Earoptim Patches – Пластири за Положително Повлияване на Ушната Мида!

EarOptim Patches

EarOptim Patches Ревю
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9/10
  Отзиви - 9/10
9.3/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

EarOptim Patches са лепенки за благоприятното повлияване на слуха. Пластирите за положително въздействие върху ушите и ушната мида служат и като помощен аксесоар. Прикрепени за дермата на гледащата навътре страна на ухото, те помагат за запазване на стабилността му при носене на по-тежки украшения. Така може да се избегнат кожните раздразнения или образуването на рани. Те се предлагат под формата на лепенки, които се прилагат лесно към кожата. Тяхното съдържание включва натурални и безвредни съставки, които могат се считат за уместни за усещането за чистота на звука.

Клиентските мнения и отзиви за тях по онлайн форуми, като тези на популярния сайт ‘БГ Мама’ също одобряват действието. Няма сигнали за налични странични ефекти, реакции, алергии или противопоказания.

Лепенките за положително повлияване на възприетия звук и стабилност на ухото Уъроптим Патчес се закупуват единствено през официалната уеб-страница. Там е наличен дигитален формуляр, в който се попълва име и актуален номер. Потребителите трябва да са в готовност да приемат обаждане от дистрибутора. То цели да се конкретизират детайлите около доставката – адрес, дата и час. Пластирите за благоприятстване на състоянието на ушите не са налични в онлайн портали за продажба, каквито са eMag, eBay, Amazon, AliBaba и AliExpress. Наложеният метод за плащане е наложен платеж (при доставка). Повече детайли следват в ревюто на лепенките Earoptim Patches по-долу.

мъж, очила, болки в ушите

Какво е Увреждане на Слуха, Как и Кога се Случва?

Намаляването на слуха се държи на увреждане на част от ухото – външното, средното или вътрешното. Всяка от тях играе важна роля при изпращането на сигнали до мозъка и увреждането на някоя от тях се отразява на цялостния слух. Съществуват няколко причини, поради които може да се появи загуба на слуха:

 • Проводна Загуба на Слуха – Отнася се до проблемите във външното или средното ухо, които пречат на правилното преминаване на звука.
 • Невросензорна или Сензорнза Загуба на Слуха – Дължи се на липсата или увреждането на сетивните (власинкови) клетки. Възможна е такава загуба на слуха само за високите честоти, която се нарича “частична глухота”. Това означава, че са увредени власинките само във вътрешната част на кохлеята (вътрешното ухо). Този вид загуба на слух е най-често причинен от възрастта и започва от 40-тата или 50-тата година на човека. Заради процеса на стареене, увредените власинки започват да губят способността си да се генерират. Това води до постепенно увреждане на слуха. Счита се, че повечето от възрастните хора над 80-годишна възраст страдат от форма на загуба на слух. Най-често това е шум в ушите.
 • Смесена Загуба на Слуха – Тя представлява комбинация от проводна и невросензорна загуба на слуха.
 • Неврална Загуба на Слуха – Дължи се на липсващ или увреден слухов нерв. Обикновено е пълна и трайна.
 • Сигнал, че Тялото Ви Се Нуждае от Интимност – Напоследък се чувствате по-изнервени и напрегнати. Измъчва ви шум в ушите. А и отдавна не сте се отдавали и на креватна гимнастика. Спрете дотук. Време е да си сложите новите дрехи и да отидете на бар. Липсата на секс често води до отслабена имунна система, психика и проблеми с кръвообращението.

Кои Професии Са По-Склонни Да Увредят Слуха Си?

мъж с болки в ушите

Съществуват професии, които излагат работещите на повече шум от необходимото. По-лошото е, че това може да трае с часове всеки ден. За съжаление, работещите в тези професии рядко се сещат да закупят натурални продукти за грижа за слуха. Те биха могли да действат превантивно срещу шума в ушите.

Дори и почистването на ушната мида с ябълков оцет и вода може да помогне. Звукът не е рисков, на пръв поглед, фактор. Но продължителното излагане на високи нормалните нива на децибелите може да се окаже пагубно за слуха. Загубата на слух заради висок шум се случва постепенно и заради това е често пренебрегната от хората.

Ето само някои от дейностите, които биха могли да окажат лошо влияние върху способността да чувате:

 1. Пилотен Екипаж: Двигателите на самолетите достигат ниво на шум до 140 dB, което прави работата на всеки от пилотния екипаж една от най-шумните. Макар и част от наземния персонал на летищата да носи предпазни средства, заради високия шум, това е рядкост за хората, намиращи се във самолета.
 2. Производство и Фабрики: Машините във фабриките са изключително шумни, а работниците там са изложени на техния звук по цял ден или нощ. Препоръчително е компаниите да предвиждат предпазни продукти за слуха и те да бъдат игнорирани от работниците.
 3. Музика и Забавление: Увреждането на слуха засяга всички, на които им се налага да работят на силната музика, идваща от усилвателите в клубовете – музиканти, джиджеи, звукоинженери, персонал в барове, заведения или концертни зали.
 4. Метро и Влакове: Влаковете са особено шумни при спиране и звукът от тях може да достигне до 130-140db. Това увеличава шанса за загуба на слуха хората с работа в гарите или метростанциите така, както и при пилотния екипаж.
 5. Строежи: Много от булдозерите, бормашините, пневматичните чукове, камионите и други помощни инструменти могат да достигнат ниво на шума около 120dB.
Био-козметичните лепенки за повлияване на възприятието за звук ИърОптимПатчес наскоро бяха пуснати за свободна продажба от своя производител. Те играят ролята и на добър модел аксесоар, когато се залепят от задната страна на ухото. Така предпазват нежната дерма по него и ушната мида от рани и наранявания. Подходящи са за тези, които обичат да носят по-тежки украшения на ушите, като обеци или флешове. Получават и добри отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Няма сериозни сигнали за противопоказания.

Какво са Пластирите за Уши ИърОптим Патчес? Как Работят?

жена, ухо, earoptima patches

EarOptim Patches са лепенки за благоприятното повлияване върху слуха и степента на стабилност на ухото. Те са създадени на базата на био-активни съставки, включени във формулата под формата на екстракти. Няма сигнали за противопоказания или негативни странични реакции след употребата на пластирите ИърОптим Патчес.

Лепенките за положително повлияване на ушите и намаляването на възможността за наранявания EarOptim Patches включват следните позитиви:

✔ Положително Въздействие Върху Възприятието за Звук;
✔ Позитивни Промени по Отношение на Стабилността на Ушите при Носенето на По-Тежки Украшения (Обеци, Флешове);
✔ Липса на Сигнали за Противопоказания;
✔ Достъпност на Цената в България;
✔ Удобна Доставка и Плащане след Получаване;

Според производителите на Иър Оптим, те имат добра степен на абсорбация. Това се случва благодарение на натуралните съставки на ИърОптим. Натуралните компоненти попиват в кожата и така проникват в тялото.

Nota Bene! Липсата на индикации за възможни неприятни последствия при приложение не означава, че такива няма да възникнат. Придържайте се към наличните инструкции за употреба!

жена шепне на ухо

Как Се Прилагат Лепенките за Позитивно Влияние върху Слуха EarOptim Patches?

Приложението им става лесно и бързо – лепенките за повлияване на слуха ИърОптим трябва да бъдат сменяни на всеки 12 часа. Потребителите следва да се придържат към инструкциите за употреба на продукта, включени в неговата пазарна опаковка. Изготвени са от производителя.

Как Да Поръчаме Пластирите за Стабилност на Ухото EarOptim Patches?

Лепенките за позитивно повлияване върху слуха ИърОптимПатчес могат да бъдат поръчани само чрез официалния им сайт. Често се предлагат и с промоционална отстъпка от автентичната цена. Не се продават в аптеките или онлайн магазини като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba.

Щом влезете в официалния сайт на ИърОптимПатчес, ще трябва да въведете имената и телефонния си номер в дигиталната бланка. Дистрибутор на Иър Оптим ще се свърже с Вас в най-крактък срок, за да уточни детайлите по поръчката и доставката. Плащането се извършва чрез наложен платеж на куриера.

Да Се Грижим Здравословно за Тялото и Духа

ухо, earoptim patches

Важно е да живеем здравословен и природосъобразен начин на живот. Нека да съчетаваме здравословната храна с приятни разходки в природата. Да избягваме рисковете от прекалено силен шум. А ако знаем, че ни се налага – да вземем превантивни и естествени мерки, които могат да ни защитят. Ключът към щастието се крие в здравословния начин на живот, който става все по-желан от милииони хора по целия свят. Важно за нас и за нашето тяло и дух е да бъдем естествено здрави и щастливи.

Накратко: Пластирите за положително повлияване на възприятието за звук и стабилност на ушите EarOptim Patches имат натурален състав. Те въздействат по-добре от други алтернативни средства.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Nutresin Herbapure Ear – Естествени Капки за Здрави и Чисти Уши
NanoVein - Гел и Капсули с Мощна Формула за Красиви Крака

3 коментара

 1. Валентин Сираков 09/06/2019
 2. Биляна Ю. 09/06/2019
 3. Aliya Pipeva 09/06/2019

Leave a Reply