиви по различни дискусионни бордове, като форума на “БГ Мамма”(‘BG Mama’).

Клиентите Питат “Предлага Ли Се Ставния Гел Artrovex Като Био-Крем или Таблетки?” – Aртровекс в аптеките, на каква  цена?

Artrovex, болки кръст

Потребителите често се обръщат към онлайн търсачките, за да намерят отговора на въпросите за гела с формула за свобода на движението Artrovex, които ги вълнуват. Търсенето в дигиталните търсачки е добър и лесен начин бързo да намериш конкретна информация за даден продукт или въпрос. Производителят на ставния гел Артровекс съветва всички да поръчват единствено през неговия официален уебсайт. Това е единственият начин да се подсигури, че клиентът ще получи оригиналното изделие с формула за благоприятстване на движението.

Украинският производителят “Granda” Ltd. (‘Гранада’ ООД) има предишен лош опит с измами и фалшиви продукти, предлагани за оригинал на гела Artrovex. Некоректните търговци са успели да стигнат дори до щандовете за директна търговия като аптеките. Но клиентите не следва да посягат към Артровекс в дрогериите, дори и неговата цена да е достъпна. И особено, ако е под формата на Артровекс био-крем или Атровекс на таблетки. Цената на въпросните таблетки Артровекс често е прекомерно завишена. Както и цената на крема Артровекс.

Това са примери за фалшиви продукти, които се разпространяват свободно. Оригиналът на гела с био-формула за по-добра ставна подвижност Артровекс не се предлага, като крем или таблетки. Artrovex е натурален гел, който е създаден така от своя производител поради една конкретна причина. Адсорбира се много по-добре в кожата и може да разгърне своето комплексно действие в дълбочина.

Инструкциите за употреба

Ето и как точно следва да се прави това, според листовката, включени в опаковката му:

 1. Изстискайте малка част от гела върху дланта си. Нанесете локално върху проблемната зона, след като тя е била измита и подсушена предварително.
 2. Направете го с нежни, кръгово-масажиращи движения, които не оказват допълнително напрежение. Оставете го да попие изцяло и не отмивайте.
 3. Повтаряйте процедурата всяка сутрин и вечер (по 2 пъти на ден) в продължение на 30 последователни денонощия.

Поръчка на Гел Артровекс и Доставка

Посетете официалния сайт на гела и попълнете онлайн формуляра, който се намира там. Така ще заявите своето желание да го закупите. След като системата обработи и приеме вашата заявка ще можете да очаквате доставка в рамките на няколко работни дни. Имайте предвид че заплащането става с наложен платеж. Вижте повече за начинът за поръчка, доставка и плащане.

Към момента е актуално специално намаление, което позволява на всички желаещи, да закупят Astrovex с 50% отстъпка от стандартната цена.

Гелът Artrovex за съжаление вече не се предлага у нас. Потребителите не могат да го поръчат, но могат да се доверят на доказания през годините гел HondroStrong.

Иглика Попкирилова

2 коментара

 1. Теодора 29/10/2018
 2. Виолета Иванова 13/11/2018

Коментирай