Artrovex – Ефективно Решение При Болка в Ставите?

Artrovex е продукт, който е предназначен да подобрява функционалното състояние на ставите на тялото. Той се предлага на пазара под формата на гел и редовната му употреба следва да намалява и успокоява болката и отоците на хората, които имат оплаквания от проблеми с гърба или ставите.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Това се дължи на антивъзпалителните свойства на крема, който се отличава и с натуралния си състав. Неговите съставки представляват различни екстракти от билки и растения, които имат лечебен характер.

Болката в гърба и ставите е често срещан проблем, с който се сблъскват все повече млади хора. Отдавна остаря схващането, че този дискомфорт е типичен единствено за по-възрастната част от населението. Физическото натоварване и обездвижването са рискови фактори, които засягат всички, следователно никой не е застрахован срещу травми и болки в ставите и костите.

Интересно е да се спомене и това, че повечето съвременни хора вършат работа, която е свързана със стоене пред компютъра, което продължава по цял ден. Това води до изкривяване на гръбначния стълб, както и до цялостно обездвижване на торса. Тези фактори са сериозна предпоставка за изкривявания и поява на остра болка в различни части на тялото.

Какви Решения се Предлагат?

Съвременната медицина е разработила и създала голям брой лекарствени продукти, методи и терапии, които са предназначени да лекуват и облекчават тези проблеми, но повечето от тях са прекалено скъпи, а други са вредни за здравето, тъй като предизвикват появата на странични ефекти и нежелани реакции. Това са причините все повече хора да се обръщат за помощ към продукти с натурален състав, които са безвредни за продължителна употреба, а в същото време са достъпни за потребителя.

Artrovex е един нов гел с изцяло натурален състав, който има способността трайно и ефективно да намалява напрежението в ставите, болката в мускулите и отока по тялото. В настоящия текст ще ви запознаем по-отблизо от него, за да можете да научите най-важното, което е свързано с неговите свойства, състав и полезно действие.

Виж Още: Кой Е Производителят на Био-Крема Артровекс?

Artrovex – Какво Представлява Натуралният Продукт?

Вече споменахме, че това решение за болка в гърба и ставите се предлага под формата на гел, който се съдържа в тубичка за мазане. Освен антивъзпалителната си функция този продукт се отличава и със способността си да неутрализира процеса на разграждане на ставния хрущял като го стимулира да се регенерира. Това оказва изключително благоприятно влияние върху всички видове болка и дискомфорт, които могат да бъдат усетени в областта на гърба и ставите.

Сред основните ключови свойства на гела са:
 • Премахва болката и отока
 • Намалява възпалението
 • Спира процеса на разграждане на ставния хрущял
 • Възстановява увредения хрущял
 • Увеличава подвижността на ставите
 • Предотвратява усложнения и възможна хирургическа операция
 • Повишава издържливостта на физически натоварвания

В резултат на добре балансираната си формула и гелообразна структура, Artrovex осигурява защита от възпаление и разрушаване на ставния хрущял. Потребителите вече разполагат с лесен достъп до него, така че биха могли да го поръчат по всяко време.

Състав и Свойства на Artrovex

Интересен факт, свързан с натуралния антивъзпалителен гел Artrovex е това, че той е първият продукт в България, който съдържа 3 патентовани биокомпонент. Те действат благоприятно върху ставите като се грижат за хрущяла и подпомагат неговата регенерация. Ето повече информация за натуралните екстракти, които са намерили своето специално място във финалната формула на гела:

 • Мазнина от акула – това е много ценен екстракт, който се извлича директно от черния дроб на дълбоководните акули. Тази биоактивна съставка има свойството да се грижи за Artrovexвъзстановяването на функционалните способности на тъканите. Подобрява и подвижността на ставите, подхранва хрущяла, облекчава болката, нормализира обменните процеси в организма. Не на последно място премахва възпаленията и намалява амортизацията на ставите.
 • Екстракт от листа на черен оман – благодарение на основната си активна съставка – алантоин, този екстракт ефективно ускорява регенерацията на костната тъкан, нормализира кръвообращението и укрепва структурата на костите. Грижи се и за сухожилията и ставните връзки.
 • Глюкозамин – това е градивен елемент на всички необходими ставни смазки и тъкани. Той стимулира производството на хиалуронова киселина, която се грижи за възстановяването на увредените стави. Ефикасно облекчава болката и възпалението.
 • Хондроитин – това е интересен структурен аналог на тъканите на човешкия хрущял. Извлича се от хрущяла и костите на различни видове риба и селскостопански животни. Основната му функция е противовъзпалителна, а това му позволява ефективно да се грижи за регенерацията на хрущялната тъкан.
 • Екстракт от прополис – тази състава има функцията да засили портивовъзпалителния и обезболяващ ефект на останалите.

Поръчка и Доставка

Посетете официалния сайт на гела и попълнете онлайн формуляра, който се намира там. Така ще заявите своето желание да го закупите. След като системата обработи и приеме вашата заявка ще можете да очаквате доставка в рамките на няколко работни дни. Имайте предвид че заплащането става с наложен платеж.

Към момента е актуално специално намаление, което позволява на всички желаещи, да закупят Astrovex s 50% отстъпка от стандартната цена.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

VisiLife Health – Универсалният Лек за Всичко Или Не?
По-бели и здрави зъби от всякога с Denta Seal

2 коментара

 1. Теодора 29/10/2018
 2. Виолета Иванова 13/11/2018

Leave a Reply