Pro-Relifeet – Повлияват Ли Стелките на Плоскостъпието?

Pro-Relifeet стелки

Pro-Relifeet Мнения
 • 1.2/10
  Ефективност - 1.2/10
 • 3.3/10
  Отзиви - 3.3/10
2.3/10

Pro-Relifeet са стелки за обувки, които целят да повлияят по положителен начин на плоскостъпието. Техният производител и произход са неизвестни към настоящия момент, а продуктът е представен на българския пазар от проф. Владимир Яворов – експерт по биомедицинско инженерство. Съществуват известни съмнения относно автентичността на неговата личност, както и относно ефективността на самото средство за благоприятстване на правилната стойка и стабилна походка. Форумите в Интернет също изобилстват от не особено ласкави мнения и отзиви от клиенти.

Стелките за позитивно въздействие върху дюстабана би трябвало да с направени от S-неопренова пяна, възглавничка за ходила от структуриран силикон и овча кожа с високо качество. Тъй като не са налични оценки от независими експерти, обаче, това твърдение не може да бъде потвърдено към настоящия момент. Детайлите относно параметрите на продукта, както и специфичният метод, по който допринася за добрата работа на опорно-двигателната система, обаче, са крайно недостатъчни, за да може той да бъде препоръчан като даващ задоволителни резултати.

Pro-Relifeet, жена, която прави упражнения

Може Ли Йогата Да Помогне Срещу Дюстабана?

Плоскостъпието представлява вродено или придобито изкривяване на медиалния ствол на ходилото на крака, при което то буквално се ‘изправя’. Лесно можете да разберете, дали имате такова, ако вървите боси по плажа и краката ви оставят плътен отпечатък на цялото стъпало. По принцип, то не се води за сериозно медицинско заболяване, но когато се превърне в хронично, може да доведе до появата на неприятни болки и отоци на опорно-двигателната мускулатура и стави.

Експертите препоръчват, когато подобен вид оплаквания бъдат хванати в начална фаза, винаги да пробваме да ги третираме с натурални методи и упражнения срещу болки в ставите и кръста. Почти всички видове артроза са хронични и необратими, а медицинските изделия могат само да ги облекчат, но не и да ги излекуват напълно. Прекомерният прием на силно активни химикали пък може да доведе до сериозни противопоказания и утежняване на състоянието.

Pro-Relifeet, жена, която тича

Специфични асани от йогата, които се концентрират върху гръбнака и кръста могат да ни помогнат да раздвижим стъпалата и ходилата. Учените са установили, че и кисненето на краката в розова хималайска сол също благоприятства придобиването на правилна походка и форма на медиалния ствол.

Йогистката поза ‘Куче, Гледащо Надолу (Downward Facing Dog)’ може да ни помогне да центрираме правилно тежестта на тялото върху стъпалата. Някои сенсеи дори препоръчват при ишиас, астма, синузит, хипертония, остеопороза, артрит, подобряване на храносмилането и проблеми с безсънието, както и за менструални болки и емоционална нестабилност при менопауза.

ВИЖ ОЩЕ:  Активен Въглен – Натуралното Средство с Хиляди Приложения

Изпълнява се по следния начин:

 • Лягате по корем на пода с длани до ушите и се повдигате на пръсти.
 • Вдишвате, издишате и насочвате седалището към тавана. Трябва да изглеждате като латинската буква.
 • Стъпвате с цели стъпала на пода, усещайки разтягане в областта на прасците.
 • Не пристъпвате по никакъв повод напред към ръцете!
Билкови Отвари за Киснене на Краката При Плоско Стъпало:
Дюстабанът бива вроден и придобит, като едва 5% от хората се раждат така. Останалите го развиват с течение на времето поради наднормено тегло, претоварване или неправилна стойка (изкривяване на гръбначния стълб) или походка. Един от натуралните начини за облекчаване на болката и отоците от плоскоспъпието е чрез редовни вани на стъпалата с различни видове билки.

гръбнак

Най-популярните бабини рецепти за такива включват:

 • Отвара от Дъбови Кори: Настъргвате ги на ситно и вземате 20 с.л. от тях. Те се заливат с 5 л. Вода и се слагат да заврят за 30 минути. Прецеждат се и към течността се добавя 1 с.л. нафталин. Температурата на ваната следва да е 36 градуса. Киснете в продължение на 20 минути.
 • Вана с Пепел: Две шепи дървесна пепел се заливат с 5 л. Вода и се варят половин час на бавен огън. Сваля се от от котлона, чака се, докато течността се избистри, а после се поставя в друг съд. Добавят се 1 шепа орехови листа и се вари още 10 минути. Към вече готовата смес се прибавя 4 с.л. морска сол и 1 с.л. формалин. Бърка се силно, а после стъпалата се киснат 20 минути.
 • Народни Тензухени Торбички: Измивате ходилата и ги подсушавате внимателно. Слагате тензухени торбички, пълни с пресен квас. Носите ги, докато спите. На следващата вечер редувате с компрес от стрит на прах пресен тютюн, смесен със 150 гр. пчелен мед. Редувате двете процедури поне 2 седмици!

Сега ще научим повече за стелките за положително въздействие върху дюстабана Про-Релифийт. Производителят им е неизвестен, а личността на представителното им лице за България – проф. Владимир Яворов е забулена в мистерия. Клиентските мнения и отзиви по форумите определят цената им като крайно завишена. Нека научим защо.

ВИЖ ОЩЕ:  Знаете ли за Тези 7 Невероятни Ползи от Семената Чиа?

Да Очакваме Ли Положително Повлияване на Дюстабана от Стелките Про-Релифийт?

Pro-Relifeet, седнали на под мъж и жена

Професионалната биография на проф. Владимир Яворов, който следва да е представителното лице на стелките за позитивно въздействие върху плоските стъпала Pro-Relifeet, на официалния сайт на продукта го описва като експерт по биомедицинско инженерство. Подробна проверка на личността му, обаче, не може да потвърди тези данни. Дори снимката на страницата е взета от онлайн медия за рекламни снимки.

Компанията-производител на стелките за благоприятстване на правилната походка също е неизвестна. Мненията и отзивите на потребителите за стелките Pro-Relifeet също твърдят, че почти не са забелязали промяна в състоянието си, а цената на продукта е крайно завишена за стандарта на живот в България и не отговаря на качеството.

Най-много хора са били недоволни от:

 • Прекомерно Високата Стойност;
 • Липсата на Видими Резултати След Първите 28 Дни;
 • Лошото Качество на Стелките;
 • Неясният Принцип на Действие;
 • Невъзможността за Рекламация на Стоката.
Nota Bene! Качеството на действие на стелките Pro-Relifeet не може да бъде потвърдено, тъй като средството за благоприятстване на свободното движение не е преминало през оценка от независими експерти. Към момента, неговото приложение на може да бъде препоръчано на клиентите. Най-добре за тях ще е да се обърнат към продукт с натурален подход. Биомагнитните стелки Magneto 500 Plus прилагат принципа на оказване на акупресурен натиск върху ходилото, за да стимулират ходилото да стъпва правилно.
ВИЖ ОЩЕ:  Тайната Лечебна Сила на Лимона

От Какво Са Изработени Стелките за Свободно Движение Pro-Relifeet?

Тъй като средството за положително повлияване на двигателната мобилност не е преминало през оглед и одобрение от независим експерт, не можем да потвърдим със сигурност, че то е направено от следните продукти. С цел обективно представяне на информацията пред клиента, обаче, ще дадем описаните на официалната му страница компоненти.

Те следва да са:

 • Клин от S-Неопренова Пяна;
 • Възглавничка за Стъпала от Структуриран Силикон;
 • Висококачествена Овча Кожа.

Потърсете Изцяло Натурален Подход Към Плоскостъпието!

три подметки

Природните алтернативи на медикаментозното лечение винаги са за предпочитане, стига състоянието на страдащия да го позволява. Съществуват безброй физически упражнения за разтягане на крайниците, които могат да бъдат приложени с цел благоприятстване на извивката на медиалния ствол. Отварите с билки и редовните разходки в планината или на плажа с боси ходила също са подходяща алтернатива.

 

SugaNorm – Как Въздейства на Нивата на Енергичност и Дневен Тонус?
Vendinos – Новият Магнитно-Декомпресиращ Колан – Постига ли Желаните Резултати?

Leave a Reply