Уважаеми читатели, потребители и любители на природосъобразния начин на живот,

Екипът на онлайн изданието за натурална естетика в грижата за тялото Style-Bio желае да ви информира, че оставаме на ваше разположение. Предизвиканата от навлизането на коронавирус на територията на България епидемична обстановка накара всеки от нас да преоткрие уюта на дома. Животът е пълен с изненади. Никой не обещава, че те ще бъдат винаги приятни.

За сметка на това, свободната ни воля ни позволява да изпълним заръката на популярната народна мъдрост. А тя гласи, че когато ‚Животът ти поднесе лимони, направи си лимонада‘. Много пъти сме подчертавали скритата лечебна сила на лимона!

Не се паникьосвайте, #останетевкъщи, мийте редовно ръцете и поддържайте добра хигиена в дома си! Излизате ли навън, винаги носете предпазна маска. Предписанията на Министерство на здравеопазването съществуват, за да ни помогнат да се предпазим от COVID-19 и да приключи пандемията по-бързо!

Ние също сме насреща! Сигурно се питате, как точно се адаптираме към променената реалност?

Style-Bio – Винаги на Ваше Разположение, Защото Заедно Сме По-Силни и Стилни!

Редакторският екип на Style-Bio също се радва на повечето време у дома. Преминахме изцяло към home office (хоум офис) начин на работа още седмица преди обявяването на извънредното положение. С първите известни случаи на COVID-19, решихме да вземем отговорното решение и да не заплашваме живота и здравето на близките и колегите ни. Това е и едното от качествата, с които членовете на нашия екип изключително много се гордее – способността за бърза и безпроблемна адаптация към промените. Ние сме гъвкави и жилави и продължаваме да работим под пълна пара за вас!

Ето и как точно се грижим за това, вие, читателите, да останете напълно информирани за качеството на био-козметичните продукти. А, също, и за натуралните методи за разкрасяване и повишаване на имунитета в условията на пандемия.

  • Непрекъснато следим новинарските потоци в сферата, четем и се информираме вместо вас. Това се отнася както за продуктовите ни ревюта и очерци, така и за ситуацията с разпространението на коронавирус по света и у нас и начините за по-лесно справяне със създалата се ситуация.
  • Стараем се да предлагаме на вашето внимание различни любопитни и интересни теми. Не само, за да направим времето ви у дома по-забавно. Но и за да ви информираме, как да продължите да поддържате личния си стил, здраве и естетика по натурален начин. Затова и бяхме сред първите на родна територия, които публикуваха статии по темите за дезинфектантите и предпазните маски за лице.
  • Следим внимателно вашите коментари, мнения и отзиви на страницата на онлайн журнала за натурален стил стил и лична естетика Style-Bio. Вземаме предвид всяко важно впечатление или препоръка, които сте ни изпратили. Държим да поддържаме обратната връзка с вас жива!

Светът – Това Сме Ние, Животът Започва от Нас, А Не – на Улицата!

Никой не се чувства особено щастлив и оптимистичен, гледайки празните улици навън. Но сме уверени, че хората по тях ще се завърнат съвсем скоро. Защото животът е неудържима витална сила, която блика и струи от отделната личност! А доброто трябва да победи на всяка цена!

Затова се насладете на повече качествено време с най-близките си. Не забравяйте и за всички хобита, за които все не ви оставаха достатъчно часове. Спрете да броите минутите, а ги оползотворете!

Оставаме винаги насреща,

Екипът на Style-Bio!