iHeadPhones – Музика за Ушите!

iHeadPhones

iHeadPhones Ревю
 • 8.8/10
  Ефективност - 8.8/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.2/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

iHeadPhones са ново поколение слушалки за смарт-устройства, които са съвместими с операционните системи на iOS и Android. Те могат да работят с лаптопи, таблети, мобилни телефони и други джаджи. Цветовата им гама е разнообразна. Клиентите могат да избират между бяло, черно, матово-златисто, розово и червено. Основното им предимство е, че осъществяват безжична (уайърлес) връзка с електронните устройства, а формата им е ергономична и универсална.

Слушалките айХедФоунс са дело на производителя Ecomerzpro, който е базиран в Испания и Обединеното Кралство. Една от допълнителните им функции е Bluetooth технологията, чрез която устройството за потапяне в света на музиката осъществява връзка със смартфона на потребителя. Отзивите и мненията на потребителите, споделени в онлайн форумите, са изцяло положителни.

Безжичните Слушалки и Тяхното Навлизане в Съвременността

мъж, слушалки

Слушането на музика е една от най-висшите форми на релаксация. То е нужно на човешкия мозък, за да може той да се откъсне за момент от действителността и да помечтае за нещо по-висше от самия себе си. Учените са успели да докажат, че всичко във нашата Вселена вибрира на определена честота, дори и ние. Може би и затова изпитваме нужда да се наслаждаваме на звуците, превърнати в мелодия.

Един от начините да не пречим на околните, докато го правим, е като сложим слушалки. Тяхната форма се видоизмени значително през последните десетилетия, като последната тенденция е да бъдат възможно най-малки и да не пречат на свободното ни движение чрез използването на кабели. Ако сте свикнали да надувате прекалено много децибелите, то не се чудете, защо страдате от постоянен шум и пищене в ушите!

Последният писък на модата и технологиите в това отношение са изцяло безжичните слушалки. Нека видим някои от основните им характеристики:

 • Обикновено работят чрез Bluetooth свързване с мобилното устройство.
 • Притежават дигитална шумопотискаща технология, така че да изолират страничните дразнители, но притежават режим ‘Страничен Звук’, чрез който да забелязвате важните шумове от типа на преминаването на автомобилите.
 • Възпроизвеждат висококачествен звук, водоустойчиви са и притежават добра памет.

Струнната Теория и Звука:

Едно от най-известните предположения на теоретичната физика за заобикалящата ни реалност е Струнната теория, наричана още Теория M или Теория У. Основната и идея е, че градивните частици на действителността, която хората възприемаме, се състои от свръх микроскопични струни, които трептят със специфични резонансни честоти.

Нека обърнем по-специално внимание на безжичните слушалки iHeadPhones, които вече могат да бъдат свободно поръчани на добра цена и в България от производителя Eкомерзпро. С тях ще можете да се потопите в необятния свят на музиката винаги, когато пожелаете.

Безжични Слушалки айХедФоунс – Наслад от Музиката по Всяко Време

цветни слушалки айхеадфонес

Основното предимство на този модел уайърлес слушалки е фактът, че работят с iOS и Android. Могат да бъдат ползвани от хора с различни марки мобилни устройства. Те нямат кабел, а връзката се осъществява чрез Bluetooth. Налични са в няколко отделни цвята, за да може да задоволят всеки един вкус.

Ето и още малко за тях:

 • Универсално Съвместими с Операционните Системи iOS и Android;
 • Налични в 5 Отделни Цвята – Черно, Бяло, Розово, Червено и Матово-Златисто;
 • Нямат Кабел, Използват Bluetooth за Връзка с Мобилното Устройство;
 • Изолират Страничния Шум;
 • HD Качество на Звука;

Поръчка, Доставка и Цена на Уайърлес Слушалките iHeadPhones

iHeadPhones, мъж

Клиентите, които желаят да бъдат в крак с последните технологични тенденции, могат да поръчат тези wireless слушалки през техния официален сайт. Това е наложително, за да са сигурни, че купуват оригиналния продукт, а не неработеща имитация. Процесът изисква попълването на кратък формуляр, а потребителят следва да остави актуални свои данни, за да може с него да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по поставката.

Най-бързите ще могат да се възползват и от текущата промоция, вземайки слушалките с хубава отстъпка от оригиналната цена. Преференциалните бройки са ограничено количество! Макар и отзивите и мненията на потребителите за безжичните слушалки iHeadPhones да са изцяло положителни, те идват със срок за връщане от 30 дни, така че да няма недоволни клиенти. Методите за плащане са няколко – наложен платеж при доставка, кредитна/дебитна карта и PayPal.

В Ритъм с Технологичните Тенденции!

iHeadPhones, жена

Нашето време е забързано и често не можем да насмогнем на промените, които се случват. Но технологиите са тук, за да направят живота ни по-лесен, пъстър и изпълнен с хубава музика, която да кара душата ни да танцува и да се рее. Изберете напредъка!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Nomad Backpack – Вземи Всичко С Теб и Го Опази!
Mini HD Projector – Джобен Проектор с Високо Качество на Картината!

Leave a Reply