Lash Parade – Серум за Визуално Повлияване на Миглите!

Lash Parade серум

Lash Parade Ревю
 • 9.4/10
  Ефективност - 9.4/10
 • 9.2/10
  Отзиви - 9.2/10
9.3/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Lash Parade е серум за позитивно въздействие върху степента на растежа на миглите, както и техния ефектен външен вид. Продуктът е дело на популярния производител на био-козметични изделия Laderis, а представителното му лице за България е гримьорката Албена Манева. Тя сподели, че средството за подчертаване на естествената красота съдържа единствено натурални изделия, сред които попада и комплекс на Витамини A, B, C, D и E. По-голямата част от клиентските мнения и отзиви на клиентите по онлайн форумите за стил и естетика за него са с позитивна насоченост.

Серумът за повлияване на нивата на плътност, дебелина и наситеност на цвета на миглите не може да бъде намерен в големите вериги козметични магазини и аптеки, нито в онлайн портали за покупка и продажба на различни стоки от типа на Amazon, eBay или eMag. Продуктът може да бъде поръчан единствено през неговия официален уебсайт чрез попълването на кратко заявление, което задейства процедурата по доставка. Тя е улеснена, удобна и се извършва от врата до врата. По-долу ще обясним още някои любопитни подробности за средството за подчертаване на естествените дадености на очите.

Lash Parade, жена с дълги мигли

Нека обърнем повече внимание на серума за положително повлияване на козметичния вид на миглите Лаш Парейд от известния производител на стоки за подчертаване на естествените природни дадености Ладерис (Laderis). Компанията определя формулата на продукта като състояща се основно от натурални екстракти. Клиентите също споделят предимно положителни мнения и отзиви за действието му.

Как Се Ползва Серума за Подчертаване на Миглите Lash Parade?

Поддържането на здравето, козметичния и естетическия външен вид на всеки един от елементите на лицето е наша лична отговорност. Подчертаването на изразителността на очите зависи до голяма степен от плътността, гъстотата и наситеността на цвета на миглите. Био-козметичният серум Lash Parade на производителя Laderis цели да благоприятства постигането на тази цел. Не са налични и данни за възможни неприятни странични реакции в клиентските мнения и коментари по форумите за стил и естетика.

Серумът за положително повлияване на състоянието на миглите следва да се ползва спрямо инструкциите за употреба, приложени вътре в търговската му опаковка. А те гласят, че:

 • Нанесеният преди това грим следва да се премахне с помощта на освежаващ тоник с органични съставки.
 • Серумът се полага от основата на косъма на миглите по цялото им продължение.
 • Препоръчителното нанасяне е вечер преди лягане, за да може продуктът да действа, докато вие си почивате.

Lash Parade, жена с дълги мигли и спирала

Предимствата на Lash Parade пред алтернативните средства за подчертаване на естествените черти на лицето са:

 • Органична Формула с Натурални Съставки Без Данни за Противопоказания;
 • Добър Козметично-Визуален Ефект Върху Вида на Миглите;
 • Достъпна Цена и Удобна Процедура По Поръчка и Доставка.

Nota Bene! Натуралната композиция на средството за положително повлияване на външния вид на миглите не предполага наличието на неприятни странични ефекти. Няма данни за такива. Но имайте предвид, че не е невъзможно те да възникнат. Придържайте се към препоръките за употреба!

Какво Съдържа Натуралната Формула на Серума Lash Parade?

Неналичието на каквито и да е сигнали или индикации за възникването на възможни противопоказания и странични ефекти говори, че продуктът е безопасен за прилагане. Производителят дава описание на основните съставки като следните:

 • Комплекс на Витамините А, B, C, D и E: Завишават средните нива на имунитета на организма. Подхранват и хидратират космената фоликула.
 • Екстракт от Водораслото Ламинария ангустата (Laminaria Angustata): Наситено с полезни минерали, които подхранват и съживяват косъма.
 • Йод: Придава здравина и еластичност. Грижи се за блясъка и подчертава естествената красота.
 • Калций: Есенциален подхранващ елемент.
 • Хидролизат Лардимониум (Hydrolizat Laurdimonium): Овлажняващо действие.
 • Високо Концентриран Кератин: Укрепва косъма.
 • Трипептиден GHK Комплекс: Богат на нанопептиди и молекули на аминокиселини. Отговорен за трансфера на кератиноцитите от космените луковици. Благоприятства растежа.

Поръчка, Доставка и Достъпност на Цената в България

Lash Parade, жена зад листо

Оригиналният серум за козметично повлияване на външния вид на миглите Lash Parade може да бъде намерен и заявен единствено през своя уебсайт. Продуктът не може да бъде намерен в официалните каталози на мрежата от аптеки, нито в порталите за дигитална продажба на натурални разкрасителни стоки. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр, като единствените конкретни данни, които трябва да оставят, са тези за актуалния им телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

Методът за плащане е чрез наложен платеж в момента на получаване на средството за подчертаване на дължината и гъстотата на миглите Lash Parade. Текущата промоционална кампания позволява на всеки да закупи продукта с -50% от оригиналната му стойност.

Как Да Поддържаме Миглите Си в Добро Състояние?

жена с дълги миглиМагнетичното излъчване на женските очи е нещо, на което противоположния пол често не може да устои. А то се определя до голяма част и от миглите. Почти всяка жена си мечтае да притежава изразителен поглед и се старае всячески да го постигне, карайки ги да изглеждат красиви и гъсти. Физиологичната функция на миглите е да предпазят очите от фините прахови частици и мръсните микроелементи, които витаят навсякъде в замърсената градска среда.

Очите са прозореца към душата на човек. Винаги, когато сме преуморени, под тях се образуват тъмни кръгове, а капилярите вътре започват да се пукат. Препоръчително е да направите всичко възможно, за да се радвате на наистина качествен и здравословен сън. Добра практика за здраве и свежо излъчване е пиенето на чаша топла вода след събуждане.

Миглите изискват почти същите грижи като косата. Всеки ден следва старателно да ги почиствате с памучен тампон и топла вода. Можете да си закупите и специални четки за разресване.

Още няколко добри съвета за тяхната поддръжка са:

 • Консумирайте повече храни, за които е известно, че стимулират растежа на космения фоликул – богати на калий, калций, цинк, желязо и магнезий.
 • Нанасяйте само спирали, за които се знае, че не съдържат вредни химикали и могат да предизвикат дразнещ сърбеж или друга неприятна алергична реакция.
 • Намажете върха на пръста си с вазелин и леко го нанесете по продължението на миглите, за да ги подхраните, омекотите и да им придадете блясък.
 • Избягвайте да ги извивате прекалено често.
 • Използвайте етерично масло от бадем или алое вера, за да накарате косъмчетата да регенерират.

Приличат Ли Си Миглите с Човешката Коса?

Lash Parade, жена

Човешките мигли имат почти идентичен химически състав с косата. Основната грижа за тяхното здраве и добро състояние, която всяка дама може да предприеме, е да се старае да ги подхранва с натурални продукти. Полезни за тях са абсолютно същите органични съставки, каквито са полезни за човешката коса.

Сред най-полезните отвари и маски за техния изящен и изтънчен външен вид са:

 • Домашно приготвена маска от растително масло, смлени на ситно листа от магданоз и прясно изцеден сок от алое вера.
 • Билкова отвара от сварени маргаритки, шалфей, метличина и чай от лайка.
 • Компрес от етерично масло от репей, кокос или бадем.

Миглите Допълват Изразителността на Очите!

Очертаването на формата на очите зависи от веждите и миглите. Ако искате хората да не могат да откъснат очи от вашите, то не забравяйте да се грижите за техния безупречен външен вид. Залагайте на натуралните средства за козметично разкрасяване, тъй като там вероятността от възникването на противопоказания и странични ефекти е минимална.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Vivese Senso Duo Shampoo – Шампоан за Елегантно Оформена Прическа!
Magniskin – Натурални Капки за Повлияване на Кожата!

Leave a Reply