Cell Power капсулите за здраво сърце и кръвоносна система с уникални отзиви и положителни коментари сред потребителите на бг мама в България

Време за четене: 5 min

Cell Power AquaSource Капсули БългарияCell Power са истинска иновация в естественото поддържане на сърдечно-съдовата система, споделят стотици жени в популярния онлайн форум в България бг мама. Става въпрос за органик капсули с подсилващо, укрепващо, терапевтично и превантивно действие. Изработени по чисто нова технология, целяща извличане на биоактивни елементи от 100% натурални съставки, тази хранителна добавка премахва рискове като инфаркт и тромбоза, невроза и аномалии в сърдечния тонус. За целите на детайлното и адекватно Сел Пауър ревю ние се поровихме сред наличните положителни коментари в мрежата и комуникирахме директно с официалния производител и дистрибутор на продукта за България. Ето какво установихме за него.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

CellPower е хранителна добавка с активно действие, бърз ефект и уникални резултати при проблеми със сърцето или кръвоносните съдове

CellPower капсули хипертония

Cell Power представлява натурална хранителна добавка, създадена на базата на изчистена от химикали формула. Продуктът е разработен от добре познатата в България компания за натурална козметика и природни компоненти за поддържане на здрав и тонизиран организъм, Аквасорс. След дългогодишни клинични изследвания и проучвания в кардиологията екипът на AquaSource ни предоставя революционен продукт с невероятно бърз подсилващ ефект за сърдечносъдовата система. Това е ефект, който трудно би могъл да бъде постигнат дори от най-разпространените типове лекарство за тонус на сърцето и подкрепа на кръвоносните съдове. Днес, в една аптека в България можем да намерим десетки хапчета за отделни проблеми. Но според наличните резултати от проведените изследвания със Сел Пауър тази хранителна добавка допринася едновременно за няколко подобрения на цялата сърдечносъдова система и на организма изобщо:

 • По-силни, здрави и подмладени само след няколко седмици кръвоносни съдове
 • Превенция от запушване на артериалните съдове и тромбоза
 • Силно разреждащо кръвта действие и невероятен ефект при риск от съсиреци
 • Мощно тонизиращо действие за тъканите и стените на кръвоносните съдове
 • Лечение на клетъчно ниво на сърдечносъдови проблеми, за които дори не подозирате
 • Според доклад на СЗО над 15% от човешкото население днес не е наясно с аномалиите на кръвоносните съдове и сърцето, с които живее. Усложненията обикновено настъпват твърде късно, затова превенция със Cell Power е гаранция за дълголетие и здраве, без хипертония.

Състав. Какво е CellPower? Как работи универсалната Сел Пауър формула?

Какво е CellPower

Cell Power е с иновативна формула, която действа на клетъчно ниво, без да уврежда стомаха, докато се приема, както и да застрашава черния дроб от натрупване на токсини. Според официалния дистрибутор на AquaSource за България капсулите са с натурален състав с 0% химикали или синтетични вещества. Сел Пауър на практика е природосъобразен начин на живот с превенция срещу топ причините за смърт у нас – инфаркт на миокарда, инсулт, сърдечен пристъп, тромбоза, съсиреци и замърсена кръв. Ето кои са активните съставки в този иновативен състав с изцяло натурално съдържание:

 • Екстракти от водорасли. Със своите пречистващи и тонизиращи свойства, те подобряват кръвообращението, намаляват риска от съсирване на кръвта и предотвратяват сериозни усложнения в следствие на затлъстяване, тютюнопушене, лоша диета и начин на живо. Водораслите са добре познати като активатори за клетъчното деление, както и за самостоятелното им лечение при наличие на инфекция, възпалителен процес или крайно голям обем и потенциална опасност от наличието на множество свободни радикали в тялото. Наличните в Cell Power екстракти от водорасли носят на тялото повече енергия, увеличават когнитивните способности, поддържат в баланс нервната система и хормоните.
 • Въпреки че коензим 10 е познат повече в козметичната индустрия като активен елемент на редица типове крем, мехлем и други продукти за красива и здрава кожа, неговата полза за здрав и силен организъм е неоспорима. Според учените CoQ10 подпомага сърцето, разрежда кръвта и носи страхотна енергия на клетките, които, от своя страна, тонизират целия организъм и буквално ни карат не само да изглеждаме, но и да се чувстваме по-млади. CoQ10 е и добре познат със своите антиоксидантни свойства, както и със защитния си елемент от натрупване на токсините от външната среда.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Cell Power от Аквасорс – как се приема? Има ли инструкции? Можем ли да очакваме неприятни странични ефекти и има ли продуктът реални противопоказания?

Cell Power от Аквасорс

Cell Power разполага с официални инструкции за прием, предоставени от екипа от специалисти в сферата на съвременната алтернативна и конвенционална медицина AquaSource. Благодарение на тях можете да се уверите в изцяло безопасния ефект на тази натурална хранителна добавка. В наличната листовка пише, че Сел Пауър няма странични ефекти. Единствените противопоказания са свързани с бременност и кърмене. От Аквасорс препоръчват бременните и кърмачките предварително да коментират прием на добавката със своя лекуващ лекар. Как се приема Cell Power? Вижте по-долу:

 • Тази хранителна добавка е разработена под формата на капсули само за вътрешна употреба.
 • Дневната доза се равнява на 2 капсули.
 • Не трябва да се превишава дневната доза.
 • Пие се по 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер.
 • Желателно е приемът да е сравнително в еднакви часови зони от денонощието.
 • Препоръчва се Cell Power да се приема с повече течности.
 • Няма значение кога пиете капсулите – преди, по време или след хранене.
 • Минималното време за подсилване на сърдечносъдовата система с тази хранителна добавка от Аквасорс е 2 месеца.
 • Можете да продължавате да приемате капсулите и след този срок.

Cell Power мнения и коментари в бг мама. Сел Пауър отзиви и в други онлайн форуми в България

Cell Power мнения и коментари

Cell Power прави истински фурор в бг мама и доказателство за това са множеството мнения и коментари. Според дамските отзиви в най-популярния онлайн форум в България тази хранителна добавка дава енергия и подобрява общото здравословно състояние дори да нямате реални оплаквания със сърцето или кръвоносните съдове. От друга страна, в някои мнения на бг мама потребителки Сел Паър е отличен вариант и за поддържане на здрава сърдечносъдова система при наличие на хронични заболявания или риск от съсирване на кръвта, както и запушване на артериите. В друг онлайн форум четем и реални мнения на доктори и специалисти. Ето и един от наличните експертни коментари за Cell Power от Аквасорс: „Невероятен продукт с доказани високи резултати в превенцията на сърдечносъдовите заболявания. Екипът в моето кардиологично отделение постоянно го препоръчваме на наши пациенти с риск от тромбоза, слаби сърца или нарушения в клетъчните стени на кръвоносните съдове. Най-хубавото на Cell Power е, че е с много семпъл и изчистен 100% веган състав!“. А по-долу са част и от потребителските отзиви за тази хранителна добавка на AquaSource:

 • Cell Power работи. Майка ми имаше дълги години проблеми със съсирването на кръвта. След прекаран коронавирус положението се влоши. Със Cell Power буквално я вдигнахме на крак и се чувства по-добре и жизнена от всякога!“
 • Препоръчвам Сел Пауър за всички хора над 40-годишна възраст за предпазване на сърцето. Аз го пия, защото имам аритмия и страдам от тромбози при тежко боледуване. Отразява ми се много добре! Тази хранителна добавка не е измама, а страхотен начин да поддържаш тялото си здраво и младо!“

Cell Power цена в България и в коя аптека да го купим? Можем ли да направим онлайн поръчка през наличния официален уебсайт?

Cell Power цена в България

Cell Power може да се закупи директно през своя официален сайт за България, като сегашната цена дори е в промо кампания. Ако правите онлайн поръчка, ще видите, че стандартната цена е намалена с 50%. Имайте на предвид обаче, че в никоя аптека в България няма да намерите подобна отстъпка. Нещо повече – по последни данни от официалния уебсайт на Сел Пауър има опити за фалшифициране на продукта от няколко компании. Те продават капсулите на по-висока цена в eMag и дори в OLX. За вашата сигурност ви съветваме да избягвате покупки от подобни места. За да закупите оригинала Cell Power, направете следното:

 • Влезте в продуктовия официален уебсайт за България
 • Ще го познаете и по намалената цена с 50%
 • В дъното на сайта има форма за поръчка
 • В нея ще трябва да впишете само имена и телефонен номер
 • Не е нужно да предплащате своята поръчка
 • По телефона ще ви се обадят от екипа на Аквасорс, за да вземат вашия адрес за доставка
 • Cell Power се доставя до всяка точка на страната
 • Доставката е бърза и безопасна. Куриерите носят лични предпазни средства.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Cell Power oт Аквасорс е иновативен продукт за поддържане на здрава и нормално функционираща сърдечносъдова система. Тези органик капсули предпазват от инфаркт, тромбози, невроза, инсулт и съсирване на кръвта с помощта на две активни натурални съставки. Можете да купите оригиналния продукт от неговия официален сайт. Избягвайте всякакви опити за рискова поръчка от eMag или OLX. Вместо това вземете Сел Паър от неговия официален уебсайт за България с 50% отстъпка от стандартната цена.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Коментирай