Papiforte – Благоприятства ли Изобщо Кожата с Брадавици и Папиломи?

PapiForte

PapiForte Ревю
 • 3.9/10
  Ефективност - 3.9/10
 • 1.8/10
  Отзиви - 1.8/10
2.9/10

Papiforte е крем-спрей за повлияване на брадавиците и папиломите на кожата. В Интернет липсват подробни данни относно тяхната компания-производител и дейността му. Уебсайтът им е добре-разработен, но не включва повече информация относно държавата на производство или дистрибуторите в България. Предполага се, че натуралната формула на Папифорте трябва да благоприятства брадавиците и папиломите. Повечето мнения в Интернет форуми като “БГ Мама”(BG Mamma) сочат обратното.

Кремът Папифорте обира негативните мнения из Интернет форумите за био-козметика. Те споделят, че очакванията им за продукта не са били оправдани. Според официалния уебсайт на продукта, той съдържа богата натурална формула за благоприятстване на кожата. Клиентите от друга страна оспорват това чрез своите мнения. Те твърдят, че не са забелязали промени по кожата си след препоръчителния брой нанасяния. Някои от тях дори споделят, че са усетили странични ефекти, включващи алергични реакции и обриви по кожата.

papiforte

PapiForte – Мнения и Цена на Официалния Сайт

От производителите твърдят, че кремът може да бъде поръчан само от лицензираната уеб-страница на Папифорте. Той, обаче, може да бъде открит и в други големи онлайн магазини като Amazon, eBay, Aliexpress, Alibaba, eMag. Липсват данни, че продуктът с натурална формула за повлияване на папиломите и брадавиците е преминал през качествена оценка и одобрение. Негативните клиентски мнение, както и липсата на положителна оценка, ни дават основание да се съмняваме в неговата натурална формула.

На официалния сайт на крема Papiforte могат да бъдат намерени снимки на щастливи клиенти. Те изказват своето позитивно мнение относно продукта. Имената им, като “Деспот Юрганчев” са измислени, а снимките им взети от уеб-страници за платена рекламна фотография. Препоръчително е потребителите да отложат покупката на крема за благоприятстване на папиломите и брадавицте, докато съставът му не бъде потвърден. Това включва и получаването на положителна оценка. Като алтернатива с потвърдена натурална био-формула за освежаване на кожата може да използвате крем Vital Dermax.

Лавър, Лаврово Дърво или Дафин? Зад Тези Имена се Крие Неизвестно, Но Полезно Растение?

жена, масаж лице

Лавърът, или по-известно като дафин, представлява вечнозелено дърво от семейство Лаврови. Неговите листа – дафинови – са изключително известни в кулинарията. Но освен под формата на подправка за по-вкусна храна, те могат да благоприятстват организма и по други, здравословни начини.

Феновете на чая могат да си направят чаша топла напитка от дафинов лист. Смята се, че той е богат на витамините А, С, желязо, калий, калций и магнезий. Те спомагат за подсилването на имунната система. Дафиновият лист съдържа и ензими, които спомагат за доброто храносмилане. Препоръчва се чаят от дафинов лист да се приема с лимон или сок от такъв.

Добавянето на дафинов лист към ястието (разбира се, ако е част от рецептата) може да спомогне за по-доброто функциониране на храносмилантелната система. Освен това се смята, че спомага и за детоксикацията (детокса) на организма. Комбинацията с плодове за детокс би била благоприятна за изчистването на организма от токсините.

Дафиновият лист е част и от натуралния състав на крема за благоприятстване на брадавиците и папиломите Papiforte. Мненията и коментарите на потребителите онлайн, обаче, не са особено позитивни. Повече информация за продукта може да намерите в ревюто по-долу.

Какво Може да Очаквате от Крема с Натурална Формула за Благоприятстване на Брадавиците и Папиломите Papiforte?

козметик, PapiForte

Не е препоръчително потребителите да имат огромни очаквания към продукта с предполагаема натурална формула Papiforte. Позитивните отзиви на официалния сайт изглеждат фалшиви, а тези от форуми като “БГ Мама” (BG-Mamma) са главно негативни. Клиентите разкриват, че очакванията им към продукта не са били оправдани. Повечето от тях не са забелязали формулата му да благоприятства кожата с папиломи или брадавици. Друга част от тях споделят за неприятни странични ефекти. Повечето включват обриви и алергични реакции по дермата.

Клиентите не са доволни и от цената на крем Papiforte. Определят я като прекалено висока, имайки предвид стандарта на живот в България. Те споделят, че са срещали и по-достъпни алтернативи на пазара, чиито състав е експертно оценен и потвърден. Също клиентите твърдят, че много от пратките са били необосновано забавени и доставката е отнела прекалено дълго време. Можем да обобщим техните мнения в следните изречения:

 • Съществуват Сигнали за Странични Ефекти и Противопоказания;
 • Произходът на Натуралната Формула на Papiforte Не Е Потвърден;
 • Начинът на Благоприятстване Върху Кожата е Съмнителен;
 • Недостъпна Цена за Стандарта на Живот в България;
 • Снимките и Отзвите на Клиенти от Официалния Сайт на Продукта Не Са Автентични;

Какви Са Съставките на Крема за Повлияване на Кожата Papiforte?

папиломи, брадавици, PapiForte

Съдейки по официалния уебсайт на продукта, той включва предполагаеми натурални съставки. Част от тях са екстракт от иедера, както и масла от неем, камелия и дафинов лист. Обаче, поради липсата на експертна оценка, ние не можем да потвърдим, че те благоприятстват папиломите и брадавиците по кожата. След проучване на отзивите и коментарите на клиентите не можем да твърдим, че формулата е хипоалергенна и безопасна.

Nota Bene! Липсват данни, които определят, че кремът за благоприятстване на брадавиците и папиломите Papiforte наистина работи и представлява автентичен, оригинален продукт. Към настоящия момент, неговото закупуване и приложение не е препоръчително!

Бъдете в Хармония със Себе Си и Природата!

Важно е да се грижим за себе си по един естествен начин. Да опитваме нови неща, които могат да ни помогнат за поддържане на хубав и свеж вид на кожата си – например ябълковия оцет. Да се фокусираме върху себе си и какво усещаме като полезно за нашето тяло.

Накратко: Кремът Papiforte с формула, целяща да благоприятства брадавиците и папиломите, може да крие известни рискове и приложението му не е препоръчително. Съветваме клиентите да изчакат, докато натуралната му формула не получи експертна оценка. Като алтернатива, те могат да се насочат към крема с екстракти от сьомга и готу кола Vital Dermax.

 

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply