Dominator – Ще Ви Превърне Ли В Мъж и Половина?

Време за четене: 4 min

 • 1/10
  Ефективност - 1/10
 • 5.7/10
  Отзиви - 5.7/10
3.4/10

Dominator е спрей за уголемяване и удебеляване на мъжкия полов член. Билковите и растителни екстракти, които сa част от активните му съставки, би следвало да го правят напълно безвреден за редовна употреба, а прилагането му – изключително удобно. Би било чудесно да е така, но коментарите в онлайн форумите за него са противоречиви.

Спреят Доминатор е изчерпан и не може да бъде закупен. Все пак екипа на Style bio ви предлага отлична алтернатива с високи оценка и доказани резултати. Вижте мненията за Urotrin

Производителят му твърди, че той е препоръчван от всепризнати световни експерти по урология, но клиентските мнения и отзиви за него в Интернет са по-скоро негативни. Средството за по-висока потентност не засилва производството на хормон в организма на мъжете и не им помага значително да удължат времето за достигане на ерекция. Те не могат качествено да задоволят нуждите на партньорката си и да постигнат пълна сексуална хармония.

>> 6 Лесни Стъпки За По-Добър Секс <<

Кое Движи Човешкото Либидо?

Нашето общество се е научило свободно да говори за секса, който е навсякъде. Хитрите маркетинг агенти, стоящи зад рекламните кампании на богата гама от продукти, често включват образи на двойки в интимен момент в промоционалните си кампании, за да привлекат вниманието на клиенти. Сцените с полови актове вече не се цензурират в киното и не се премахват от литературните шедьоври.

Дотолкова сме свикнали да възприемаме половото сношение като нещо нормално, че често забравяме, че всички сме хора и на всеки може да се случи внезапна еректилна дисфункция. В това няма нищо нередно. Повечето мъже, обаче, изпитват пристъп на паника, щом трябва да споделят за проблема. Отказвайки да говорят за него, те само го задълбочават.

Либидото се контролира от множество неврохимични и метаболитни реакции, които протичат в човешкия организъм. То зависи и от редица други фактори. Основните от тях са:

 • Стрес, Безпокойство и Пренатоварване в Ежедневието;
 • Тревожност и Депресия;
 • Нарушен Хормонален Баланс;
 • Сърдечносъдови Заболявания;
 • Междуличностни Проблеми с Партньора;
 • Неправилна Диета 

Как Афродизиаците Влияят на Мозъка и Тялото?

Афродизиаците са храни и напитки, които имат способността да повишат либидото и чувството за сексуално влечение по естествен път. Това е така, защото при тяхното храносмилане в организма се образуват и отделят определен тип вещества, които стимулират производството на мъжки и женски хормон. Най-популярните естествени стимуланти са стридите, морските дарове, шафранът, индийското орехче, шоколадът, червеното вино, джинджифилът и зеленият чай. Научете, кои попадат в Топ 5 на Най-Популярните Афродизиаци!

Dominator е нов продукт за удължаване на времето за достигане на ерекция, представен на силния пол под формата на не особено удобен и лесен за употреба спрей. Мнозина потребители се опитаха да се възползват от предполагаемите му качества за стимулиране и подобряване на сексуалния апетит, но дори и на територията на България резултати, които те споделят в клиентските си отзиви са по скоро негативни. Цената му също не е особено атрактивна.

Нека видим, защо недоволстват потребителите.

Мнения и отзиви за Dominator по онлайн форуми

Продуктът за потентност и интимна наслада Dominator е описан в множество мнения и отзиви онлайн. Форумите за сексуално здраве е преживявания не го пропускат без да бъде коментиран. Истината обаче, е че не става съвсем ясно и отзивите за него са противоречиви. Има както позитивни така и отрицателни мнения за Dominator спрей.

Dominator – Какви Са Резултатите на Спрея за Ефект Върху Потентността?

Основното предимство на средството за стимулиране на сексуалността и взаимно удоволствие от половия акт би следвало да се крие във факта, че то не съдържа вредни вещества и химикали, които могат да навредят на организма. Обръщайки по-сериозно на активните му съставки, обаче, стигаме до извода, че те не са изцяло на билкова и растителна основа.

Спреят не е преминал независима експертна оценка и не е препоръчан от светила в областта на урологията и сексуалната консултация, както се твърди на неговия официален сайт. Той не притежава и издаден сертификат за качество, който клиентите да могат да открият в продуктовата му опаковка.

Основните ефекти от редовното му прилагане трябва да са следните, но мненията на потребителите говорят, че няма данни те да са постигнати <i>де факто</i>:
 • Видимо и Трайно Уголемяване и Удебеляване на Пениса с Между 4-8 см.;
 • Подсилване на Либидото;
 • Удължено Време за Достигане на Ерекция;
 • Взаимно Удоволствие и Наслада;
 • Способност за Неколкочасови Секс Маратони и Последователни Актове;
 • Засилване на Притока на Кръв Към Областта на Малкия Таз;
 • Завишава Производството на Мъжки Хормон;

Nota Bene! Процесите, свързани с метаболизма и обмена на вещества, в тялото на всеки човек са различни. Затова и описаните резултати може да варират от един индивид до друг.

Идват Ли Активните Съставки за Интимна Наслада от Природата?

Формулата на този спрей срещу еректилна дисфункция не би трябвало да вреди по никакъв начин на тялото или да води до пристрастяване, тъй като не следва да съдържа силно активни химични вещества. Но няма конкретни данни, които да доказват, че неговите компоненти идват директно от природата.

Съветваме клиентите да бъдат изключително внимателни при приложението на този продукт за стимулиране на либидото. Алергичните реакции не са изключени. С цел обективност ще дадем компонентите, които формулата на средството за намаляване на честотата на случаите на еректилна дисфункция трябва да съдържа.

Те са:

 • Екстракт от Корен на Джинджифил: Трябва да повишава либидото и засилва синтеза на хормони в мъжкия организъм. Стимулира притока на кръв в областта на малкия таз, разширява кавернозните тела и води до трайно и видимо уголемяване и удебеляване.
 • L-Серин: Това следва да е естествено синтезирана от човешкия организъм аминокиселина, която възбужда сексуалния апетит. Спомага за удължаване на времето за задържане на ерекция, подсилвайки импулсите, които идват от централната нервна система към пениса.
 • Млечна Киселина: Очаква се, че кара тялото да произвежда повече сперматозоиди и активно стимулира либидото.

Как Се Ползва Средството за Повлияване на Еякулацията Dominator?

Мъж

Всеки един продукт за взаимна наслада в секса следва да се ползва, стриктно според неговите инструкции за употреба и безопасност, които трябва да се намират вътре в опаковката. В случая на Dominator те гласят, че спреят за интимна хармония се прилага веднъж дневно чрез впръскване и леко масажиращо втриване в мъжкия полов член. За предпочитане е това да се извършва непосредствено преди лягане или полов акт. Не се отмива, а се оставя да попие и да започне да действа.

Dominator Цена? Има Ли Дискретност При Поръчка и Доставка на Спрея?

Всъщност цената на Dominator е добре сравнима с алтернативните продукти. Цената не се различава много. Проблем е все пак липсата на сертификат за качество. Редно е продукт претендиращ за отлични резултати и с подобна цена да има сертификт от независим институт. Доминатор цената в България към момента на нашата проверка беше 69 лв.

Клиентите следва да се притесняват за дискретността на своята поръчка, тъй като оставят личните си данни на неизвестни тях трети лица. Не се знае, дали доставката се извършва при пълна конфиденциалност. От потребителя се изисква да попълни формуляр, наличен на официалния сайт на продукта за полово щастие.

Те трябва да оставят свой актуален телефонен номер, а това е информация, за която не се знае, с какви цели ще бъде използвана, както и в чии ръце ще попадне.

Едва Ли Ще Се Превърнете В Узурпатор на Женските Сърца с Доминатор

Всеки заслужава да изпита качествено удовлетворение от половия акт и да достави такова на половинката си. Сантиметрите и издръжливостта не трябва да са пречка. Но не е напълно сигурно, дали ще успеете да накарате интимния дисонанс да се превърне в съзвучие с Dominator. По-добре се обърнете към по-подходяща алтернатива, каквато са таблетките за положително повлияване на либидото.

Спреят Доминатор е изчерпан и не може да бъде закупен. Все пак екипа на Style bio ви предлага отлична алтернатива с високи оценка и доказани резултати. Вижте мненията за Urotrin

 

Иглика Попкирилова

Leave a Reply