Nil Smoke – Откажете Цигарите Бързо и Лесно!

Време за четене: 4 min
nilsmoke Магнити против никотинов глад България
  • 8.8/10
    Ефективност - 8.8/10
  • 9.2/10
    Отзиви - 9.2/10
9/10

NilSmoke – защо? Безспорен факт е, че тютюнопушенето е сред на-вредните навици, на които голяма част от човечеството е подвластно. Фактите сочат, че над 6 милиона души умират от последиците от тютюнопушенето в рамките на 1 година. Отделно от това според учените, хората, които пушат умират 13-14 години по-рано от онези, които не пушат.

Магнитната система за отказване от тютюнопушенето NilSmoke вече не се произвежда и не се предлага на пазара. Вместо него можете да се доверите на разтвора Nikotinoff.

Най-опасната последица, която е пряк резултат от редовната употреба на цигари е това, че те стремглаво увеличават риска от развиване на раково заболяване на белия дроб, гърлото, панкреаса и др. Освен това неимоверно нарастват шансовете за получаване на сърдечен удар или аневризма на аортата. Негативните последици от пушенето обаче не спират до тук. Те преминават и върху намаляването на плодовитостта както при жените, така и при мъжете. Хората, които са пристрастени към тютюна е редно да обърнат по-сериозно внимание за грижата към кожата на лицето по-рано.

премахване нуждата от никотин с нилсмоукВ този ред на мисли много хора искат да откажат цигарите. Това е трудна задача, тъй като при дълготрайна употреба на тютюневи изделия, организмът развива зависимост към никотина. Това означава, че всеки опит за отказване от пушене е съпроводен от неприятни физически и психологически състояния, през които преминава конкретният индивид.

В последно време на пазара вече се предлагат редица продукти и методи, които са предназначени да помагат на пушачите да имат способността да преминават по-лесно през процеса на отказване от цигарите.

Днес ще ви представим един от доказано работещите продукти, който вече е помогнал на много хора да спрат с вредния навик. Той се казва Nil Smoke и в следващите няколко параграфа, ще ви запознаем по-подробно с него.

Какво Представлява Nil Smoke?

магнити за отказване от тютюна nil smokeNil Smoke е иновативен и доказано ефективен продукт, който ще ви помогне да се откажете от тютюнопушенето в 14 дневен срок. Това е най-леко инванзивната и травмираща технология, до която имате достъп, за да спрете с цигарите веднъж завинаги. Потиснете желанието за никотин, чрез този прост, но ефикасен метод. С него ще промените живота си, ще имате по-високо самочувствие и най-важното – ще бъдете по-здрави и енергични.

Като се има предвид, че всеки средностатистически пушач купува по една кутия цигари на ден, това означава, че освен че вреди на здравето си, той отделя доста солидна част от своя бюджет за тази цел. Nil Smoke работи на принципа, и в съответствие с методите, които са доказали своята ефективност за повече от 1000 години. Този незабележим магнит има способността да притиска акупресурните точки и така намалява и постепенно спира напълно глада за никотин.

Сред основните предимства на NilSmoke е и фактът, че той е значително по-достъпен и евтин от другите налични методи за отказване на цигарите. Той е тестван и сертифициран продукт, който е преминал през различни клинични тестове и изследвания. Комбинира аурикулотерапия и акупунктура. Стимулира производството на ендорфин в организма, което създава усещане за задоволеност, равносилно на това, което усещат пушачите, когато запалят цигара.

Знаете ли че?

Според статистиката само 7.4% от активните пушачи могат да спрат цигарите без помощта на каквато и да е терапия. Това означава, че много хора по света имат нужда от ефективно средство, което да им окаже необходимата помощ и да им помогне да се преборят със зависимостта си към тютюна.

Как се Използва NilSmoke? Инструкции за употреба

NilSmoke системата за бързо и ефективно отказване от пушенето включва 2 позлатени магнитни платки, които се прикрепят към меката част на ухото. Така те притискат акупресирните точки. Полученото налягане стимулира производството на ендорфин, което елиминира нуждата от пушене. Магнитите, които се позлатени имат повишената електропроводимост, не предизвикват алергични реакции.

Целта на лечението NilSmoke не e да замени зависимостта от никотина с друг тип заисимост, а напълно да промени начина ви на живот. Еинственото, което трябва да направите е да сложите магнита на лявото ухо. Mалкият магнит е на лицевата страна, а по-големия е зад ухото. През първите дни използвайте продукта по 2 часа дневно. С течение на времето, когато организмът ви привикне, увеличете употребата. За повече подробности прочетете инструкциите за употреба, включени в опаковката.

Специалисти и Клиенти Говорят за Nil Smoke – Мнения и Отзиви

Нашето проучване показа, че редица специалисти препоръчват на своите пациенти да опитат да спрат цигарите с помощта на Nil Smоke. Това означава, че продуктът е припознат от тях като наистина ефективно средство, което бързо и лесно помага на хората в нужда.

В допълнение, Интернет пространството е пълно с положителни Nil Smoke коментари и отзиви на доволни клиенти. Те твърдят, че с негова помощ са успели безпроблемно да спрат цигарите без това да се отрази на здравето и нервите им. Според мненията на изпиталите ги ефективността е безотказна – без значение от пола. Отзивите за Nilsmoke в онлайн форуми като БГ мама например са изключително положителни. Хората споделят, че след като използвали Нил Смоук са ги предали на приятели и те също са спрели вредния навин.

Nil Smoke Цена в България? От къде да купя?

За да видите актуалната Nil Smoke цена е редно да отидете на официалния сайт на продукта – линк може да намерите в края на това ревю. Помнете, че цената на магнитите е съобразена с факта, че те вероятно ще се използват многократно. След дезинфекция могат да се използват и следващия пушач. Като цяло цената на Nil Smoke е отлична, все пак средството против тютюнопушенето ще ви спести огромна сума от пари дадени за цигари. Друг важен елемент, е че при този начин на спиране на тютюневия глад, той не се трансформира в глад за сладко. Няма да сте постоянно гладни и да напълнеете.

Цената на Нил Смоук е определена като отлична във мненията на потребителите онлайн.

Магнитната система за отказване от тютюнопушенето NilSmoke вече не се произвежда и не се предлага на пазара. Вместо него можете да се доверите на разтвора Nikotinoff.

Иглика Попкирилова

1 Коментар

  1. Kaloyan Krustev 17/08/2017

Коментирай