Dental White Strips – Избелващи Ленти с Моментален Ефект

dental-white-strips

Dental White Strips Ревю
 • 9.4/10
  Ефективност - 9.4/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.5/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Блестящата усмивка е мечта на всеки човек. Тя е красива и може да служи като естествен аксесоар. Но много страдат от факта, че зъбите им не са искрящо бели, някои дори не се усмихват, за да прикрият несъвършенството си. Телевизията, кино индустрията и рекламата са наложили стереотип за красота и сияйност, които са недостижими за мнозина.

Тези стандарти карат много хора да се замислят приближават ли се до тази ослепителност, а други – как да я постигнат. И въпросът все повече наболява. Белите зъби са здрави зъби. Но здравите зъби не просто са бели. Те спомагат и за доброто здравословно състояние на тялото ни.

Но хората нямат навика да щадят своите зъби. Вредни навици като тютюнопушенето, честата консумация на кафе и сладко – всичко това уврежда нашите зъби и влошава техния цвят. Прави ги белезникави, жълтеникави и дори сиви. Лошата устна хигиена също влияе пагубно на усмивката ни. Точно поради тази причина, зъболекари и козметични специалисти разработват редица методи, чрез които да бъде постигната ослепителна и бяла усмивка. Но не всички от продукти за избелване на зъби работят, някои процедури са твърде агресивни и дори рушат зъбния емайл, а трети средства са твърде скъпи.

Затова и новите Dental White Strips бързо се превърнаха в едно от най-успешните средства за избелване на зъби.

Избелващи Ленти Dental White Strips

Макар и по своята дефиниция избелващите лентички за зъби Dental White Strips да са козметичен и естетичен продукт, те подобряват цялостната хигиена на устата и се грижат не само за красотата, но и за здравето на зъбите ви. Дентал Уайт Стрипс стават популярни и заради факта, че са ленти за избелване на зъби с моментален ефект. За оптимални резултати, не ги използвайте по-малко от две седмици.

Друго предимство на лентичките Dental White Strips е, че те служат за избелване на зъби у дома. Не е нужно да напускате комфортът на собствения си дом или да се оставяте в ръцете на зъболекари, нито пък да се подлагате на скъпоструващи процедури. Dental WhiteStrips са лесни за употреба и са подходящи за всички видове зъби.

Действие на Лентите за Избелване Dental WhiteStrips?

Както вече стана ясно, лентичките за избелване на зъби са лесни за употреба и подходящи за прилагане в домашни условия. Dental White Strips не причиняват болка и не рушат зъбния емайл. Те нежно изменят пигментация на зъбите, докато постигнат изсветляване до бяло.

Ефективното действие на Dental WhiteStrips избелващи лентички за зъби се корени в избелващия гел. Той прониква в порите на зъбния емайл и оксидира тъмните частици. По този начин, те постепенно се избелват. Гелът и съставките му са доказано безвредни и не увреждат емайла.

Dental White Stripes предлагат моментални резултати, но не забравяйте, че белотата на зъбите зависи от тяхното изначално състояние. Ако са били по-потъмнели, ще отнеме и повече време ефектите да се проявят.

>> Поръчай Бързо и Лесно Онлайн <<

Защо да Изберем Dental White Strips?

Лентичките за избелване на зъби в домашни условия предлагат достъпен и безболезнен начин да премахнете петната от зъбите. В сравнение с някои агресивни и скъпи процедури, Dental White Strips не нарушават целостта на емайла и постигат задоволителни резултати за кратък период от време. Освен това, не дразнят зъбите и не предизвикват свръхчувствителни реакции.

В допълнение към тези предимства, Dental WhiteStrips не съдържат пероксид и нямат нужда от активатор. Също така освежават дъха и не се приплъзват, така че спокойно можете да говорите и пиете течности, докато ги носите.

Dental WhiteStrips – Инструкции за Употреба

В една опаковка Dental WhiteStrips се съдържат 14 пакетчета с общо 28 лентички – 14 за долната и 14 за горната челюст. Избелващият гел е нанесен равномерно по всяка лентичка. Действието на лентите започва в мига, когато гелът по тя влезе в контакт със слюнката по зъбната повърхност. Образувалите се микроскопични мехурчета кислород проникват в емайла и разпространяват избелващите вещества в дълбочина, за постигане на желаните резултати.

Преди да поставите лентичката, не мийте зъбите. Прихванете я от задната страна и я изравнете с линията на венците, след което внимателно я залепете. След премахване, изплакнете с вода и измийте зъбите си както обикновено.

Откъде да Поръчаме DentalWhiteStrips?

Много потребители се интересуват дали иновативните ленти за избелване на зъби Dental WhiteStrips могат да се открият в аптеката. За съжаление, не се разпространяват лентички за избелване на зъби в аптека. Dental WhiteStrips могат да бъдат закупени само от официалния сайт на дистрибутора за България.

На официалния сайт можете да заявите вашата поръчка, която след това ще бъде потвърдена. Заплащането се осъществява с наложен платеж. В момента Dental WhiteStrips са на промоционална цена с 50% отстъпка, до изчерпване на промоционалните количества. Доставката ще се осъществи в рамките на три работни за цялата страна.

>> Поръчайте Сега на Промоционална Цена – 50% <<

Dental White Strips Мнения

Препоръките на зъболекари от цял свят са привлекли хиляди потребители на Dental WhiteStrips. Всички споделят мнението, че избелващите ленти са ефективни и постигат бързи резултати. Оптимални и бързи ефекти се постигат с употребата им за половин час веднъж дневно. Според общоприетото мнение за лентите за домашно избелване на зъби Dental White Strips, резултатите стават видими още след третия ден, а първият курс на употреба от 14 дни предлага избелване на зъбите с до четири тона.

Доволни клиенти повтарят употребата на лентичките през месец-два, за да поддържат резултатите и да премахват кофеинови и никотинови петна. Dental WhiteStrips са доказано ефективни лентички без вредни ефекти. Ако искате и вие блестяща усмивка, доверете се на лентичките!

 

Goji Cream – Натурално Решение за Състарената Кожа
Насладете се на Прав и Красив Нос с Rhino Correct

5 коментара

 1. Mariana 25/04/2017
 2. Кирил Стойков 05/06/2017
 3. Мануела 14/06/2017
 4. Kam 19/06/2017
 5. Миладина Сотирова 12/10/2017

Leave a Reply