Dynamite – Био-Захранката за Едра Риба, Която Рибарите Харесват!

Dynamite, риба

Dynamite Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.7/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Dynamite е натурален активатор за риба, който е предпочитан продукт сред рибарите по света и у нас. Неговото въздействие е напълно натурално, работейки на принципа на средство за положително повлияване на апетита. Използването му при визитата до местния язовир следва да обостри сетивността на животните. Също да ги направи по-чувствителни и лесно привлечени от стръвта, която съответният индивид използва. Производителят е популярната английска компания за продукти за лов и риболов ‚Dynamite Bites‘ Ltd. (“Дайнъмайт Байтс” ООД), базирана в гр. Нотингам. Разполага с богата гама от атрактанти, захранки и пелети.

Положителни ли са мненията и отзивите, публикувани във форумите на ‘Megafishing BG’ (“MегаФишинг БГ”), ‘MaxFish NET’ (“МаксФиш НЕТ”) и ‘CarpBG COM’ (“КарпБГ КОМ”). Какво казват потребителските коментари във форума на CarpMania.net (“КарпМания НЕТ”)? Има ли оплаквания, свързани с влошаване на качеството на улова? А странични ефекти противопоказания при определени видове риба? Откъде мога да закупя оригиналната захранка за стръв в България на достъпна цена? Има ли измами и фалшификати по онлайн портали, като eMag, Amazon, eBay, AliBaba и AliExpress?

dynamite захранка, лодка, рибари

Производителят “Дайнъмайт Байтс” съветва всички клиенти, желаещи да се сдобият с натуралната захранка за риболов Дайнамайт, да посетят официалния уебсайт. Всяка друга уеб-страница, предлагаща сместа за улов на риба, крие риск от попадане на фалшификат и имитиращ продукт. Единственото, което потребителят трябва да направи, е да отиде на одобрения от дистрибутора за България уеб-адрес и да попълни име и актуален телфонен номер. С него ще се свърже представител на дистрибутора, за да се уточнят детайлите около поръчката. Така юзърът получава и автоматичен достъп до предлаганите от компанията промоционални оферти, намаления и кампании тип ‚Плати 2, Вземи 3‘.

Искате да научите, как точно се ползва активаторът за жива стръв за улов на едра сладководна риба Dynamite? Тогава продължете да четете това ревю до неговия край!

Коя Е Най-Добрата Стръв за Риболов на Едра Сладководна Риба?

стръв, Дайнъмайт

Рибарите у нас разполагат с различни хитрини за привличане на по-богат улов. От парченца стар хляб до луканка и кашкавал. Безбройни са техните методи за примамка. Особено на едра сладководна риба. Язовирите у нас са от богати-пребогати. Може и да не успеете да направите меню по средиземноморската диета с хванатото, но пък баща ви ще е горд, че използвате неговата стара златна рецепта за пълнен шаран с билки. Ако пък държите на добрите народни традиции в храненето, то заложете на препоръките на Петър Дънов за хранене през всеки ден от седмицата.

Зеленият грах се води за най-добрата стръв за ловене на едра риба през лятото и по-топлите месеци. Сладководните представители на язовирната обител предпочитат да се хранят със зелени растения тогава. Те обилно се гощават с водорасли, срещани по дъното на езерата, но свършат ли, започват да отплуват и по-нагоре. Това е вашият шанс за истинска наслука! Может да използвате дори грах от консерва. Макар и непопулярен като стръв за риба, шушулковото растение е повече от подходящо за стръв.

Ето и неговите предимства:

 • Рибата все още не се е научила да го разпознава като примамка от човека.
 • То е леснодостъпно и изгодно средство, което може да се купи от всеки супермаркет.
 • Граховите топченца не създават голям шум при удар с водата и не плашат потенциалния улов.
 • Харесван е от шарана, червеноперката и платиката.
 • Подходящ е за улов на 15 м. от брега.

Кой Е Производителят ‚Dynamite Bites‘ Ltd.?

Компанията “Дайнъмайт Байтс” ООД оперира от гр Нотингъм, Англия, Обединеното кралство. Занимава се основно с производството и дистрибуцията на различни видове захранки, стръв, активатори за стръв и хранилки. От тях се разпространяват над 3,000,000 кг. годишно в 50 държави на територията на Европейския съюз (ЕС) и бившите съветски страни-сателити. Предлага и риболовни аксесоари. Експертите са изчислили, че благодарение на тях се ловят близо 150,000,000 екземпляра риба годишно. Изделията за лов и риболов на ‘Dynamite Bites’ получват добри отзиви във форумите по света и у нас. За това свидетелстват положителните коментари в онлайн форуми, като ‘Megafishing BG’ (“MегаФишинг БГ”), ‘MaxFish NET’ (“МаксФиш НЕТ”) и ‘CarpBG COM’ (“КарпБГ КОМ”).

Как Работи Био-Захранката за Риболов Dynamite?

dynamite, риба

Активаторът за риба Дайнамайт е натурална смес, използвана като стръв при риболов. Тя е дело на популярната компания за рибарски стоки и аксесоари ‚Dynamite Bites‘ Ltd. (“Дайнъмайт Байтс” ООД). Компанията е лидер на пазара за продажба на подобен вид изделия. От фирмата споделят, че се радват на нарастващия интерес на клиентите към тяхната гама от продукти. Те твърдят, че захранката за улов на едра сладководна риба Dynamite въздейства на принципа на положителното повлияване на апетита на водните създания.

Обостря тяхната сензитивност и ги прави уловът им по-лесен. Подходяща е за ловене на едри сладководни представители и някои морски видове. Във формулата на средството няма добавени ГМО-субпродукти, оцветители, консерванти, опасни химикали или овкусители. Тя е безопасна за околната среда и прилагането и не уврежда качеството на месото. В нея е участвал и италианския учен д-р Анди Мур.

Ето кои са предимствата на захранката за риболов Дайнамайт според клиентските мнения и отзиви:

 • Благоприятства Добрия Улов чрез Положително Повлияване на Апетита и Сензитивността;
 • Био-Формула, Която Не Уврежда Качеството на Улова и Не Е Опасна за Околната Среда;
 • Лесна Поръчка на Официалния Уебсайт с Бърза Доставка;
 • Конкурентна Цена;
 • Благоприятства Добри Шансове за Рибарска Наслука;

Nota Bene! Липсата на сигнали за противопоказания не изключват вероятността им от индивидуално проявление. Моля, спазвайте указанията за ползване, които се актуализират редовно – за последно през 2019 г. Те са приложени в търговската опаковка от производителя “Дайнъмайт Байтс” ООД.

Как Се Ползва Активатора за Стръв за Риба Дайнъмайт?

активатор за риба, dynamite

Вече споменахме, колко важно е придържането към инструкциите за безпроблемно ползване на активатора за кълване Dynamite. Формулата му включва интезирани феромони, концентрирани етерични масла. Както и универсални фуражни модели за всички видове сладководна риби. Ползването е повече от лесно, а флакончето е компактно за носене.

Ето и 3-те начина на прилагане:

 1. Разбъркайте 25 мл. от активатора за жива риба Дайнамайт с обичайната ви стръв.
 2. Потопете всички примамки за хищна риба във флакона със захранката за риболов.
 3. Можете директно да потопите и живата стръв.

Как Да Поръчам Натуралната Смес за Риболов Dynamite Най-Лесно?

въдица, риба

Желаещите да закупят активатора за жива сладководна риба Дайнамайт могат да го направят през официалния уебсайт. Там цената му е най-достъпна, а и няма никакъв риск от попадане на опит за измама, фалшификат или продукт, имитиращ захранката за риболов Dynamite. Важно е да се отбележи, че стойността на продукта не се изменя в отделните държави на разпространения. Тя само се преклакулира според местната валута. Еднаква е в Германия, Англия, България, Гърция, Румъния, Австрия и Испания. Методът за плащане е чрез наложен платеж, но може и чрез превод с банкова карта (кредитна и дебитна).

Продуктът се поръчва по стандартната процедура.

Успешният Рибар Носи Усмивка и Търпение на Ревера Си!

dynamite, рибар

За да се радвате на богат улов, трябва да бъдете уверени в себе си, независимо от обстоятелствата. Знайте, че понякога има и дъждовни дни. Не оставяйте шансовете за наслука и добър улов на съдбата, ами проучете отделните видове сладководна риба по язовирите. Тръгвайте за риба винаги добре подготвени и с усмивка!

Накратко: Захранката за риболов на едра сладководна риба Dynamite има естествен състав. В него не фигурират компоненти, които да увредят качеството на улова или да представляват опасност за околната среда. Клиентите го предпочитат и считат, че работи по-добре от други алтернативи на дигиталния пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply