Mini HD Projector – Джобен Проектор с Високо Качество на Картината!

Mini Hd Projector

Mini HD Projector Ревю
 • 9.1/10
  Ефективност - 9.1/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.4/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Mini HD Projector е името на ново технологично предложение, което вече се предлага на българския пазар и може да бъде закупено от всеки потребител, които има интерес към новите технологии. Това реално е проектор за домашно кино, който се отличава с много компактен размер, много по-малък и от модерните джобни формати. Благодарение на тази своя отличителна черта устройството позволява на потребителя да стриймва мултимедийно съдържание, както от лаптоп и настолен компютър, така и от мобилен телефон или друг тип техника като таблет, mp3-плейър и т.н. Можете да гледате любимите си филми и видео съдържание навсякъде, където поискате и винаги, когато решите.

ВИЖ ОЩЕ:  Как Да Третираме Болките в Кръста и Ставите с Натурални Методи?

домашно кино

‘Pico’ Проектори – Ценна Иновация Или Ненужна Инвестиция?

Важно е да се отбележи, че има съществена разлика между т.нар. мини проектори и джобните такива, тъй като повечето потребители не правят разлика между тях. Това е нормално предвид факта, че големината им е горе-долу еднаква. Мини проекторите се захранват от батерии, докато джобните – чрез зарядни устройства. Pico проекторите са толкова малки, че с лекота се побират в дланта на ръката, а това ги прави много лесни за пренасяне.

Можете да се наслаждавате на видео съдържание дори в пространства, които са с неправилна пропорция и малки размери. Отделно от това е важно да изберете проектор с максимален брой лумени и живот на лампата. Това ще ви гарантира ярък образ дори в помещения с остатъчна дневна светлина.

прожекция на открито

Сред най-забележителните характеристики на мини проекторите за домашно кино са:

 • Светодиодна светлина;
 • До 30,000 часа живот на батерията;
 • Перфектен за ползване в домашни условия;
 • Full HD качество на картината;
 • Компактен формат за лесно пренасяне;

Интересен Факт!

Въпреки че тази технология е сравнително нова и все още се води иновативна, истината е, че Пико проекторите са достатъчно мощни, за да прожектират картина с диагонал 100 инча или 254см. и то с висока резолюция. За пръв път такъв тип проектор е представен на пазара през 2003г. но масово започва да се произвежда едва през 2008г.

Днес на пазара се предлагат различни видове мини проектори. Има както обикновени, така и вградени, под формата на медия-плейъри с памет или USB-устройства, които използват подобен слот, за да стриймват различно съдържание.

ВИЖ ОЩЕ:  Активен Въглен – Натуралното Средство с Хиляди Приложения
В настоящата статия ще ви представим един от най-иновативните и мощни мини проектори, които се предлагат на пазара. Неговото име е Mini HD Projector и спокойно можем да кажем, че той е едно от малкото качествени предложения в своята ниша. Затова си струва да научите повече за неговите функции и предимства.

Mini HD Projector – Гледайте Филми и Видео Навсякъде!

Това невероятно портативно устройство позволява на всички потребители да имат възможността да се насладят на разнообразно забавление по всяко време и място – в кухнята докато закусвате, в спалнята докато се приготвяте за работа или вечер, когато почивате в хола и не ви се гледа нищо от това, което дават по телевизията. Допълнително предимство на проектора е това, че той е съвместим с много различни устройства, което означава, че ще можете да прожектирате каквото поискате и да го гледате на голяма площ с високо качество на картината.

Буквално може да се каже, че това иновативно устройство е създадено с цел да вкара вас и всички около вас във филма по всяко време. Производителите са се постарали да снабдят проектора с всички необходими функции, за да може той да удовлетвори нуждите на потребителите:

Сега нека разгледаме кои са конкретните характеристики на продукта:

 • EU Plug адаптер с 2 щифта;
 • X3 Приближение на картината;
 • 400-600 Лумена Мощност;
 • LED Технология;
 • Висок контраст на картината;
 • Full HD резолюция;
 • 30.000 часа живот на батерията;
 • Универсална съвместимост;
 • 30-Дневен срок за връщане.

характеристики

Как да Използвате Mini HD Projector?

Mini Hd Projector, екраниИнсталирането на устройството е бързо и лесно. Това става независимо какъв видео източник използвате. Към всяка кутия на продукта има приложени инструкции за употреба, които са лесни за разбиране и следване. Лесното използване на проектора е друго негово ключово предимство, създадено с цел да донесе комфорт на потребителите.

ВИЖ ОЩЕ:  6 Тайни за Спокоен и Здравословен Сън

Цена, Поръчка и Доставка

Всеки, който иска да си подари достъпни невероятни изживявания, може да го направи като поръча мини проектора на официалния му сайт. Там има наличен онлайн формуляр, който трябва да се попълни и изпрати за обработка от системата. В момента, в който заявката бъде приета, доставката ще бъде наредена на посочения от вас адрес. Всичко това е направено с цел максимално улеснение на потребителите.

мопс, Mini Hd Projector

Заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката. Устройството за домашно кино е с -50% отстъпка от стандартната цена. Mini HD Projector наистина е уникален мини проектор, създаден с иновативна технология и високо качество. Най-голямото му предимство е в съотношението цена-качество. Подарете си незабравими изживявания и се наслаждавайте на всичко, което искате да гледате и да споделите с околните.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

iHeadPhones – Музика за Ушите!
Inspection Wi-Fi Camera – Проверявайте Всяко Кътче По Всяко Време?

Leave a Reply