Diabetod Капки – Помагат ли При Диабет и Хипертензия или са Измама?

Diabetod КапкиDiabetod е продукт с предполагаемо натурален състав, който се предлага под формата на капки. Може да закупите разтвора само онлайн. Производителят „ТД Уеб Тактик Тийм“ твърди, че приемът може да окаже положително влияние върху стабилизирането на кръвната захар при диабетиците. Като допълнителни ефекти се споменават намаляване на риска от хипертензия, подобряване на сърдечната функция, намаляване на нивата на холестерол. Но дали наистина Диабетод има тези свойства? Има ли вариант да се окаже фалшив продукт, който да доведе до влошаване на здравословното ви състояние? Цената на Diabetod достъпна ли е или има други, по-ефективни, средства за борба с диабета?

Нашият екип направи обстойно проучване на официалния уебсайт, мненията и отзивите по онлайн форуми, като БГ Мама, за да успее да отговори на тези и още много други въпроси. Съветваме нашите потребители да внимават, ако решат да закупят този продукт онлайн, тъй като могат да попаднат на фалшификат и имитация.

Има доста притеснителни факти, относно продуктът, който обещава и прочистване на организма от токсини, укрепване на имунната система и балансиране на хормоните в тялото.  Един от тях е, че при проверка на специалистите Кристиан Ролф и Джейн Патриморе, се оказа, че те не съществуват и определено нямат необходимите компетенции в областта на медицината.

диабетод, експерти

ВИЖ ОЩЕ:  9 Храни, Които Ще Прочистят Артериите

Ако страдате от диабет, нестабилни нива на кръвната захар и искате да намалите нивата на холестерол, може да се насочите към капсулите SugaNorm. Те са утвърдени на българския пазар и получават положителни отзиви и мнения от клиентите.

За да научите отговорите на още въпроси относно капките Diabetod, останете с нас до края на ревюто!

До Какви Последици Може да Доведе Нелекуването на Диабет?

диабет, последици, очи

Диабетът е една от болестите, която се характеризира с повишени нива на кръвна захар. Хипергликемията се появява в резултат на нарушение на инсулиновата секреция или инсулиновото действие. Кръвната захар е много важна за правилното функциониране на тялото. Това включва основно доставяне на необходимата енергия за множеството органи и тъкани, които изграждат нашето тяло.

Ако страдате от уринарна несъвместимост, загуба на зрение, кожни проблеми, постоянно чувство за студ, раздразнителност или хъркане, то рискът да развиете диабет е изключително висок. Имайте предвид, че ако не започнете навременна терапия и лечение, диабетът може да има следните последствия:

 • Увреждане на сърцето – повечето хора с диагностициран диабет са под риск да развият хипертония, атеросклероза и множество сърдечно-съдови заболявания.
 • Увреждане на зрението – при нелекуване на диабета е възможно да се появат усложнения при офталмологичните заболявания, като глаукома и ретинопатия.
 • Увреждане на бъбреците – това е едно от най-сериозните увреждания, до които води диабета, така че трябва да се обърне специално внимание при проблеми с бъбреците.
 • Уврежда устната кухина – възможно е да се появат кариеси, парадонтит, проблеми с небцето и не на последно място неприятен дъх. Обърнете внимание на денталната хигиена!
 • Загуба на слух – непостоянните нива на глюкоза могат да доведат до склероза на слуховата артерия, световъртеж, шум в ушите.
 • Проблеми с качествения сън и със сексуалната активност.
ВИЖ ОЩЕ:  Какво Трябва Да Знаем за Секса, Според Науката?

Какво Представляват Капките Diabetod?

капки diabetod, диабет, кръвна захар

Разтворът Diabetod е продукт на румънската компания „ТД Уеб Тактик Тийм“. Неговият предполагаем натурален състав гарантира балансиране на нивата на кръвната захар и справяне с проблемите, до които може да доведе диабета. Капките за подобряване на функциите на организма са единственият продукт, който се предлага от тази фирма, което е повод за притеснение. На официалния сайт на Диабетод може да се открие информация за действието на продукта. Той се препоръчва за хора на всякаква възраст и се твърди, че има доказана ефективност – без терапии, без всекидневни инжекции и без странични ефекти.

Кои са Съставките Във Формулата на Диабетод?

съставки

Единствените детайли, които успяхме да намерим отностно съставките във формулата, са от официалния уебсайт на производителя. Опаковката и инструкциите за употреба не включват тази информация. Липсват данни за преминаване на клинични изследвания и тестове, сертификати за качество и реални експертни мнения. Ако все пак сте закупили или обмисляте да направите поръчка на капките Diabetod, спазвайте стриктно инструкцията за прием и не превишавайте дневната доза – 10 капки се разтварят 3 пъти дневно в чаша с вода и се консумират след хранене.

Въпреки че, не може да потвърдим състава на Диабетод, ето какви компоненти присъстват във формулата според производителя:

 • Екстракт от Стевия – естествен и натурален подсладител, който напоследък набира популярност, особено като заместител на захарта при диабетици и хора, които следват диета за отслабване.
 • Екстракт от Черна Боровинка – препоръчителна храна, която се включва в ежедневната диета на диабетиците, съдържа ниска концетрация на захар. Има свойството да понижава нивата на кръвната захар.
 • Екстракт от Момордика – чаят от тази съставка се използва за лечение и профилактика при диабет. Съдържа голям брой антиоксиданти и намалява нивата на глюкоза.
 • Екстракт от Гимнема Силвестре – има хипогликемично действие, понижава нивата на кръвна захар.
ВИЖ ОЩЕ:  Диетите Не Са за Всеки – 5 Опасни Хранителни Режима!

Какви са Мненията и Отзивите за Diabetod?

диабет, диабетод

Капките за хармоничен дневен тонус и регулиране на кръвната захар не се радват на положителни мнения и отзиви. Проучването ни в онлайн форуми, като БГ Мама, доказва, че клиентите не са доволни от резултатите.

Представяме ви в обобщен вид част от преобладаващите мнения и коментари, на които попаднахме:

 • Липса на данни за положително действие и резултати от приема на капките Diabetod;
 • Без промяна на нивата на кръвна захар и глюкоза след проведени многократни курсове с на лечение с продукта;
 • Лиспа на сертификати за качество, мнения на експерти и положителни коментари от клиентите;
 • Ненавременна доставка и липса на професионално отношение от страна на отдел Обслужване на клиенти;
 • Завишена цена, която не отговаря на стандартите в България и на качеството;
 • Множество сигнали за поява на нежелани странични ефекти и противопоказания.

Натуралните Методи за Лечение на Диабет

Повечето хора, които страдат от диабет, знаят, че има различни методи за лечението му. Някои продукти, като капките Диабетод, не са с доказана ефективност. Това може дори да доведе до влошаване на здравословното ви състояние. Препоръчваме ви да избирате 100% натурални продукти, които се радват на положителни отзиви. Пример за такъв са капсулите ШугаНорм, които не само облекчават симптомите, но и помагат за положително повлияване върху целия организъм.

Накратко: Капките Diabetod са с недоказан натурален състав и с неясен произход. Освен инфомацията на официалния уебсайт на Диабетод, не същестуват други положителни данни, мнения и отзиви за разтвора за контролиране на нивата на кръвна захар и борба с диабета. Липсват експертни мнения и сертификати за качество, а отзивите на потребителите в онлайн форумите за здраве са преобладаващо негативни. Предлагаме ви да изберете друг продукт с натурален състав и одобрено действие!
Иглика Попкирилова

Обновена на

5 коментара

 1. Лидия Симонска 26/03/2020
 2. Теодора Попова 26/03/2020
 3. manol georgiev 26/03/2020
 4. Милена 26/03/2020
 5. Методи Ивайлов 26/03/2020

Leave a Reply