Go2 Antitox – За Настоящи и Бивши Пушачи!

Go2 Antitox капкиGo2 Antitox е сироп за спиране на досадните хрипове и кашлица, които произтичат от редовната употреба на никотин. Продуктът е подходящ, както за настоящи, така и за бивши пушачи. Съставът му е изцяло натурален и базиран на активни билкови екстракти, които имат способността изцяло да премахнат негативните последици от тази зависимост.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Официални статистики сочат, че психологическата и физиологична зависимост към никотина, катраните и другите вредни вещества, съдържащи се в цигарите, става факт след петия месец на редовно пушене.

Всички са наясно с вредата от тютюна, но навикът си е навик и в случая с пушенето – той се води тежка форма на зависимост. Не са много тези, които могат безпроблемно да се откажат от цигарите. Повечето от тези, които искат да спрат, преминават през няколко опита, преди да успеят да го направят.

Знаете ли, че …?

Държавата, която се води най-застрашена от опасното влияние на никотина и катраните, се води Армения. Над 58% от населението в активна трудоспособна възраст там посяга към тютюна ежедневно. В държавата с най-голямо население в света пък – Китай се пушат средно по 50,000 цигари на час. Икономисти считат, че предприетите мерки за ограничаване на този навик ще дадат първите си видими и значителни резултати чак след 40 години.

Отказа от цигари е труден. Затова и, дори и повечето пристрастени към никотина да не могат да откажат цигарите отведнъж, е добре те да извършват профилактична детоксикация на белите си дробове и организма от вредни вещества.

Пазарът предлага безброй средства за постигане на това, но повечето от тях не са способни да дата желаните резултати. ГоуТу Антитокс е сироп за премахване на негативните ефекти от пушенето, който е способен значително да улесни дишането и да премахне тютюневата кашлица и хрипове.

Нека разберем повече за това, как работи.

Очаквани Ефекти от Прилагането на ГоуТу Антитокс

пушач кашляGo2 Antitox е предназначен за употреба от т.нар. “страстни” пушачи, както и от тепърва започващите го и такива, които искат да ги откажат завинаги. Малцина знаят, че ако някога са пушили, е добре да преминават през пречистващ курс на третиране на всеки 6 месеца!

Сиропът срещу никотинова кашлица и хрипове е произведен в Испания и притежава издаден сертификат за качество, както и свой собствен уникален идентификационен номер. Те могат да бъдат намерени вътре в продуктовата му опаковка.

Напълно натуралната му формула включва екстракти от билки и растения, които засилват имунитета, подобряват кръвообращението и правят пълно пречистване на белите дробове от вредни вещества. Употребата му може да намали риска от развиване на рак на белите дробове.

Как Работи Билковата Формула на Сиропа за Прочистване на Белите Дробове?

жена къса цигара на парчетаИновативната билкова формула на продукта е едно от основните му предимства пред конкурентите. Употребата му не води до появата на нежелани странични ефекти и реакции. Сиропът и неговите съставки са преминали през редица тестове, които потвърждават резултатите от прилагането му.

Сега ще разгледаме по-подробно неговите съставки:

  • Екстракт от Борови Връхчета: Силно пречистващо, антисептично и антибактериално действие. Боровите връхчета притежават химическа формула, която ефективно премахва катраните и другите вредни вещества от организма.
  • Екстракт от Мащерка: Тази билка има изключително широко приложение в кулинарията, тъй като се ползва като подправка при много ястия. Популярна е и като основна съставка на редица чайове, които имат пречистващо и детоксикиращо действие. Премахва неприятната пушаческа кашлица, подобрява работата на дробовете и кара досадните хрипове да изчезнат.
  • Екстракт от Евкалипт: Това растение съдържа изключително много фитоциди. Те са мощен пречистващ агент, който успешно контрира действието на токсините и свободните радикали върху човешкия организъм.
  • Билков Комплекс на Витамин C и Мед: Засилва нивата на имунна защита на тялото. Превантивен ефект срещу катраните и химикалите, които цигарите отделят.

Клиентите са Доволни от Go2 Antitox – Мнения

Вече споменахме, че сиропът за премахване на неприятната пушаческа кашлица е преминал успешно през няколко различни клинични теста в най-известните инстути по токсикология в Европа. Редица специалисти вече го препоръчват на своите пациенти. Преобладаващите мнения на клиенти в Интернет са положителни. Средството за отказване на цигарите наистина е успяло да помогне на мнозина да извършат пречистване на белите си дробове.

Препоръчителна Употреба на Сиропа за Детоксикация от Никотина

go2 antitox сипор налят в чашка

Go2 Antitox идва със специализирана измервателна лъжичка, която всъщност е капачката на продукта. Включените в опаковката му инструкции за употреба гласят, че той следва да се приема три пъти дневно преди хранене. Близо 10 мл. от течността се изсипват в лъжичка и се изпиват.

Поръчка и Доставка на Сиропа Срещу Никотинова Кашлица

Желаещите да поръчат своята бройка от продукта, могат да го направят чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт. Те следва да оставят свой актуален адрес и телефон за връзка. С тях ще се свърже представител на компанията, за да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Сиропът за кашлица може да бъде взет само сега с промо намаление от -50% от оригиналната цена. Всеки, който иска да се възползва от него, следва да побърза, тъй като бройките са ограничени!

Пречистете Тялото си от Никотина с Go2 Antitox!

Пушенето е навик, от който на повечето им е трудно да се откажат. Дори и да нямаме сили да спрем цигарите завинаги, то редовното пречистване на белите дробове и тялото от катран и никотин, винаги е препоръчително. Вземете Go2 Antitox сега и помогнете на тялото си да диша свободно!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply