OxyBreath Pro – Маска за Борба с Грипа и Замърсената Околна Среда!

OxyBreath Pro маска
OxyBreath Pro Маска Ревю
 • 9.8/10
  Ефективност - 9.8/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.6/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

OxyBreath Pro е нов вид маска за борба с грипа и замърсената околна среда. Тя е дело на естонския производител ‘Novads OU’ Ltd. (“Новадс ОУ” ООД). Включва специализирана нанотехнология, позволяваща и да изолира фините прахови частици и бактериите. Санитарната маска за лице ОксиБрийт Про е подходяща за хора, които имат хронични проблеми с белите дробове. Както и за тези, желаещи да се предпазят от грип, простудни и инфекциозни заболявания. Всеки знае за опасността от коронавируса COVID-19, за която медиите тръбят почти ежедневно. Според повечето клиентски мнения, отзиви и коментари, противогрипната маска за лице може да бъде добро средство за предпазване от него. Особено при пътувания. Майкъл Остерхолм ръководителя на Центъра за изследване и политика на инфекциозните болести  в САЩ (CIDRAP) споделя, че именно маските за ФПЧ предпазват най-добре организма от зарази и вируси пренасяни по въздушен път.

oxybreath mask, маскаНашият редактор на секция “Зрдаве” – Григор Христов – прегледа наличните по световните форуми за здравословен живот, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’), обсъждания на продукта. В мненията и отзивите там липсват критики и оплаквания от маската за уста OxyBreath Pro. Голяма част от потребителите дори считат, че са успели да се предпазят от заразяване с грип или друг тип инфекциозно заболяване, благодарение на нея. Те определят като най-силна характеристика на санитарното изделие за противодействие на фините прахови частици в атмосферата възможността за неколкократни ползвания. Повечето търговски маски, разпространявани свободно в аптеките, могат да се носят по 1-2 пъти. Но не и ОксиБрийт Про! Инструкциите за употреба на средството подсказват, че неговият срок на годност е 24 носения.

Откъде да купя противогрипната маска OxyBreath Pro на добра и достъпна цена? Помага ли тя и в борбата със замърсения въздух? Има ли много опити за измами с фалшификати по онлайн търговски портали, като eMag, eBay, Amazon, Alibaba и AliExpress?

Производителят ‘Novads OU’ Ltd. (“Новадс ОУ” ООД) съветва клиентите да поръчват единствено през официалния уебсайт. Продуктът се заплаща по метода на наложения платеж.

Научете още, изчитайки ревюто докрай!

противогрипна маска oxybreath pro

Как Се Носи и Върши Ли Работа Противогрипната Маска за Лице през 2020?

Грипният сезон е в разгара си. Климатичните условия пък са такива в последните няколко години, че замърсяват средностатистическите условия на живот. Фините прахови частици сякаш са навсякъде около нас, а въздухът става все по-токсичен. Понякога се чувстваме все едно живеем в мини инкубатор за болести. Зимният период и прехода към по-топлата пролет правят така, че условията да са повече от подходящи за разпространението на бактерии. Спазването на добри хигиенни навици е препоръчително.

И тук не говорим единствено и само за денталната хигиена, но цялостната поддръжка и дезинфекция на тялото. Сега не е моментът да се фокусирате върху храните за плосък корем и тънка талия. Постигането на стройна и стегната фигура може и да почака. Но какво всъщност са противогрипните маски? Могат ли те да ни помогнат в борбата не само с грипните и простудни заболявания, които върлуват всеки сезон? А срещу опасността от коронавирус?

Видовете маски за лице могат да бъдат най-различни. От най-семплите хирургични маски срещу грип до изделия, които са високотехнологични постижения.

Ето и какво трябва да знаете за носенето на санитарните маски срещу грип и фини прахови частици:

 • Повечето грипни и простудни заболявания, включително коронавирусът, се разпространяват по въздушно-капков път. Санитарната маска за лице е добър способ да си осигурим защита срещу тях.
 • Входните зони за повечето вирусни болести са лигавиците на носа, устата и всички дихателни пътища.
 • Официално проучване на Българския лекарски съюз (БЛС) сочи, че носенето на противогрипна маска намалява риска от заразяване с до -70%.
 • Маските за лице срещу грип помагат и при високи нива на замърсяване на въздуха.
 • Те следва да се носят, както и с превантивна, така и с с цел предпазване на околните, ако вече сте заразени.

Какво Споделят Клиентите за Маската за Лице срещу Вируси ОксиБрийт Про?

ОксиБрийт Про маска, жена

OxyBreath Pro е маска за лице, предназначена за борба с вирусните и простудни заболявания. Тя цели и да ограничи вредното влияние на опасните токсини във въздуха. Неин производител е популярната компания за дистрибуция на технологични джаджи ‘Novads OU’ Ltd. (“Новадс ОУ” ООД). Базирана е в естонската столица Талин. Популярни нейни продукти са устройствата за охлаждане и пречистване на въздуха в дома и офиса Cool Air и Ice Cube. А също и мини дрон камерата Drone 720X. Както и дигиталният фотоапарат за снимане в стил виртуална реалност Hyper360 VR Cam. Всяко едно от тях е предпочитано от клиентите изделие.

Те споделят предимно положителни мнения и отзиви по онлайн форумите с теми за противовгрипни мерки, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’). В коментарите не се споменава за наличието на неприятни странични ефекти, противопоказания или алергични реакции спрямо носенето на маската. Тя може да бъде прилагана 24 последователни пъти. Повечето от предлаганите в аптеките противогрипни маски могат да се носят 1-2 пъти. След което трябва да ги изхвърлите.

Ето и най-силните страни на маската за лице срещу грип ОксиБрийт Про:

 • Отлично Средство за Предпазване от Грип, Вирусни Заболявания и Фините Прахови Частици във Въздуха;
 • Попада сред Най-Добрите Противогрипни Маски за Лице за 2020 г.;
 • Цената на Официалния Уебсайт на ОксиБрийт Про е Достъпна, А Тя Е Предназначена за Многократна Употреба;
 • Създадена с Вградена 2.5 PM Нанотехнология за Пречистване на Кислорода и Натурална Формула Floradix Liquid Iron Formula за Неговото Обогатяване с Витамини B2, B6, B12 и C, Както и Желязо;

Nota Bene! Липсата на оплаквания от странични ефекти в клиентските мнения и отзиви по форумите не ги прави невъзможни. Спазвайте инструкциите за употреба и приложение, налични в търговската опаковка на маската за лице срещу грип и простудни заболявания!

Как Работи Маската за Лице с 2.5 PM Нанотехнология за Пречистване на Въздуха?

маска, грип, OxyBreath Pro

Изработена е с вградена специализирана 2.5 PM нанотехнология за изолиране и премахване на фините прахови частици в околната среда. Лесно се пере и мие, ако случайно я замърсете. Освен това е лека, компактна и удобна за носене. Производителят ‘Novads OU’ Ltd. разпространява продукта и с името OxyBreathe Pro Mask. А също и като OxyBreath Pro Anti-Pollution Clean Air Mask и OxyBreath Pro Anti-Pollution Clean Air Breathing Face Mask. По-рядко, маската може да бъде срещната и като OxyBreathe Pro Resuable Face MaskТова не бива да учудва клиентите.

Средството за изолиране и противодействие на негативното влияние на токсините и вирусите в атмосферата е едно и също. Също така, маската за лице има патентована формула за обогатяване на вдишания от потребителя въздух с витамини B2, B6, B12 и C, както и желязо. Средните нива на имунна защита се повишават, а приетият кислород е пречистен.

Ето и основните характеристики на противогрипната маска със способност за пречистване на въздуха:пречистване на въздух, маска

 • 2.5 PM Нанотехнология за Пречистване на Въздуха от Бактерии, Вируси и Фини Прахови Частици;
 • Обогатяване на Пречистения Кислород с Витамини B2, B6, B12 и C, А Също и с Желязо;
 • Лека, Компактна и Удобна за Носене През Целия Ден;
 • Лесна за Миене и Почистване;
 • Може Да Бъде Прилагана в Продължение на 24 Последователни Пъти;
 • Достъпна Цена;
 • Разтеглива Мека Материя за Ергономично Носене на Лицето, Която Не Предизвиква Обриви, Алергии и Други Дерматологични Противопоказания;
 • Обхваща и Покрива Изцяло Носа и Устата, Предпазвайки Дихателните Пътища от Навлизане на Вредни Микроорганизми;
 • Подсигурява и Защита от Студ и Измръзване през Зимата;

Как Да Поръчам Маската срещу Грип OxyBreath Pro на Достъпна Цена в България?

OxyBreath Pro, употреба

Производителят ‘Novads OU’ Ltd. съветва клиентите да купуват антивирусната маска за пречистване на въздуха OxyBreath Pro през официалния уебсайт. Тe ще могат да вземат оригинална бройка от изделието за по-добра лична хигиена и по-здравословен начин на живот на достъпна цена. Няма и опасност от измама с фалшификати, каквито дебнат от търговски портали, като eMag, eBay, Amazon, Alibaba и AliExpress. Стойността на изделието не се променя от държава на разпространение в държава на разпространение. Тя само се прекалкулира, за да бъде еквивалентна в Италия, Германия, Австрия, Англия, Франция и Унгария.

Противогрипната маска за лице за пречистване на вдишания въздух OxyBreath Pro се поръчва по стандартната за био-козметика процедура. Научете повече за нея ТУК!

Въздухът – Молекула Живот!

жена, дишане, оксибрет про

Всичко в нашата пряка заобикаляща среда оказва влияние върху здравето и благосъстоянието на тялото и духа ни. Тъй като натовареният градски живот става все по-интензивен, с него нараства и степента на замърсяване. Всеки трябва сам да се погрижи за своята лична защита от токсини, грипни и простудни заболявания.

Накратко: Маската за лице OxyBreath Pro има нанотехнология за пречистване на вдишания кислород. Тя съдържа натурална формула и за неговото обогатяване с Витамини B2, B6, B12, C и Желязо. Подходяща е за носене през грипния сезон на 2020 г. Клиентските мнения и отзиви са повече от отлични. Считана е за добър метод за защита от вируси и токсини.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply