Buniduo Gel Comfort – Как Въздейства Силиконовият Фиксатор за Стъпала?

Време за четене: 4 min

Buniduo Gel Comfort

Buniduo Gel Ревю
 • 9.8/10
  Ефективност - 9.8/10
 • 9.2/10
  Отзиви - 9.2/10
9.5/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Buniduo Gel Comfort е стабилизатор за ходилото, обхващащ и фиксиращ палеца и неговата основа. Направен е от дишаща силиконова материя, която благоприятства правилното разпределение на тежестта, както и позицията на походката и стойката. Негов производител е американската компания за спортни и здравни стоки и аксесоари ‘Yosoo Health Gear’ Ltd. (“Йусоу Хеалт Гиър” ООД). Тя е изключително популярна отвъд Океана, а в последните няколко месеца започна да навлиза и у нас. Отзивите за фирмата по онлайн форуми с подраздели за активен живот, като родния “БГ Мама” (‘BG Mamma’).

Коментарите на клиентите отличават натуралния подход, доброто съотношение между качество и цена. Също така, достъпността на стойността на фиксатора за изкривено кокалче на стъпалото на крака (бунион) Бунидо Гел Комфорт. Тя е изцяло съобразена със стандарта на живот в България. Мненията на потребителите по форумите споменават, че протекторът за ходилото на крака Bunido Gel е лесен за прилагане и удобен за носене. Разбира се, изрично е да споменаваме, че инструкциите за употреба трябва да се съблюдават стриктно.

Стабилизаторът за палците на краката Bunido Gel може да бъде поръчан единствено през своя официален уебсайт. Фиксаторът от дишащ силикон не може да бъде намерен в аптеките. Не ще го срещнете и сред каталога с предложения на онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress или AliBaba. Това се дължи на лошия предишен опит на компанията зад продукта с некоректни търговци. Те са се пробвали се да разпространят фалшификати за оригинали на фирмата.

Желаещите да закупят фиксаторът за буниони Bunido Gel Comfort могат да оставят свое име и актуален телефонен номер. Това се извършва в онлайн формуляр, наличен на лицензираната продуктова уеб-страница. С тях ще се свърже представител на дистрибутора. Повече любопитни детайли четете в ексклузивното ревю по-долу.

Какво Са Бунионите? A Дегенеративната Деформация Hallux Valgus?

Дегенеративната Деформация Hallux Valgus

Бунионите представляват всеки вид деформация на костта на пръстите на стъпалото на крака. Макар и първоначално да не изглеждат плашещо, те могат да причинят последващи проблеми с разпределението на тежестта на тялото. Видоизменят походката и стойката, допринасяйки за смущения във функционирането на ставите и износването им. Болките в кръста и ставните сухожилия могат да бъдат третирани и с помощта на натурални методи.

Редовните бани, масажи и цялостни процедури с розова хималайска сол също са част от способите за облекчаване на движението. Бунионите са едно от най-честите последствия на заболяването Hallux valgus. То представлява дегенеративна деформация (изкривяване) на предната част на костта на стъпалото на крака. Халукс валгус се среща най-често при жени. Науката отдава състоянието на носенето на неудобни обувки за по-дълги периоди от време.

Ако сте любители на елегантните дамски обувки на висок ток със заострени върхове, можете да му противодействате по следните начини:

 • Ходете по-дълго време боси. Особено на плажа, чиято обгръщаща, но грапава и стържеща консистентност има благотворно влияние върху извивките на стъпалото. Спомага за възвръщането на естествената му форма.
 • Инвестирайте в няколко чифта удобни и проветриви обувки от естествена материя.
 • Редовно давайте на стъпалата си нужното време за почивка.

Генетична Обремененост или Жертва на Модата?

дамски крака

Много се спори относно причините за възникването на заболяването Hallux valgus. Обикновено то се отдава на ежедневното носене на неудобни обувки. Най-често те биват тези с висок ток и заострени върхове. Прекомерно малкия размер на чифта също не е препоръчителен. Той може да прави стъпалото да изглежда по-елегантно и фино, но го притиска и деформира.

Фактът, че и много мъже страдат от халукс валгус и имат буниони, обаче, не говори в подкрепа на медицинското заключение. Наскоро, ново поколение учени стигнаха до предположението, че изкривяването на кокалчето на ходилото може и да е в резултат на генетична обремененост. Или постепенна мутация на определен вид гени в продължение на поколения.

Нека обърнем повече внимание на стабилизатора за бунион Бунидуо Гел Комфорт. Негов производител е популярната американска компания за производство на спортни стоки и аксесоари ‘Yosoo Health Gear’ Ltd. (“Йусоу Хеалт Гиър” ООД). Те получават добри отзиви в западните еквиваленти на форуми, като нашенския “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Коментарите говорят положително за цената, действието и приложения естествен метод на оказване на влияние върху бунионите. Научете повече по-долу.

Какво Е Фиксаторът за Буниони на Стъпалото Бунидуо Гел Комфорт?

Buniduo Gel Comfort, крака

Стабилизаторът за пръстите по стъпалата Buniduo Gel е създаден по специализирана технология, която включва т. нар. ‘дишащ’ силикон. Материята позволява на ходилата да останат сухи, без да притиска до болка крака. Въпреки това, оказаният натиск е достатъчен, за да се допринесе за поддържането на правилна походка и стойка на тялото. Благоприятства свободата и лекотата на движение.

Мненията за протектора за палците на краката Buniduo Grel са предимно положителни. Клиентите дават добри оценки в своите отзиви и коментари за био-козметичното изделие по онлайн форуми, като тези на “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Те считат, че неговата достъпна за стандартите в България цена, както и съответствието и с качеството на продукта, са предимства.

Ето и какви са другите позитиви според клиентите:

 • Естествен Подход към Бунионите по Палците на Краката и Състоянието на Hallux Valgus;
 • Положително Повлияване на Стойката, Походката и Благоприятстване на Усещането за Свободно Движение;
 • Натурален Дишащ Силикон, Подсигуряващ Проветривост и Удобство, Ергономичен и Лесно Прилягащ;
 • Бърза и Дискретна Процедура по Поръчка и Доставка;
 • Клиентските Коментари Не Споменават за Наличието на Неприятни Странични Ефекти, Алергии или Друг Тип Противопоказания;

Nota Bene! Липсата на информация за противопоказания или странични ефекти не означава, че те са невъзможни. Придържайте се към добрите указания за безопасно приложение, включени в инструкциите за употреба на стабилизатора Buniduo Gel Comfort!

Дишащият Силикон в Стабилизатора за Палци Buniduo Gel Comfort

свежи крака, природа

Средството за благоприятстване на лекото и свободно движение е изработен от ‘дишащ’ силикон. Освен, че се грижи за добрата вентилация, той подсигурява и лекотата при движение. На допир наподобява гел, който охлажда стъпалото и го предпазва от прекомерно изпотяване. Създава усещане за безгранична мобилност. Фиксаторът за буниони Buniduo Gel Comfort се прилага стриктно според инструкциите за безопасна употреба. Към момента няма данни за сериозни противопоказания и странични ефекти. Той се счита за хипоалергенно изделие.

Поръчка и Доставка на Достъпна Цена в България

Фиксаторът за палци с дишащ силикон се заявява чрез попълването на име и актуален телефонен номер във формуляр на официалната уеб-страница. Buniduo Gel Comfort пристига в дискретна опаковка, която не издава характера на съдържанието вътре. Представител на дистрибутора се свързва с клиента скоро след изпращането на формуляра. Редовните промо-кампании дават възможност и за покупка с отстъпка.

Buniduo Gel Comfort, щастливо момиче

Останете Активни, Движението Е Живот!

Колкото по-физически активни останем с годините, толкова по-младежки и свеж ще е нашият облик. Упражненията подсигуряват забързаната метаболитна дейност, а това води и до ускорена клетъчна регенерация. Движете се възможно най-много!

Накратко: Стабилизаторът с дишащ силикон Buniduo Gel Comfort притежава естествен подход към състоянието на Hallux valgus и съпътстващите го буниони. Той вече има своите почитатели в мрежата и социалните мрежи. Работи по-добре от други алтернативи.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Коментирай