Акупунктурна Наколенка Knee Pad – Повлиява Ли Положително Движение?

Акупунктуран наколенка Knee Pad от InnovaGoods

 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.5/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Акупункктурна наколенка Knee Pad (Dr. Gem Acupressure Knee Brace) е наколенка, чийто производител е популярната по цял свят компания InnovaGoods, базирана във Валенсия, Испания. Средството за въздействане върху точките на напрежение, разположени около коленната става, мускулатура и сухожилия, е насочено към активно трениращи хора, както и към тези, чиято работа е свързана с непрекъснатото стоене в изправено състояние и физическа активност.

Акупунктурната Knee Pad наколенка е създадена по технология, която включва система за оказване на напрежение, създаване на усещане за стабилност и баланс. Компанията-производител ИноваГуудс твърди, че то може да бъде прилагано и от хора, които страдат от ишиас, артритни заболявания, болки в гърба, коленете и бедрата с цел положително повлияване на тяхната мобилност и свобода на движение. Отзивите и мненията за наколенка Knee Pad, споделени от клиентите по онлайн форумите, са изцяло положителни. Нека разберем защо.

Има Ли Връзка Между Акупунктурата и Науката?

момиче на спа

Основите на онова, което днес познаваме като система за освобождаване от болка и напрежение и помощен способ за третиране на различни видове заболявания, бележи началото си преди 2,000г. в рамките на традиционната китайска медицина. Практиката е успяла да оцелее до наши дни, благодарение на факта, че има някакво позитивно въздействие върху човешкото тяло.

Идеята, около която се върти способа за уталожване на болката и стреса, е, че основната движеща сила на организма е т. нар. ‘жизнена енергия’, известна още като ‘чи’ или ‘ки’ на китайски. Тя се намира в състояние на непрекъснато движение. Задачата и е да се погрижи за нормалното функциониране на всичките ни вътрешни органи и процесите, свързани с тях, от типа на дишане, микроциркулация на кръвните клетки, телца и плазма, храносмилането, имунната система, съкращаването и отпускането на мускулите.

По-долу сме описани основните взаимовръзки между акупунктурата и съвременната наука:

 • Акупунктурата успява да освободи аденозин – химическо съединение, отговарящо за богат набор от телесни функции. Той се намира в системата от точки по повърхността на кожата, с която формата на оказване на влияние върху възприятието за болка работи.
 • Убождането с игли на точните места по тялото отключва енергиен поток и със сигурност допринася за нормализирането на кръвообращението.
 • Изпускането на аденозин в системата спомага и допринася и за качествения сън. Ако искате да спите непробудно – пробвайте да го направите след процедура с акупунктура. Това е една от тайните за наистина здравословен сън!

Как Действа Акупунктурата на Енергийно Ниво?

мъж с болки в коляното

Народната китайска медицина счита, че през тялото минават определени ‘пътища’ или ‘меридиани’. Именно върху техните точки на пресичане се поставят иглите. Привържениците на философската страна на това учение считат, че всички болести са причинени от т.нар. блокажи на съответните ‘пътеки’ или от разбалансиране на нивата на мъжката енергия ‘ян’ и женската ‘ин’.

Акупунктурата цели да допринесе тъкмо за това – за прочистването на тези пречки за правилното протичане на жизнената енергия. Науката все още не е успяла да намери рационални доводи, с които да потвърди съществуването на подобни меридиани в човешкото тяло. Тя отдава способността на древнокитайската практика за освобождаване на стреса и напрежението на химикалите, които се освобождават в организма по време на процедурите.

Сега ще обърнем внимание на начина, по който работи акупунктурната наколенка InnovaGoods Acupressure Knee Brace, както и защо има толкова позитивни мнения и отзиви за нея в Интернет. Достъпна ли е цената и в България? Как се извършва поръчката и доставката? Нека научим фактите.

Действие на Акупунктурната Наколенка Knee Pad InnovaGoods

мъж с болко в коляното и жена

Много се спори относно медицинското обяснение зад ефективността на акупунктурата, както и дали работи наистина. Независимо от техните доводи, фактът, че освобождаването на определен вид химикали в мозъка води до отпускане на напрежението и стреса в тялото, както и до постепенното намаляване на нивата на болка. Акупунктурната наколенка Ний Пад цели да действа върху същите точки, разположени около коленната става и сухожилия.

Средството за благоприятно въздействие върху стабилността и опората по време на извършване на движение или физическа активност е направено от найлон, неопрен и еластан, които позволяват проветливост на зоната на прилагане. Лепенките от велкро спомагат спортния аксесоар да бъде пристегнат и да прилегне точно по индивидуалния крайник.

Системата от акупунктурни точки за показване на натиск и влияние по вътрешната част на акупунктурните наколенки Knee Pad пък оказва позитивно въздействие върху освобождаването от неприятните и парещи усещания.

Характеристиките на продукта биват:

 • Лек, Удобен и Изчистен Черен Дизайн;
 • Дължина: 13 см.;
 • Инструкции за Употреба на Над 24 Езика;
 • Акупунктурна Система за Въздействие Върху Зоните на Дискомфорт;
 • Лепенки с Велкро за Затягане и По-Добро Прилягане Върху Крайника;
 • Материали на Изработка: Найлон, Неопрен и Еластан.

Nota Bene! Може да има съвсем леки разминавания при производството на отделните модели. Препоръчително е продуктът да се пере на ръка. Подходящ е за носене под ежедневното работно облекло и по време на физически тренировки.

Убоден Метод за Доставка на Спортната Наколенка Knee Pad

мъж с болки в коляното

Клиентите следва да внимават и да поръчват продукта за оказване на въздействие на зоните на напрежение в областта на коляното само през неговия официален сайт. Това е начинът да подсигурят закупуването на оригиналните акупунктурни наколенки, а не на имитиращо средство. Те трябва да попълнят онлайн формуляра, който ще намерят на уебстраницата, със свои актуални данни.

В най-кратък срок с тях ще се свърже представител на дистрибутора, за да се уточнят детайлите относно точното време и адрес за доставка. Най-бързите могат и да се възползват от текущата промоция и да вземат спортните наколенки с -50% отстъпка от оригиналната цена. Преференциалната оферта е валидна до изчерпване на лимитираните бройки, така че не чакайте повече!

Раздвижвайте Се Редовно и Се Хранете Правилно!

Всеки иска да изглежда и да се чувства добре в собственото си тяло. Това, обаче, може да бъде постигнато единствено чрез полагане на известни усилия. Раздвижвайте се регулярно и спазвайте подходящ за организма ви хранителен режим. Внимавайте да не се претоварите по време на упражнения и си отделете време за качествен отдих и отмора. Това са основните съставки в рецептата за дълголетие.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply