Oral Care Pro – Как Работи Комплектът за Красиви Зъби?

Oral Care Pro

Oral Care Pro Ревю
 • 9.9/10
  Ефективност - 9.9/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.8/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Oral Care Pro е комплект за повлияване на красотата на зъбите в домашни условия. Той се предлага на пазара от китайския производител ОЕМ. Те са популярни със своите дентални продукти за въздействие върху външния вид на зъбите. Също и с изделията, като пастии четки за зъби. Имат и своя серия вода за уста. Комплектът Орал Кеър Про включва по няколко броя от различни изделия. Те биват 3 бг. спринцовки за избелване на зъби, 1бр. LED-лампичка за по-добра видимост и 1 бр. термоформоваща кутийка. Освен това, в кутията ще намерите 1 бр. инструкции за употреба, 1 бр. избелващ гел и 1 бр. избелваща паста за зъби.

Мненията на потребителите за LED-устройството за дентална хигиена и дезинфекция са главно положителни. Членовете на форуми с подраздели за зъбна поддръжка, като ‚БГ Мама‘, също одобряват продукта. Те са доволни от козметичните промени, наблюдавани след използванто на комплекта. Също са удоволетворени от факта, че съставките на съпътващите устройството продукти са натурални, а технологията по която е направено – модерна.

Комплектът за повлияване на външния вид на зъбите може да бъде закупен само чрез поръчка на официалния сайт на производителя. Компанията прибягва до тези мерки, понеже се сблъскват с фалшификати на Оръл Кеър Про, продавани в онлайн магазини и аптеки. Поради тази причина продукът не се предлага в големите онлайн платформи като Amazon, AliExpress, AliBaba, eBay и eMag. Поръчката става лесно и бързо. Потребителите следва да въведат своите имена и актулен телефонен номер. В кратък срок дистрибутор ще се свърже с тях за потвърждение на поръчката и уговяраяне на доставката. Не се изисква авансово плащане – то става чрез наложен платеж при получаване на пратката.

кока кола, захар

3 Храни, Които Вредят на Зъбите Ни

Известно е, че не всички храни са щадящи към зъбите ни. За съжаление, някои от любимите ни неща за хапване могат да имат доста лошо въздействие върху тях. Такова е шоколадът. Чистата му форма има много полезни свойства, но млечните смъкват денталния емайл.

По-долу може да намерите примери за пет от най-популярните врагове на денталното здраве.

 1. Желирани Бонбони: Особено Киселите! Те са очаквано лоша комбинация – ‚3 в 1‘ за зъбите. Те са сладки, кисели и се лепят по зъбите! Всичко това е предпоставка за нарушаване на зъбния емайл и кариеси. Затова препоръчваме да ги замените с нещо по-здравословно – парче черен шоколад или плодове, например.
 2. Сушени Плодове: Те имат подобни свойства на желираните бонбони – съдържат много захар и залепват за зъбите. Старайте се да избягвате сладки храни, които остават по тях. Ако все пак ги обичате е препоръчително да изплакнете устата си с вода за уста. Или да използвате конец или клечки за зъби след като приключите.
 3. Газирани Напитки: Те карат устната кухина да произвежда повече киселини, които от своя страна атакуват зъбния емайл. Това също изсушава устата и така имате по-малко слюнка от нужното. А газираните напитки с тъмен цвят могат да оставят цвета си върху зъбите. Това ги прави по-малко атрактивни.

Съществауат алтернативни методи и устройства, които да помогнат за справянето с този проблем. Едно от тях е LED-устройството за повлияване на красотата на зъбите Oral Care Pro. Устройството за дентална хигиена и дезинфекция и неговият производител получават добри отзиви в Интернет. Мненията и отзивите на клиентите по форуми, като този на ‚БГ Мама‘, са одобрителни. Повече за него прочетете в ревюто по-долу.

Какво Представлява Комплектът за Зъбна Хигиена Оръл Кеър Про?

Oral Care Pro, жена, огледало

Според производителят, комплектът за повлияване на въшния вид на зъбите е създаден по специализирана модерна технология. Нейната цел е да въздейства на красотата на зъбите в домашни условия. Това се случва чрез премахване на мръсотията, натрупана върху зъбите и освежаване на вида им.

Комплектът за дентална дезинфекция Oral Care Pro работи за по-чист цвят и ясно изразен отблясък на зъбите. Мненията по форумите за устройството за зъбна хигиена са позитивни. Потребителите са доволни от лесния начин на използване и нивата на чистота и освежаване. Доволни са и от преносимостта, компактността и портативността на продукта. Той е изключително малък и може лесно да се побере в чанта или раница.

Ето някои от другите позитивни преимущества, които те споделят:

 • Повлиява Върху Хигиената на Зъбите;
 • Спомага за Тяхното Освежаване и Въшен Вид;
 • Добро Козметично Въздействие за Равномерен Цвят на Зъбите;
 • По-Бляскава и Привлекателна Усмивка;
 • Лесна Поръчка, Бърза Доставка и Достъпна Цена в България;

Nota Bene! Няма информация за негативни странични ефекти или противопоказания при използването на Oral Care Pro. Смята се, че не са налични и разминавания в техническите спецификации на различните LED-комплекти. Но не е изключено такива да съществуват. Молим клиентите да се придържат се стриктно към инструкциите за употреба на комплекта за дентална хигиена и естетика!

Как Работи Комплектът за Красота и Чистота на Зъбите Oral Care Pro?

Oral Care Pro, жена мие зъби

Комплектът Oral Care Pro съдържа няколко основни компоненти, които целят повлияването върху красотата и цвета на зъбите. Ето какво включва той:

 • 3 бр. спринцовки за избелване;
 • 1 бр. лампичка с LED-светлина;
 • 1 бр. термоформоваща кутийка;
 • 1 бр. детайлно ръководство за употреба;
 • 6 бр. гел за избелване;
 • 1 бр. био-натурална паста за избелване;
 • Размер на целия комплект: 28 x 18 x 4 см;
 • Тегло: 350гр.

Използването на LED-устройството за красота на зъбите става лесно и бързо. То е пригодено да бъде прилагано в домашна среда. Съветваме да се придържате към приложеното ръководство за употреба преди да изпробвате устройството за първи път.

Представяме го в няколко кратки стъпки:

 1. Приложете гела за избелване върху зъбите. Внимавайте – той трябва да бъде равномерно разпределен.
 2. Поставете LED-лампичката в устата си. Свържете я със захранваща банка (powerbank), телефон или таблет.
 3. Изчакайте около 20-30 минути.
 4. Премахнете устройството и изплакнете устата си с вода.
 5. Почистете и избършето внимателно комплекта за повлияване на красотата на зъбите с мокра кърпичка. Не го излагайте на пряка слънчева светлина.

Как Да Поръчам Комплекта за Дентална Хигиена и Красота Oral Care Pro?

сърце, усмивка

Комплектът за повлияване на външния вид на зъбите Орал Кеър Про може да бъде закупен само през официалния сайт. Производителят взема тези мерки, понеже се сблъскват с фалшификати на Орал Кеър Про, продавани в онлайн магазини и аптеки. Поради тази причина продукът не се предлага в големите онлайн платформи като Amazon, Aliexpress, Alibaba, eBay и eMag.

Поръчката от официалнaта уеб-страница става лесно и бързо. Потребителите следва да въведат своите имена и актулен телефонен. В кратък срок дистрибуторът ще се свърже с тях за потвърждаване на поръчката и уговяраяне на доставката. Не се изисква авансово плащане – то става чрез наложен платеж при получаване на пратката.

Цената на продукта в България е достъпна. Той се продава на същата цена и в остналите европейски страни и Югоизточна Азия. Стойността просто се пресмята според определената валута на страната.

Здравословни Храни за По-Свежи Зъби!

усмихната жена

Ако искаме да имаме здрави зъби и прелестна усмивка е хубаво да знаем кои храни да не включваме в диетата си. Устната хигиена и правилните почистващи методи с натурални съставки са от изключително значение също. Здравословната храна и продуктите с естествен сътав допринасят за красивата и хубава усмивка!

Накратко: Комплектът за дентална красота и хигиена Oral Care Pro въздейства положително на равномерното оцветяване и работи за освежаването на зъбите. Той работи по-добре от други алтернативи на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Beauty 360 – Спомага Ли Четката-Масажор за По-Блестяща Кожа?
Vital Dermax – Крем с Био-Освежаваща Формула!

Leave a Reply