NikoStop Antistress – Край на Тютюневия Дим в Живота!

nikostop antistress капкиNikoStop Antistress са нови капки за отказване на цигарите, които отскоро се появиха на пазара. Компонентите, включени в тях, представляват натурални екстракти от лавандула, маточина, глог, триптофан, както и мощен комплекс на Витамин B – B1, B3 и B6. Продуктът спомага за успешното преодоляване на т. нар. абстинентния синдром, възвръщането на емоционалния баланс, както и пълно пречистване на организма от вредни катрани и никотин.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Доскоро никой не признаваше никотина за реален наркотик, макар и учените отдавна да предупреждават за опасността от системния прием на цигарите. И докато за някои, да пушиш или не, е въпрос на личен избор, то съществува и проблема с “пасивен прием” на тютюнев дим.

Някои експерти считат, че то може да е по-пагубно от редовната консумация на цигари. Причината за това е, че белите дробове на пушачите са свикнали с катраните и ги толерират до някаква степен, докато тези на непушачите не са свикнали и негативният ефект е по-силен.

Знаете ли, че …?

Редовното посягане към никотина вече се счита за”тежка” пристрастеност. Това означава, че отказването от него е също толкова трудно, колкото от твърдите наркотични вещества. Зависимостта към подобен вид субстанции не е само физиологична, тя е и психологическа. Хората трябва да се научат да живеят без този навик.

Желаещите да се откажат от вредния навик имат право да избират от богат набор от възможни средства, с които това може да се случи. Проблемът е, че малко от тях работят наистина. Такъв е примерно случаят с изключително популярните преди години никотинови лепенки, които все още се срещат в аптеките.

НикоСтоп Антистрес са капки за отказване от пушенето, които се предлагат в 50 мл. тубичка. Разработвани са от експерти-токсиколози в различни клиники за изследване на зависимостите в държави от ЕС.

Хиляди потребители вече заложиха на тях и постигнаха впечатляващи резултати. Основното им предимство е, че премахват синдрома на абстиненцията, което значително съкращава срока за отказване на цигарите. Подобрява се цялостното отношение към живота, като чувството за отпадналост и опасността от изпадане в депресия са премахнати напълно.

Нека видим, кои са основните характеристики на продукта.

НикоСтоп Антистрес – Очаквани Резултати и Действие

Капките за отказване на цигарите NikoStop Antistress спомагат за ефективното отказване от тютюневия дим. Продуктът е разработван с оглед на факта, че най-страшното за повечето хора, които искат да спрат цигарите, е психологическото чувство за зависимост.

Именно него цели да пребори средството, разчитайки на изцяло природни съставки. Те не предизвикват неприятни странични реакции от типа на гадене, световъртеж, алергии или депресивни състояния.

как да поръчам

Течността прекратява и физическата нужда от пушене, извършвайки пълно пречистване на организма от вредни вещества, катрани и токсини. По-долу следва кратко описание на положителните ефекти от прилагането на NikoStop Antistress:

 • Перманентно Отказване на Цигарите;
 • Елиминиране на Състоянието на Депресия, Тревожност, Отчаяние и Раздразнение;
 • Пълна Детоксикация на Организма и Белия Дроб от Вредните Вещества;
 • Подобрена Концентрация, Памет и Качество на Съня;
 • Премахване на Физиологичните Признаци на Абстинентния Синдром;
 • Възвръщане на Желанието за Живот и Доброто Настроение;
 • Пълно Освежаване на Тялото и Кожата;

Натуралният Състав на Капките за Отказване на Цигарите NikoStop

nikostop визия капкиВсеки един от компонентите, включени в крайния продукт NikoStop Antistress, са органични екстракти и извлечения. Те са подбрани с внимание и грижа, за да може всеки да премахне токсичното действие на никотина от ежедневието си.

Нека разберем повече за тях:

 • Витамин B1, B3 и B6 Комплекс: Връща доброто настроение, подобрява мозъчната активност и нормализира функционирането на организма. Повишава нивата на имунитета, забързва синтеза на серотонин и хармонизира действието на сърдечно-съдовата система.
 • Екстракт от Маточина (Мелиса): Засилва паметта и концентрацията. Действа превантивно срещу депресивни изблици, раздразнение и емоционална несигурност. Успокоява психиката и придава усещане за щастие.
 • Екстракт от Глог: Забързва клетъчната регенерация на кръвоносните съдове и заздравява стените им. Извършва цялостно тонизиране на организма.
 • Есенция от Лавандула: Важна аминокиселина, която подобрява състоянието на психиката и качеството на съня.
 • Триптофан: Спомага за премахването на абстинентния синдром. Повишава настроението и работоспособността.

Прилагане на Средството за Спиране на Пушенето

хора пият от чашиНаличните в търговската опаковка инструкции за употреба на капките за живот без тютюнев дим описват подробно препоръчителната употреба. По 15-20 от тях се разтварят се във вода от два до три пъти дневно.

Приемът се извършва в удобно за клиента време. Потребителските мнения в Интернет сочат, че голяма част от клиентите са доволни от постигнатите с един курс на третиране резултати.

Поръчка и Доставка на NikoStop AntiStress

Всеки може да попълни краткия формуляр, наличен на официалния сайт и да поръча своята бройка от капките срещу активно тютюнопушене. Клиентите следва да оставят свой актуален адрес и телефон за връзка, тъй като с тях ще се свърже представител на компанията, за да уточни детайлите по доставката.

Най-бързите могат да се възползват не само от дискретната процедура, но и от текущата промоция и да вземат продукта с -50% отстъпка от оригиналната цена. Офертата важи до изчерпване на количествата!

Кажете “Сбогом” на Цигарите и Прегърнете Живота без Тютюнев Дим!

Пушенето вреди не само на този, който го практикува, но и на тези в най-близкото му обкръжение. Разделете се с вредния навик, за да можете да се радвате на безброй щастливи мигове! Вземете NikoStop Antistress сега!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

6 коментара

 1. Сантра Кременова 02/08/2018
 2. камелия 14/08/2018
  • Style Bio 14/08/2018
 3. Димитър Марчев 31/08/2018
 4. Лъчезара 11/09/2018
 5. Пламена Калева 20/02/2019

Leave a Reply