Intelligence Health Bracelet – Новата Фитнес Гривна, Която Помага Да Сте Винаги Във Форма!

Intelligence Health Bracelet Intelligence Health Bracelet представлява нова фитнес гривна, която е разработена по последни технологии. Тя помага да Ви държи във добра форма по всяко време на денонощието. Особено подходяща е за активни хора, които се опитват да намерят начин как да следят прогреса си. Фитнес гривната Intelligence Health Bracelet е водоустойчива и се управлява чрез тъч скрийн (touch screen). Също така има многобройни функции и свойства, като брояч на калории, контрол на позата, пулсомер, крачкомер и следене на съня.

Понеже нашият екип се интересува от всичко свързано със здравето и красотата, ние решихме да разберем повече за новата гривна Intelligence Health Bracelet. Желаете ли да разберете повече за начина ѝ на работа? За функциите и свойствата? Лесна ли е за работа и управление? Достатъчно бърза и акуратна ли е? За отговорът на тези въпроси, както и много друга любопитна информация, свързана с фитнес гривната Intelligence Health Bracelet, останете с нас до края на ревюто ни.

Какво Представляват Фитнес Гривните?

Intelligence Health Bracelet m3

Фитнес гривната представлява малък уред, който може да „носите“ с вас. Тя има безжичен сензор, който следи Вашата физическа дейност през целия ден. Макар и вече всяка от тях да има разнообразни функции, фитнес гривната най-вече служи за измерване на изминатите стъпки и километри, изгорените калории. Изчислява и активното време, както и това, което сте го прекарали в покой. Много от модерните фитнес гривни могат да отчетат и колко добре спите през нощта.

Когато за първи път тези устройства излизат на пазара в края на 20 век, те не са непременно под формата на гривна. Най-общото им наименование е фитнес тракер. Подобни се предлагат и днес, макар и гривните да са най-популярни, заради лесния начин на носене. Иначе тракерите могат да се поставят в джоб или да да се закачат на дреха, като колан, връхна дреха или джобче на тениската. Без значение къде се намират, всяко устройство от този тип разчита на една и съща основна технология – акселерометър – сложно наименование на малък детектор за движение. Благодарение на него, фитнес тракерът или гривната изчисляват стъпките и изгорените калории въз основа на скоростта на движение. Повечето от тези устройства са достатъчно интелигентни, за да разпознават, когато шофирате в кола или пътувате с влак. Така те не вземат под внимание разстоянието, пътувано с автомобил или друг тип превозно средство.

За разлика от старите нормални крачкомери, които само отброяват стъпки или изгорени калории, а Ви трябва да следите ежедневно прогреса и физическата си активност, днешните устройства имат много повече функции. Повечето от тях се включват към приложение на смартфона Ви, което се грижи именно за това. То съхранява Вашата информация се съхранява в „облака“ и до нея можете да получите достъп отвсякъде, по всяко време. Това на първо място, разбира се, е телефонът Ви. Но може да го синхронизирате с таблет или лаптоп в зависимост от самата фитнес гривна или тракер. Това не само осигурява по-лесен начин за проследяване на прогреса ви във времето, но и ви напомня, когато нещата не вървят добре.

Такова устройство е и високотехнологичната фитнес гривна Intelligence Helath Bracelet, на която ще обърнем внимание днес.

Какво Представлява Фитнес Гривната Intelligence Health Bracelet?

Intelligence Health Bracelet е фитнес гривна, подходяща за хора от всякаква възраст и пол. Устройството е с минималистичен дизайн, който винаги би изглеждал елегантно и стилно дори на официални събития. Тя има малки размери и е изключително лека за носене. Наподобява размерите и тежестта на обикновен ръчен часовник. Гривната се свързва посредством Bluetooth (Блутуут) с Вашия смартфон, от който също получава известия за нови обаждания или съобщения. Зареждането става чрез стандартен USB-кабел.

Какви Са Мненията за Фитнес Гривната Intelligence Health Bracelet?

Макар и да е отскоро на българския пазар, фитнес Intelligence Health Bracelet от известно време вече се подвизава на европейския такъв. Дори и да е по-скоро насочена към хора, занимаващи се с фитнес и спорт, тя е подходяща и за останалите. Свойствата на гривната Intelligence Health Bracelet не се ограничават само до фитнес функции. Тя също следи качеството на съня по време на различните му фази. Измерва крачките изминати дневно, както и пулса. Дава информация за времето и известява с най-новите съобщения и нотификации от социалните мрежи. Би представлявала интересен и любопитен подарък за хора от всякакви възрасти.

Тя събира мнения и отзиви от форуми за здравословен начин на живот, наподобяващи българския “БГ Мама” (“BG Mamma”). Не споделят информация, свързана с възможни технически неизправности. Казват, че е бърза, свързва се добре с Bluetooth и работи без да забива. Ето какво гласят и те:

  • Високотехнологична Фитнес Гривна;
  • Водоустойчива, с Издръжлива Батерия;
  • Многобройни Програми и Функции;
  • Тъчскрийн за Лесно Управления;
  • Достъпна Цена от Официалния Уебсайт на Продукта.
  • Без Данни за Проблеми при Работата на Устройството.

жена, Health Bracelet

Как Да Си Закупя или Поръчам Фитнес Гривната Интелиджънс Хелт Брейслет на Достъпна Цена в България

От производителят на продукта предпочитат да го предлагат през специален официален уебсайт. Не се предлага в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AlieExpress и Alibaba. Оттам са предпочели да си набавят фитнес гривната Intelligence Health Bracelet и европейските клиенти. Цената е достъпна, а поръчката става бързо и лесно. Повече за нея научете тук.

Бъдете Активни и Здрави!

Фокусирайте се върху балансирания и активен начин на живот. Заседналият начин на живот е един от съвременните проблеми на нашето общество. С модернизацията на технологиите, работата става по-скоро умствена отколкото физическа. А това често е съпроводено със задачи пред компютъра по целия ден. А в комбинация с лош хранителен режим, това може да се отрази зле на тялото Ви. Заради това изберете подходяща диета – това могат да бъдат Даш, Средиземноморската или Кето. Намалете въглехидратите и ги превърнете във Ваш приятел. Само той може да ви достави щастието и здравето, от което се нуждаете!

Накратко: Intelligence Health Bracelet е нова фитнес гривна, изработена по най-модерните съвременни технологии. Тя е водоустойчива, и има множество функции. Само някои от тях включват броя на калории, крачкомер и следене на съня. адва се на положителни отзиви онлайн, както и при активните и спортуващи хора, така и от обикновените. Батерията ѝ е издръжлива при нормална употреба. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.
Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай