Powercum – Био-Формула с Бабини Зъби за Повлияване на Либидото!

Powercum

Powercum Ревю
 • 9.8/10
  Ефективност - 9.8/10
 • 8.9/10
  Отзиви - 8.9/10
9.4/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Powercum са натурални таблетки от по 520 мг. всяка, чиято основна цел е положително въздействие върху либидото, сексуалното желание и възможността за взаимна наслада от акта на интимност. Техен производител е полската компания RevitaPharm (РевитаФарм), като процедурата по поръчка и доставка се осъществява единствено през официалната уеб-страница на продукта, който не може да бъде намерен в мрежата от аптеки или онлайн порталите за покупка и продажба на изделия като eMag, eBay или Amazon.

Клиентските коментари, отзиви и мнения определят цената на средството за въздействие върху усещането за потентност и мъжка сила като достъпна и съобразена с лайфстайла у нас.

Инструкциите за употреба на филмираните таблетки с екстракт от билката Бабини зъби (Tribulus terrestris) гласят, че неговият прием следва да има последователна продължителност от поне 1 (един) календарен месец, като не трябва да се приема повече от 1 (една) капсула на ден. Препоръчително е това да се случва близо 30 минути преди пристъпване към полов акт. Допълнителни добри съвети могат да бъдат намерени вътре в търговската опаковка. Консумацията на био-капсулите може да бъде съпътствана и от пиенето на чаша вода или плодов сок. По-подробни указания следват по-долу.

Powercum, мъж и жена с цвете

Време е да научим още няколко детайла относно действието и съставките на био-козметичните капсули за положително повлияване на възбудата и благоприятстване на потентността Пауъркъм. Техният производител РевитаФарм (RevitaPharm) е базиран в Полша и наскоро обяви, че формулата на филмираните таблетки включва единствено натурални субпродукти, а основната от тях е билката Бабини зъби (Tribulus terrestris). Отзивите и мненията на клиентите в Интернет форумите за секс практики са предимно одобрителни.

Как Въздействат Био-Таблетките Powercum Върху Либидото?

Полският производител счита, че органичната формула на средството за въздействие върху сексуалния апетит и желание е неговото основно предимство пред алтернативите. Потребителите споделят сходни възгледи, посочвайки и добрата цена на продукта, която е съобразена със стандарта на живот у нас като друга негова позитивна характеристика.

Обобщеният вариант на положителните свойства на био-козметичните капсули с екстракт от Бабини зъби Powercum е следният:

 • Възможност за Благоприятстване на Нивата на Потентност;
 • Позитивно Въздействие Върху Желанието за Секс и Способността за Отговаряне на Нуждите на Партньора;
 • Удобна Процедура По Поръчка и Доставка;
 • Достъпност на Цената в България;
 • Няма Сериозни Индикации за Възникването на Странични Реакции.

Powercum, мъж и жена се прегръщат

Инструкциите за употреба на филмираните таблетки пък гласят, че те се приемат по следния начин:

 • Приема се максимум по 1 (една) капсула от 520 мг. на ден.
 • Препоръчително е това да се случи поне 30 минути преди началото на любовната игра.
 • Био-капсулите с екстракт от билката Tribulus terrestris се пият с чаша вода или плодов сок в продължение на цял календарен месец.

Nota Bene! Неналичието на информация на възникването на странични ефекти не означава, че противопоказанията са абсолютно невъзможни. Придържвайте се към препоръките за безопасна употреба, приложени в търговската опаковка на филмираните таблетки за подчертаване на сексуалното желание и апетит.

Кои Компоненти Влизат в Био-Формулата на Капсулите Powercum?

Производителят на средството за повлияване на либидото определя съставките му като представляващи извлечения от органични екстракти. Липсата на сериозни данни за възможни противопоказания също потвърждава техният натурален произход. Нека видим по-конкретно, кои точно са те:

 • L-Аргинин: Важен компонент във формирането на молекулата на азотния оксид, който благоприятства степента на гъвкавост на капилярите в кръвоносната система, а понижава и вероятността от развиване на хипертония. Има главна роля в образуването на различните полови хормони.
 • L-Карнитин: Помага на тялото да се отърве от излишните мазнини, подобрявайки снабдяването с кръв на клетките на сърдечния мускул, допринасяйки за покачването на нивата на издръжливост и лекото извършване на интензивна физическа активност.
 • Цинк: Подобрява качеството на семенната течност, благоприятствайки плодовитостта и потентността. Главен фактор за поддържането на добър метаболизъм на тестостерона.
 • Екстракт от Бабини Зъби (Tribulus terrestris): В пъти подобрява синтеза на тестостерон в организма. Наситен с важни по отношение на доброто състояние на простатата микроелементи, сред които попадат желязо, мед, йод, различни сапонини и алкалоиди.

Powercum, мъж и жена се целуват

Метод за Поръчка и Доставка, Цена в България

Желаещите да закупят био-козметичните капсули могат свободно да го направят, попълвайки заявление на официалния уебсайт на продукта и оставяйки свой актуален телефон за връзка с цел уточняване на детайли (адрес, дата и час) около доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж при получаване, а текущата промо-кампания позволява средството за положително повлияване на либидото да бъде взето с -50% от автентичната му цена.

От Какво Зависи Мъжкото Репродуктивно и Сексуално Здраве?

Powercum, щастлива жена

Страстта ни към качественото удоволствие от креватната гимнастика се обуславя както от факта, че размножаването и продължаването на вида са инстинкти, генетично заложени в нас по рождение, така и от простичката истина, че самият акт представлява безмерно удоволствие, което ни прави щастливи и възбужда сетивата ни. За да го правим качествено, обаче, следва да се погрижим за здравето и на пикочно-половата си система.

Включвайки повече храни за здрава простата и натурални средства повлияване на степента на наслада, която изпитваме от акта на споделяне на тялото си с отсрещния, можем да очакваме да въздействаме положително и на нивата на либидото и степента на плодовитост. Добре е да имаме и предвид, кои продукти, стресори, психологически и емоционални фактори следва да избягваме в ежедневието си, ако искаме половата ни система да функционира нормално.

На мъжкото сексуално здраве могат да окажат влияние следните неща:

 • Постоянно психологическо или емоционално напрежение, стрес в работата.
 • Консумацията на прекомерно мазни, сладки и вредни храни.
 • Прием на никотин, алкохол и лекарства, който надвишава средностатистическия.
 • Страх и притеснения от собствените ни възможности.
 • Наличие на полово-предавани заболявания.
 • Генетични или хронични заболявания от типа на артрит, диабет, сърдечно-съдови оплаквания, както и склонност към развиване на вътрешни и външни възпаления.

Какво Казват Учените за Сексуалната Активност в Зряла Възраст?

Powercum, жена в кафене и мъж с цветя

По-голямата част от учените са съгласни с твърдението, че сексуалната функция, бидейки една от основните в човешкото тяло, изисква редовна практика, за да може да се поддържа и желанието за интимен контакта активно. Тук може би важи поговорката, че апетитът идва с яденето.Изследванията са установили, че ако при младите мъже е най-важна количеството на осъществените контакти, то за по-възрастните приоритет е редовността. Периодите на дълго въздържание трябва да се избягват, за да не се появи еректилна дисфункция или апатичност в леглото. Преумората от акта също не е препоръчителна.

Ето и кои други фактори могат да бъдат потенциално опасни за мъжкото сексуално и репродуктивно благосъстояние:

 • Практикуването на спортове, които оказват негативно влияние върху простатата: Такива могат да бъдат колоезденето, ръгби, карането на мотор, футбол и хокей. Любопитно е, че ездата не спада към тях, тъй като формата на седлото спомага за осъществяването на благоприятен масаж на простатата.
 • Ежедневен стрес: Проучване на Университета в Охайо, САЩ, показва, че дори и съвсем малко количество дневно напрежение може да понижи либидото като понижава продукцията и синтеза на тестостерон в организма.
 • Тютюнопушенето: Счита се, че дори минимален прием на никотин и катрани всеки ден занижава способността за образуване на качествени сперматозоиди в организма, както и за тяхната последваща функционалност, когато се наложи да оплодят яйцеклетката.

Вземайте Предвид Копнежите на Партньора!

 

Всяка една сексуална нужда и желание могат да бъдат задоволени, стига да се проведат достатъчно разговори с отсрещния. Не забравяйте и за скритите копнежи и фантазии на вашия партньор! Може да се окаже, че през цялото време сте имали ‘мръсни’ мисли за едно и също нещо. Не забравяйте, че експертите препоръчват прилагането на средства с натурални екстракти, когато нуждата го налага.

Накратко: Био-козметичните капсули за положително повлияване на либидото с екстракт от билката Tribulus terrestris – Powercum имат по-добро въздействие върху сексуалния апетит от някои други алтернативи.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Aqua Disiac – Подчертаване на Интимното Желание за Двата Пола!
Man Pride – Натурален Гел за Повлияване на Либидото!

Leave a Reply