Cool Air – Поканете Прохладата У Дома в Жегите!

Cool Air Ревю
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.7/10
  Отзиви - 9.7/10
9.6/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ
Cool Air е съвременно устройство за охлаждане на дома и офиса, което може да бъде поръчано на добра за България цена. Подходящо е и за учебни зали. Джаджата се радва на огромен интерес, а хиляди доволни клиенти вече споделиха своите положителни мнения и коментари в Интернет. Употребата и е лесна и не завишава потребителските сметки за ток. Може да бъде поръчана чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт на производителя на технологията за прохлада Novads OU, който е базиран в Естония. Покупката излиза значително по-изгодно от тази на климатик. Сега ще разгледаме характеристиките на средството.

Опасността от Жегите за Човешкото Здраве

Свикнали сме да свързваме високите температури и хубавото време през лятото с положителни неща – приятели, слънце, забавления, море, любов и ласки. Преди да им се насладим изцяло, обаче, трябва да знаем, какви скрити опасности крие жегата. Вземайки всички подходящи превантивни мерки можем да предпазим не само себе си, но и близките си (особено децата под 4-годишна възраст, които са най-застрашени от нарушенията в терморегулационните процеси в организма).

Най-добре е разходките навън и седенето на пясъка без чадър да се случват във времето преди 11 ч. на обяд и след 16:30 следобед. Когато избирате с какви дрехи да сте – заложете на бялото и по-светлите и ярки тоналности, тъй като те отблъскват вредните UV-лъчи за разлика от тъмните и черното, които ги привличат. Не забравяйте да добавите към тоалета си и задължителната шапка.

Ето част от рисковите неща при прекомерното излагане на високи температури:

 • Мускулни Крампи;
 • Схващания;
 • Дехидратация;
 • Топлинно Изтощение;
 • Кожни Изгаряния, Обриви и Алергии;
 • Топлинен Удар: Признаците, че сте получили такъв включват зачервена и изсушена повърхност на дермата, повишена телесна температура, липса на потене, главоболие, световъртеж, липса на ориентация и концентрация, сънливост, отпуснатост, неспособност за даване на ответна реакция и в краен случай – припадъци.

Високите Температури и Кожата:

Човешкото тяло реагира много по-сериозно на горещините, отколкото на студа. Основната заплаха за доброто състояние на дермата е нейното прекомерно изсушаване. Мнозина правят грешката да контрират този ефект с прилагането на мазни кремове, които я хидратират, но запушват порите и кожата не може да диша, което пък води до появата на червени петна, обриви и алергии.

Най-доброто, което можете да направите, за да контрирате негативните ефекти от високите температури върху кожата на лицето си, е да нанесете тънък слой от овлажняващ крем с лека формула, като предварително сте почистили с нежен тоник. За останалата част от епидермиса прилагайте по-леко олио за тяло. Можете да използвате и рецептите за сияйна и здрава кожа на Клеопатра!

Сега ще обърнем повече внимание на устройството за охлаждане на помещенията в дома и офиса Куул Еър. Този пример за писък на съвременната технология може значително да улесни живота на хора, които страдат от алергия към прекомерно високите температури, както и на тези, които просто имат непоносимост към жегите.

Технологията за Охлаждане на Помещенията Куул Еър – Мобилна и Компактна!

Тази джаджа е създадена спрямо най-добрите тенденции при охлаждащите въздуха устройства/. Тя се използва изключително лесно – достатъчно е контейнерът вътре в нея да се напълни догоре с вода и тя ще продължи да работи в следващите 8 ч. Малкият и компактен размер я прави изключително лесна за пренасяне и мобилна.

Подходяща е както за дома, така и за офиса, университета или класна стая в училище. Устройството за изстудяване на въздуха Cool Air може да свети в 7 различни ярки цвята, благодарение на вградената LED-технологията. То е дело на производителя Novads OU, чиято седалище се намира в Естония.

Хората, които страдат от хронична алергия към жегите и високите температури, са тези, които най-много биха се радвали от достъпността на този продукт. Основните му предимства са следните:

 • Сигурен и Непрекъснат Източник на Студен Въздух в Горещините;
 • Веднъж Зареден с Вода, Издържа До 8 ч.;
 • Лесно Преносим и Произведен в Компактен Размер;
 • Интерактивен Модел, Който Излъчва 7 Различни Ярки LED-Светлини;
 • Може Да Се Зарежда с Включеното в Комплекта USB-Зарядно;
 • Има 3 Операционни Скорости;
 • Крайната Му Цена Е По-Добра от Покупката на Климатик;

Устройството за Изстудяване на Въздуха Cool Air – Достъпна Цена в България

Оригиналният продукт може да бъде поръчан единствено през официалния сайт на производителя. Само така клиентите могат да бъдат сигурни, че ще получат автентичната джаджа за охлаждане на стаята, а не имитация, която може и да не работи по предназначение.

Единственото, което потребителите трябва да направят, е да попълнят своите актуални данни в кратък формуляр-заявление. Данните трябва да са акуратни, тъй като с тях ще се свърже представител на компанията-дистрибутор, за да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Устройството за изстудяване на въздуха в стаята Cool Air е предпочитано, защото:

 • Не Кара Сметките за Ток Да Нарастнат;
 • Предлага Бърза и Удобна Доставка от Врата До Врата;
 • Методите на Плащане Са Няколко – PayPal, Кредитна/Дебитна Карта или Наложен Платеж;

Към момента тече и актуална промо оферта, а всеки възползвал се от нея и поръчал продукта възможно най-бързо, ще получи -50% отстъпка от оригиналната цена. Преференциалните бройки са ограничено количество!

Охладете Страстите По Приятен Начин!

Всеки има нужда от разхлаждане в летните жеги и това е нещо нормално. Високите температури нарушават хармоничния начин, по който се случват терморегулативните процеси вътре в тялото. Погрижете се за доброто здравословно и психологическо състояние на Вас и Вашите близки, вземайки най-оптималното решение за ‘прегряването’.

Устройството за охлаждане на въздуха Cool Air е мобилно, компактно и може да бъде закупено на добра цена у нас, която е много по-достъпна от тази на климатика. Вземете го сега на половин цена!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply