ProLove Bust – Крие Ли Прилагането на Крема Рискове?

ProLove Bust опаковкаProLove Bust е крем за изглаждане на текстурата на кожата на бюста и подчертаването на нейния външен вид. Производителят на балсама за положително повлияване на структурата на дермата на гърдите твърди, че предполагаемо натуралният продукт е насочен към дами, които искат да подчертаят външния вид на своя бюст и да подсилят неговата стегнатост.

 

Голяма част от мненията и отзивите на клиентите по онлайн форумите за био-помадата ПроЛав Бъст, обаче, са с негативна насоченост. Потребителите се съмняват в автентичността както на включените в средството за подчертаване на размера на гърдите, така и на проф. Александът Рудин, който е представен на официалната страница на продукта като негов създател. Ще обясним, къде се коренят тези съмнения, в долните редове.

Има Ли Натурални Методи за Стягане на Бюста?

силиконови импланти

Гърдите са една от областите на тялото, за които жените най-много се притесняват. Комплексите им идват основно от факта, че това е и зоната, на която мъжете отделят най-много внимание, когато се вгледат в представителки на нежния пол. Затова и всяка една от тях иска да се радва на пищни, стегнати и красиви форми на своя бюст.

От векове, по-чувствителната част от човечеството прилага различни способи с цел да подобри начина, по който изглежда, харесвайки се на околните и повдигайки своето самочувствие. Някои от народите, които са съхранили традициите от народната си медицина, дори считат, че има и определени билки за стегнат и атрактивен бюст, които вършат работа, макар и този факт да не е потвърден от научните изследвания.

ВИЖ ОЩЕ:  3 Изпитани Съвета за Стегнат Бюст

Ето и кои са най-популярните естествени методи за изглаждане на текстурата на дермата по гърдите и оформянето на контура им:

  • Правилната Стойка: Когато седим или вървим в отпуснато положени, стойката на тялото ни става такава, че да кара гърдите ни да изглеждат увиснали. Важно е да се стремим да държим раменете си назад. Така няма да се прегърбваме, а бюста ни ще изглежда стегнат.
  • Правене на Физически Упражнения: Счита се, че следните активности помагат за натуралното оформяне на контура на бюста – планк, вдигане на тежести, лицеви опори, лицеви опори, повдигане на ръце.
  • Масажиране на Гърдите с Ледени Кубчета: Подобно на ледения душ, за който експертите предполагат, че има подмладяващ ефект върху дермата, така и масажирането на бюста с бучки лед може да има стягащ ефект.

Какъв е Ефектът на Сутиена Върху Гърдите?

ProLove Bust опаковка, жена, сутиени

Много се спори относно предполагаемия ефект на този тип бельо върху бюста. Едни го отричат като сексистки начин да се накара жената да се срамува от собственото си тяло. Други твърдят, че той е изключително полезен за стойката. Трети препоръчват неговото ползване през деня и оставяне на гърдите да си починат след това. Но къде се крие истината?

Единственият факт, който науката е успяла да потвърди, е, че носенето на сутиен по време на бременност е препоръчително, тъй като млечните жлези нарастват и се преместват по-надолу. Добре е да има, какво да ги поддържа и те да не оказват допълнителен натиск върху нарастващия плод.

ВИЖ ОЩЕ:  Ползите от Кокоса и Кокосовото Масло

Наскоро във форумите в Интернет известна популярност доби козметиката за кожата на бюста ProLove Bust. Много жени се питат, дали могат да я прилагат с цел изглаждане на текстурата на кожата на гърдите, както твърди нейният производител. Отзивите и мненията на изпробвалите го, обаче, са по-скоро негативни. Нека видим защо.

Има Ли Ефект Козметиката за Кожата на Гърдите ПроЛав Бъст?

ProLove Bust, момиче

Средството за предполагаемо подчертаване на формата на бюста ProLove Bust е представено като продукт на официалната си страница от проф. Александът Рудин, който следва да играе ролята на негов създател и човека, който е подбрал компонентите, които влизат във формулата му. Търсейки повече факти за личността на хипотетичния учен, няма да попаднете на нещо друго освен на споменатата уебстраница.

Снимката му пък може да бъде намерена на сайтове за сваляне на рекламни картинки в Интернет. Тези два факта сочат, че човекът най-вероятно е персонаж, измислен с цел създаване на впечатление за легитимност и автентичност на крема за положително въздействане върху формата на гърдите ProLove Bust.

Ето и какви трябва да са ефектите от неговото прилагане, макар и със съмнителна достоверност:

  • Позитивно Повлияване на Текстурата и Тена на Кожата на Гърдите, Както и Предполагаемото Оформяне и Стягане на Бюста;
  • Натурално Действие Без Появата на Странични Ефекти;
  • Подчертаване на Деколтето;

Внимание! Гореописаните резултати не могат да бъдат потвърдени като автентични и са изложени единствено с цел обективност. Прилагането на този тип козметика, която не е преминала през независима експертна оценка може да крие сериозен риск за здравето. Не препоръчваме неговата редовна употреба!

Безопасна Ли е Козметиката за Дермата на Бюста ProLove Bust?

ProLove Bust, момиче, лупа

Липсата на автентично трето мнение и обективна експертна оценка за крема за подчертаване и положително въздействие върху бюста поражда много съмнения и въпроси относно това, дали ProLove Bust работи изобщо. Най-силният рисков фактор се крие в:

Липсата на Описани Основни Съставки на Уебсайта и Търговската Опаковка на Средството за Предполагаемо Подсилване на Външния Вид на Бюста

Гърдите са много чувствителна и нежна част от женското тяло. Дермата, която покрива млечните жлези, е изключително тънка, което позволява лесното проникване на всякакъв вид субстанции, приложени локално. Произходът на подобен вид козметика е от изключително значение, тъй като повечето кремове за изглаждане на текстурата на кожата на бюста е базирана на засилването на производството на естроген в организма.

ВИЖ ОЩЕ:  Полезен ли е Шоколадът за Вашето Здраве?

Дамите, които имат наследствена предразположеност към рак и формиране на тумори в тази част от тялото, рискуват да активират образуването на канцерогенни клетки в телата си. За тях е препоръчително да не прилагат средството и да се обърнат към други способи за подчертаване на естествената си красота.

Винаги Избирайте Натуралните Продукти и Следете Внимателно за Съставките!

момиче, ухажвано от мъжеИмайте предвид, че всичко, което прилагате локално или консумирате директно, дава отражение върху вашето крепко здраве и сияен външен вид. Следете зорко за съставките на използваната козметика и не купувайте продукти със съмнителни съставки и неясен произход, особено, когато става дума за доброто състояние на гърдите!

Разчитайте главно на екстракти от естествено срещани в природата билки, плодове и растения, за да подчертаете своите дадености. Формулата на натуралната козметика BigBust акцентира върху етерично масло от роза дамасцена, екстракт от растението Пуерария мирифика и деоксимироестрол.

 

Face Vacuum Cleaner – Защо Имаме Запушени Пори и Черни Точки По Лицето?
Charm Eye Patch – Може ли да Освежи Лицето Ви?

Leave a Reply