Madal Bal – Ефективен Ли Е Швейцарският Сироп за Влизане във Форма?

madal bal Madal Bal е разтворима напитка за топене на излишните мазнини и килограми, за която се твърди, че има способността да извършва пълно пречистване на организма от токсини.

Официалните дистрибутори за България твърдят, че т.нар. сироп за бързо вталяване може да спомогне за здравословното влизане във форма.

Тъй като, към момента, той все още не е преминал през независима клинична оценка и изпитание, която да потвърди, че съставките му са изцяло органични, не можем да заявим, че той е безопасен и приемът му няма да доведе до появата на негативни странични реакции.

Основни Принципи на Здравословната Загуба на Тегло

Мнозина забравят, че поддържането на здравословен режим на хранене съвсем не означава, че трябва да гладуваме. Учените са успели да установят, че екстремните диети подлагат телата ни на сериозен стрес. Това кара организма да включи защитния си механизъм и да започне да задържа мазнини и калории, вместо да ги топи активно.

Този инстинкт е заложен в нас още от праисторията, когато предците ни са живеели в пещери и са ходели полуголи. Те са трупали килограми в излишък с цел да се запасят с достатъчно енергия за студените месеци, когато и дивечът е бил по-оскъден и не са имали с какво да се прехранват.

Ето няколко добри съвета за тези, които искат да изваят стегнато тяло:
  • Движете Крайниците Си: Тези, които несъзнателно си играят с топка или химикалка, както и онези, които са свикнали нервно да поклащат краката си топят по половин килограм на седмица.
  • Ходете Бързо: По-високата скорост кара тялото ви да се поти и да гори повече мазнини, отколкото бавното ходене.
  • Хранете Се По-Често С Повече Протеини: Старайте се да ядете по-малки порции по-начесто. Включвайте повече протеини в ястията, организмът има способността веднага да ги превръща в енергия. Избегнете нутрицистичните бомби в кухнята, като разберете повече за Токсичната Страна на Готвенето!

Похапването Пред Телевизора:

Индивидите, които имат навика да прекарват повече време в захлас пред телевизора, натрупват повече излишни мазнини и килограми от другите. Поне така сочи проучване, извършено в САЩ. Липсата на достатъчно движение не позволява на тялото да изразходва достатъчно енергия, а гледането на реклами пък ни кара да посягаме към т.нар. ‘джънк фууд’, който няма почти никаква реална хранителна стойност, но ни кара да затлъстяваме.

Madal Bal е разтворима напитка, която е рекламирана като подходящо средство за влизане във форма. Разпространителите и в България твърдят, че тя е с швейцарски произход и е хит на пазара от 10 години. Наличните факти, обаче, не могат да потвърдят това.

Madal Bal – Наистина Ли Е Швейцарска Разтворима Напитка за Отслабване?

Дистрибуторите на сиропа за бързо влизане в топ форма го рекламират като работеща формула за горене на излишни мазнини. За него се твърди, че е част от Швейцарската програма “Усещане за Подмладяване”, като формулата е създадена от Кайлаш Андреас Бейер – член на ‘Puris’ AG. Различни нейни версии се предлагат на потребителя – такива, които извършват пълна детоксикация на организма, съответно за 1, 3-5 и 7-10 дни.

Своеобразният коктейл с екстракти от различни палмови дървета следва да замести 1, 2 или 3 от полагащите се за деня основни ядения (закуска, обяд и вечеря). По-дългите версии на програмата за отслабване и пречистване на тялото от токсини предполага, че то привиква към занижения брой дневни калории след първите 1-2 дена.

Тъй като средството за вталяване не притежава издаден Сертификат за качество, който да потвърди, че желаните ефекти ще бъдат постигнати, ние не можем да го препоръчаме на клиентите като работещ метод за извайване на стегнати извивки.

Какви Би Трябвало Да Са Основните Съставки на Детоксикиращия Шейк?

Madal Bal е рекламиран като изцяло органичен и екологично чист сироп, който разчита на шест натурални съставки, с които да замести храненията през деня и да помогне на потребителите да се отърват от излишните килограми.

Липсата на сертификат и фактът, че детоксикиращия агент не е преминал независима оценка, обаче, ни карат да се съмняваме, че това наистина е така. С цел информиране на потребителя, ще дадем предполагаемия списък с основните му съставки:

  • Сироп от Клен;
  • Сироп от Кокосова Палма;
  • Сироп от Индийска Палма;
  • Сироп от Китулова Палма;
  • Сироп от Нипахова Палма;
  • Сироп от Аренгова Палма;

Работи Ли Наистина Средството за Активно Вталяване?

Голяма част от мненията и отзивите на потребителите в Интернет са негативни. Хората се оплакват, че са изпитвали прекалено остро чувство за глад по време на детоксикиращата програма, която е отслабила организма им и им е пречила да извършват нормално ежедневните си домакински и служебни задължения.

Няма конкретни доказателства, които да потвърдят, че сиропа за горене на мазнини се продава от 10 г. в Бъглария и от 30 г. в над 2/3 от света. Нито пък, че певицата Бионсе е влезнала във форма за снимките на филма ‘Dreamgirls’, благодарение на него.

Действието му може да бъде и потенциално опасно, тъй като изтощава тялото и го лишава от важни хранителни вещества, без да го снабди с необходимата енергия. Не е препоръчително да се закупува продукт с неясен произход или свойства.

Доверете Се На Утвърдените Решения за Топене на Килограми!

Има прекалено много въпросителни около сиропа за влизане във форма Madal Bal. Истината за съставките, произхода и точното му действие остава загадка. Докато този въпрос не се разясни е по-добре потребителите да избягват продукта. Като подходяща алтернатива те могат да пият по чаша кафе с шоколад ChocoLite всеки ден – питателната напитка, която дава на тялото ви всичко, от което има нужда, за да функционира нормално и ви кара да изглеждате все по-добре с всеки изминал ден.

Златенъ Чай – По Стара Българска Рецепта Или Не?
DIETonus – Сигурен Помощник В Битката С Излишните Килограми

Leave a Reply