Black Mask – Идеално Решение за Порцеланова Кожа

Black Mask

Black Mask Ревю
 • 9.4/10
  Ефективност - 9.4/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.4/10

ПОРЪЧАЙ ТУК

Всеки човек, особено представителките на нежния пол, желае да има безупречна кожа на лицето. Това би означавало тя да бъде гладка, мека и без каквато и да било следа от акне или черни точки.

За съжаление има редица фактори и неблагоприятни обстоятелства, които правят постигането на тази цел много трудна задача.

Мръсният въздух, вредните навици, нездравословното хранене и стресът са ключови за появата както на здравословни проблеми у хората, така и за състоянието на кожата. В резултат на това тя може да стане мазна, нездрава, пигментирана, както и да развие акне или да бъде осеяна с черни точки.

В този ред на мисли има редица продукти, процедури и методи, които могат да бъдат използвани за цялостна грижа за лицето и подобряване на състоянието на вашата кожа. Въпреки това, голяма част от наличните решения не са високо ефективни, а на всичко отгоре са и скъпи. Хората опитват различни методи един след друг с надеждата да попаднат на продукт, който наистина работи.

Black Mask е нов продукт, който разчита на иновативна формула и подход в борбата срещу несъвършенствата по кожата на лицето. Той се грижи с лекота за проблемните зони като безпроблемно се справя както с черните точки, така и с акнето. Всичко това се дължи на натуралната му и напълно естествена формула. Тя го превръща в доказано ефикасно професионално средство за почистване и поддръжка на кожата.

Какво Представлява Black Mask?

Маската за лице Black Mask е революционен козметичен продукт изграден изцяло от натурални, природни съставки и екстракти. Неговата иновативна формула му позволява безпроблемно и бързо да се справя с всички несъвършенства, които може да има по кожата на лицето. Освен козметична функция, продуктът има и превантивен ефект. Честата му употреба ви гарантира порцеланова кожа всеки ден.

В допълнение към всичко това, мнозина дерматолози от цял свят препоръчват употребата на натурални продукти тъй като те имат най-щадящо действие, което не поражда никакви странични ефекти и реакции. Филмът Black Mask за борба с акнето и черните пъпки е изключително популярен и дерматологично изпитан метод, а броят на доволните клиенти расте с всеки изминал ден.

След проведена анкета, голяма част от клиентите, които са закупили продукта и го употребяват редовно, заявяват, че ползотворните резултати започват да стават видими още след първата процедура. Двуседмичен курс пък е в състояние напълно да заздрави кожата и трайно да подобри нейното състояние и външен вид.

Black Mask се предлага на достъпна цена и е наистина лесен за употреба и подходящ за всеки тип кожа.

Състав и Свойства на Black Mask

Ефективната формула на този 100% натурален козметичен продукт съдържа следните основни съставки:

 • Бамбукови Въглища – доказано действие в процеса на отпушване на порите и тяхното последващо затваряне. Така черните точки се отстраняват, а чрез свиването на порите, повторната им поява е ограничена.
 • Провитамин B5 – високото съдържание специално подбрани минерали и витамини в състава на филма Black Mask е гаранция за омекотяването и хидратирането на кожата. Провитамин B5 спомага за това тя да бъде еластична, гладка и здрава, без възпаления.
 • Пшеничен Зародиш – този екстракт е богат на витамини и минерални вещества. Така той осигурява допълнителна еластичност на вашата кожа, като я почиства, тонизира и овлажнява едновременно.
 • Масло от Грейпфрут – това е едно изключително ефикасно решение за нормализиране и регулация на мастните жлези. Заедно с бамбуковите въглища, маслото също прочиства и свива порите на кожата на лицето.

Инструкции за Употреба на Black Mask

Спазвайки приложените инструкции, които ще намерите при вашия Black Mask продукт, е необходимо да почистете кожата си добре преди да приложите маската върху нея. След това, покрийте лицето си с плътен слой от маската като внимавате тя да не попада в зоната до очите. Не нанасяйте филма и в случай, че имате отворени възпалени рани. Изчакайте около 30 минути, за да могат активните съставки на продукта да попият в кожата и да подействат. Накрая внимателно отстранете вече втвърдената маска, а остатъците отмийте с хладка вода.

Следва да използвате продукта около 3 пъти седмично. С цел безопасност, преди да употребите маската за първи път я тествайте върху ръката си и изчакайте. Факт е, че според проведените клинични изследвания, че в 99% от случаите не се наблюдават никакви странични реакции по кожата.

Black Mask – Мнения на Потребителите

Black Mask мненията в интернет пространството са много и всичките са позитивни, отразявайки реалното настроение на потребителите спрямо ефективността на маската за лице. Доволните клиенти са изключително впечатлени от факта, че още след първата процедура са забелязали положителен резултат. Кожата им е станала по-свежа, гладка и чиста. След завършване на пълния курс, редица клиенти са успели да се насладят на напълно безупречна кожа.

Не малка част от потребителите на Black Mask препоръчват редовна употреба на маската, тъй като това е гаранция за дълготрайна превантивна мярка срещу появата на нови проблеми по лицето на кожата.

Цена & Поръчка

В момента, продуктът Black Mask се предлага на българския пазар с отстъпка от 50%. Промоцията е валидна до изчерпване на наличните количества. Освен това, клиентите трябва да знаят, че могат да се сдобият с оригиналния козметичен продукт само чрез попълване на онлайн формуляр на официалния уебсайт на фирмата. След като заявката бъде обработена, с вас ще се свърже оператор, с който ще можете да уточните всички детайли по доставката. Тя Заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката.

Bliss Hair Прави Чудеса за Вашата Коса
UpSize - Действа Ли Изобщо Био-Козметичният Крем?

Виж Още

6 коментара

 1. Никол Драгнева 15/06/2017
 2. Ина Соколова 04/07/2017
 3. Зорница Т. 07/07/2017
 4. Цветана Шопова 11/10/2017
 5. Ирена 11/10/2017
 6. Яна Стаматова 13/11/2017

Коментирай