ProEngine Ultra – Как Въздейства на Двигателя?

ProEngine Ultra добавка

ProEngine Ultra Ревю
 • 9.6/10
  Ефективност - 9.6/10
 • 9.6/10
  Отзиви - 9.6/10
9.6/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

ProEngine Ultra представлява препарат-добавка за гориво, чиято основна цел е да допринесе и благоприятства качеството и издръжливостта на двигателя, намалявайки количеството изразходвана газ. Едноименният производител сподели информация на официалния уебсайт, че средството за допринасяне за добрата изправност на автомобила има и известни смазочни свойства. Продуктът е насочен основно към хора, чийто коли работят на газ, спомагайки им да контролират нивата на икономичност на колата. По-голямата част от наличните по дигиталните форуми за автомобилизъм мнения за него са положителни, като потребителите споделят, че са успели да повлияят по положителен начин на разхода на колите си.

ProEngine Ultra, тест на двигател на кола

Добавката за коли с газов двигател ПроЕнджин Ултра не може да бъде намерена в онлайн порталите за покупка и продажба на различни стоки от типа на eMag, eBay или Amazon. Резервацията за бройка от нея се подава единствено чрез официалния уебсайт, където клиентите следва да попълнят кратък формуляр. Процедурата е изцяло дискретна, като те оставят единствено актуален телефонен номер за връзка, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

Сега ще разгледаме основните детайли на добавката за гориво ProEngine Ultra, която благоприятства по-ниския разход на газ от двигателя. Производителят на средството за благоприятстване на функционирането на колата с газова уредба счита, че по-голямата част от шофьорите могат да я намерят за полезна и лесно приложима. Отзивите, споделени в мненията на потребителите по дигиталните форуми за автомобилизъм в България, също говорят предимно положителни неща за продукта.

Действие на Добавката за Гориво ProEngine Ultra

ProEngine Ultra, автомобилен механик

Древна китайска поговорка гласи, че най-голямото проклятие е да пожелаеш на някого да ‘живее в интересни времена’. За съжаление, пътищата в България никога не са скучни. Компанията-производител на препарата за въздействие върху средния разход на газ на личния автомобил на потребителя гласи, че основното предназначение на средството за повлияване на по-добрата работа на автомобила е да помогне на шофьорите да оптимизират харчовете си за газ на пътя.

Съставките на добавката за гориво Pro Engine Ultra, съгласно описаните на търговската опаковка, следва да са:

 • GP-Молекули;
 • Анти-Биокомпоненти;
 • Минерални Масла;
 • Смазочни Субстанции.

Препаратът за оптимизиране на функционирането на двигателя ProEngine Ultra трябва да е създаден по специализирани формула и технология. Клиентските мнения и отзиви посочват следните предимства:

 • Може Да Бъде Прилагано Като Смазочен Агент;
 • Да Оптимизира Функционирането на Колата и Прилежащия и Двигател;
 • Положително Въздействие Върху Мощността и Разхода на Автомобила.

Nota Bene! Към настоящия момент не са налични данни за възникването на каквито и да е противопоказания след прибавянето на препарата ProEngine Ultra към двигателя на личния автомобил. Но имайте предвид, че не е напълно невъзможно това да се случи!

Как Да Прилагаме Препаратът за Повлияване на Двигателя ProEngine Ultra?

ProEngine Ultra, мъж в магазин за автомобилни части

Правилната и ползотворна употреба на всеки един продукт за оптимизиране работата на газовия двигател на колата следва да е съгласувана с неговите инструкции за употреба. Клиентите могат да ги намерят приложени вътре в търговската опаковка. Те трябва да се придържат към препоръките.

А те гласят, че:

 • Прибавете препарата за двигател ProEngine Ultra преди да заредите.
 • Количеството добавка следва да е съобразено с вместимостта на двигателя.
 • Проучете нуждите на автомобила предварително, както и неговите параметри.
 • Ако карате мотор – влейте веднъж половината опаковка, а после още веднъж – догоре. Изчакайте да изминете 5,000 км и чак тогава добавете отново.

Как Да Отсеем Истината от Митовете за Колите с Газов Двигател?

ProEngine Ultra, автомобилен двигател

Съкращението LPG може и да не е добре познато на българина, но то се използва, за да обозначи Liquid Propane Gas, или Втечнен Пропанов Газ, по-познат у нас като пропан-бутан или просто газ. Той всъщност е смесица от по-леките молекули на пропан (C3H8) и бутан (C4H10). Основните му находища са субпродуктите на петролните рафинерии или директно от познатите находища на петрол. Разбираемо, естествената му форма е газообразната, а след излагане на високо налягане започва и да се втечнява.

Много еко-ентусиасти спорят, че той не е природосъобразен и двигателите, които работят на газ, отделят изключително вредни отпадъци в атмосферата около земята. А истината е, че дори готвенето може да има своята токсична страна. Но пропан-бутанът не съдържа олово и сяра, за разлика от обикновения дизел.

Отделянето на нужното внимание на пътя е ключово за успешното стигане от т. А до т. B на територията на нашата страна. Не стига, че пътищата ни са далеч от първокласните магистрали в Западна Европа, но и никога не знаеш, точно кога някой джигит може да те засече. Авто-джамбазите също никога не спят. Затова и човек трябва да се научи да прилага допълнителни мерки за сигурност. Подходящ вариант е устройството за мониторинг и следене на паркирания автомобил iTrack GPS Car Tracker.

Ето и няколко популярни мита за пропан-бутан, които фактите опровергават:

 • Може да имат подчертано негативно влияние върху двигателя на автомобила: Науката не е установила, че оказва каквото и да било негативно или агресивно влияние.
 • Колата не функционира нормално, когато е на газ: Ключово за добрата работа на МПС-то е редовната поддръжка на филтъра.
 • Не можете да запалите двигател, който гори с него, през зимата: Формулата за палене на кола с газов двигател е следната – стартирате я на бензин, загрявате мотора и изпарителя и чакате да стигнат работна температура и чак тогава преминавате на пропан-бутан.

Излиза Ли Зареждането с Газ По-Скъпо от Бензина?

Форумите за авто-ентусиасти са пълни с дискусии на тема, кой тип зареждане излиза по-икономично – това с газ или това с дизел. Пълнейки колата догоре с пропан-бутан, можем да сме сигурни, че сме спестили някой допълнителен лев за семейната почивка. Ако понякога ви се случи обратното, то имайте предвид, че огромна част от бензиностанциите у нас участват в съмнителни практики, които са доста далеч от добрите.

Полезен Съвет
Вглеждайте се по-внимателно в касовите бележки, които ви издават. Най-вече следете, дали количеството газ, което пише, за което фактурата е издадена, отговаря на вместимостта на двигателя ви. Схемата е такава, че позволява на по-голямата част от пропан-бутана да започне да се връща обратно в колонката, когато уредбата вече е запълнена!

Поръчка, Доставка и Цена в България

ProEngine Ultra, доволен мъж в кола

Всеки желаещ да закупи средството за благоприятстване на по-ниските харчове за газ и по-добрата работа на двигателя ProEngine Ultra може да го направи, попълвайки кратък формуляр на официалния уебсайт. Оригиналният продукт не може да бъде намерен в онлайн портали като Amazon, eBay или eMag. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр, оставяйки актуален телефонен номер за връзка с представител на дистрибутора и уточняване на детайлите около доставката.

Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промо кампания позволява и на всеки да вземе добавката за гориво с -50% отстъпка от автентичната и стойност. Процедурата по доставка е напълно дискретна.

Карайте Внимателно!

Вече споменахме, че на българските шофьори рядко им е скучно. Вниманието и поддържането на скорост, която е съобразена с пътните и метеорологични условия е от изключително значение за безпроблемното стигане. Никога не забравяйте, че някой някъде там ви чака!

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Micro Touch Max – Комплект за Мъжките Козметични Нужди!
PowerBullet – Smoothie Maker – Блендер за Бързо Приготвяне на Смути за Закуска!

Leave a Reply