Каква Е Цената на Био-Таблетките Flexa Plus Optima в България?

flexa plus optima cena

Flexa Plus Optima са натурални капсули за благоприятстване на дневната физическа активност, които са достъпни на добра цена в България. Техният производител, както и повечето клиенти, споделели своите мнения и отзиви за тях в коментари по онлайн форумите за физическа активност във всяка една възраст, твърди, че стойността на био-козметичния продукт е съобразена с условията за живот у нас, както и със средните доходи и възможности на българина. Таблетките за природно въздействие върху усещането за свобода на движение са представени на българския пазар от проф. Георги Божилов – експерт по молекулярна биология, който е участвал в създаването на продукта.

Виж Още: Flexa Plus Optima – Допринася Ли за Свободното Движение?

Средството за положително въздействие върху количеството на дневна физическа активност Flexa Plus Optima не може да бъде открито сред предложенията за позитивно повлияване на дермата около болезнени стави на аптеките. Няма го и в онлайн каталозите на повечето портали за продажба, като eBay, eMag и Amazon. Потребителите, които желаят да се възползват от него, могат да го закупят чрез вписването на име и актуален телефонен номер на официалния уебсайт на продукта. Таблетките за био-козметично въздействие върху кожата следва да се прилагат стриктно спрямо наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба. Повече детайли ще намерите малко по-долу.

Как Се Противодейства на Болките в Ставите и Кръста с Натурални Методи?

жена тренира

Колкото повече се отдалечават във времето цифрите от ЕГН-то, толкова по-голяма е вероятността да се развие дегенеративно заболяване на ставите. Рисковете са най-големи за хора над 65 години. Световната здравна организация (СЗО) е извършила проучване, според което над 180 милиона възрастни хора са покосени от форма на артритно заболяване само на територията на Индия. Счита се, че разпространението им вече е надминало болести, от типа на СПИН рак и диабет, по брой страдащи. Натуралните методи могат да облекчат болките в ставите и кръста.

А превантивните мерки срещу артроза включват редовни упражнения и раздвижване, както и преминаването на една по-природосъобразна и богата на калций и калий диета, която да заздрави костно-скелетната система на тялото и да поддържа ставните връзки гъвкави. Тъй като има специално подразделение на артрози, които засягат ставните сухожилия на китката, лакътя, раменете и петите, е добре да се знае, че засегнатата част от тялото има нужда, както от постепенно раздвижване, така и от привеждане в неподвижно състояние (стягане с бинт), прекарване на известен период от време в покой, както и изстудяване с лед.

Следните натурални методи са способни да повлияят по положителен начин различните форми на артрозата:

 • Прилагането на топли или студени компреси в зависимост от разновидността на артритното заболяване. Тези с по-висока температура са предназначени за подобряване на кръвообращението и отпускане на мускулите, а по-студените – да накарат отоците да спаднат, а зачервените участъци да намалеят.
 • Извършването на редовни леки упражнения за раздвижване също може да помогне. Такива са йогата, дългите разходки пеш, джогинг и плуване.
 • Добавянето на пикантни подправки (джинджифил, куркума, канела, червен пипер) към всяко ястие, както и на калций, калий, манган, магнезий, цинк, мед и Омега-3 мастни киселини.

Как Да Облекчим Болките в Ставите с Йога?

жена с болки във втата

Движението, а не претоварването, поддържат еластичността и гъвкавостта на ставния хрущял. Няма по-подходяща физическа активност от практикуването на йога, която да ги ‘смазва’ и привежда в изправно състояние. Редовната практика води до тяхното функционираме по възможно най-естествения и натурален начин. Основното предимство се отнася до правилната циркулация на синовиалната течност до всички пукнатини и извивки на ставите.

Ето и най-полезните за превенция и облекчаване на артритни оплаквания йога асани:

 • Вирабхадрасана (Воин);
 • Триконасана (Триъгълник);
 • Врикшасана (Дърво);
 • Сету Бандасана ( Мост);
 • Маджариасана (котка);
 • Шавасана (Мъртвец);
 • Битиласана (Крава);

Какъв Е Съставът на Капсулите Flexa Plus Optima? А Цената?

Flexa Plus Optima, мъж се разстяга

Представителното лице на производителя за България – проф. Георги Божилов, който е експерт в областта на молекулярната биология, определя съставът на филмираните капсули Flexa Plus Optima като натурален и включващ единствено органични екстракти от следните продукти:

 • Екстракт от Корена на Мака: Подобрява настроението, дава сила и енергия.
 • Витамини A, B, C и E: Витални за доброто състояние на кожата и костите. Повдигат имунната защита и подхранват тялото.
 • Хиалуронова Киселина: Подобрява индивидуалните връзки между ставите и води до образуването на нови клетки в тази част от тялото.

Таблетките за въздействие върху дневната двигателна активност Flexa Plus Optima не могат да бъдат намерени в аптеките. Потребителите, които искат да ги изпробват, следва да извършат посочените по-долу стъпки:

 1. Посетете официалния уебсайт на био-козметичния продукт за повлияване на усещането за свобода на движение.
 2. Оставете име и актуален телефонен номер в онлайн бланката, която ще намерите там.
 3. Очаквайте прозвъняване от оператор с цел уточняване на точните дата и час за доставка.

Изделието се заплаща по метода на наложения платеж. Текущата промоционално-преференциална кампания позволява то да бъде взето с -50% отстъпка от автентичната му стойност.

Поддържайте Добър Жизнен Тонус с Flexa Plus Optima!

Flexa Plus Optima, възрастен мъж

Няма по-добър начин да усетите живота пълноценно от това да се раздвижвате редовно. Така ще забързате метаболизма си и ще останете във форма, независимо от възрастта си. Вашите стави също ще ви бъдат благодарни!

Накратко: Био-козметичните капсули за повлияване на дневната физическа активност Flexa Plus Optima могат да въздействат по-позитивно на усещането за свобода на движението от други алтернативи, чиято цена може и да е по-висока.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Leave a Reply