SlimJet – Био-Филмирани Капсули с Гарциния Камбоджа за 2-Степенно Вталяване!

Внимание! SlimJet понастоящем не се предлага поради изчерпани количества. Производителят не споменава кога отново продуктът ще бъде наличен. Най-популярният продукт за по-добър контрол на теглото в момента е ReduSlim.

SlimJet капсули

SlimJet Ревю
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.4/10

SlimJet са нови натурални капсули с екстракт от плодовете на растението гарциния камбоджа. Разпространяват се от небезизвестния украински производител на био-козметика за пречистване от токисни, интимност и влизане във форма – „Гранада“ ООД (‚Granada‘ Ltd.). Нашият редактор на секция „Повлияване на апетита“ – Григор Христов – извърши подробно проучване на клиентските мнения и отзиви. Публикуваните в световните и родни дискусионни бордове, подобни на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘), коментари говорят положително. Те са списани от доволни от изделието с формула за вталяване потребители. В тях липсват оплаквания от странични ефекти, противопоказания и алергични реакции.

Капсулите със състав за активно влизане във форма и пречистване на тялото СлимДжет имат 2-степенно действие. Те могат да бъдат приемани, като начална програма за вталяване, продължаваща 1 календарен месец. А също и като разширен режим с времетраене от 4 месеца. Те са лесни за спазване, а средството за повлияване на усещанията за ситост и глад са удобни за ежедневно прилагане.

Откъде да купя капсулите за повлияване на апетита SlimJet на най-добрата за България цена? Има ли редовни преференциални оферти „Купи 3 Изделия на Цената на 2“ на официалния уебсайт на СлимДжет? Безопасно ли е да поръчвам от търговски портали, като eBay, eMag, Amazon, Alibaba и AliExpress? Има ли много измами с фалшификати там?

слимджет, диета, жена, бургери

Производителят „Гранада“ ООД съветва клиентите да заявяват своето желание за покупка, възползвайки се от улеснената процедура на лицензираната уеб-страница. Там те ще намерят капсулите с гарциния камбоджа за 2-степенно вталяване на най-добрата за България цена. Трябва само да въведат име и актуален телефонен номер в бланката, налична там. А после да приемат обаждане от официалния дистрибутор. Продуктът пристига навреме и се заплаща чрез наложен платеж.

Научете още подробности за капсулите с гарциния камбоджа за влизане във форма SlimJet в ревюто по-долу.

Гарциния Камбоджа – Какво Трябва Да Знаем за Тропическото Растение?

Екстрактът от гарциния камбоджа придоби повече от широка популярност в последните няколко години. Пръв за него спомена прочутия д-р Оз в своето едноименно ТВ-предаване, следено от милиони жени в САЩ. Плодовете на тропическия храст се считат за притежаващи добра хранителна стойност. Попадат в повечето класации за храни за стягане на коремните мускули и добро храносмилане. Това се отдава на факта, че съдържат голямо количество хидроксицитрична (хидроксилимонена) киселина (HCA – hydroxycitric acid). Науката е установила, че тя спомага за забързване на метаболитната дейност и разбиването на мастните депа, причинени от вредните хранителни навици.

Може да има и превантивно въздействие срещу формирането на нови. Кара организма по-бавно да усвоява простите въглехидрати. Често определят малабар тамаринд, както е южноазиатското наименование на растението за суперхрана за стройна фигура. Благоприятства природосъобразният контрол на теглото, когато приемът е съпроводен и от редовни физически упражнения. Може да се консумира свободно с цел вталяване през всеки един сезон, а не само през лятото, или есента. Допринася и за прочистването на артериите от шлаки.

А ето и няколко факта, които може и да не сте подозирали за гарциния камбоджа:

 Кара мозъка да произвежда и освобождава по-големи количества серотонин в тялото. Това води до усещане за енергичност, добър дневен тонус и приповдигнато настроение.
 Счита се, че HCA действа превантивно срещу преобразуването на захариди в мастни депа. Това свойство е благодарение на специфичен ензим, съдържащ се в хиическата композиция на растението.
 Нормалният размер на плода на гарциния камбоджа е колкото на обикновен градински домат. Може да стигне и големината на грейпфрут. Киселите му сокове стягат кожата и карат устните да придобият по-голям визуален обем при орална консумация.

Положителни Ли Са Мненията за Капсулите с Гарциния Камбоджа СлимДжет?

slimjet, жена, кантар

SlimJet са нови натурални капсули с био-филм за по-лесно смилане от стомаха. Имат органична формула, включваща екстракт от популярното растение гарциния камбоджа. Насочени са към хора на фитнес-режим, които искат да влязат във форма и да поддържат стегната фигура през цялата година. Техен производител е украинската био-козметична компания „Гранада“ ООД (‚Granada‘ Ltd.). Нейните изделия се радват на положителни отзиви от клиентите. В споделените мнения и коментари по онлайн форуми, като на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘) няма оплаквания от възникването на негативни странични ефекти и противопоказания.

А ето и положителните страни на капсулите с формула за вталяване СлимДжет:

 • Повлиява Положително на Апетита и Успокоява Усещането за Глад, Благодарение на Подхранващите Свойства на Екстракта от Гарциния Камбоджа;
 • Дава Енергия, Сила и Виталност, Подобрявайки Настроението и Дневния Тонус;
 • Благоприятства Активирането на Метаболитните Процеси в Тялото;
 • Налично на Добра и Достъпна за България Цена на Официалния Уебсайт на Капсулите СлимДжет;
 • Дискретна Опаковка, Доставка в Срок и Заплащане с Наложен Платеж след Преглед на Пратката;

Nota Bene! Липсата на сигнали за странични ефекти не ги прави невъзможни. Спазвайте инструкциите за употреба, приложени като подробни указания за ползване в търговската опаковка на капсулите SlimJet! Така се минимизира вероятността от проявлението на странични ефекти!

Каква Е 2-Степенната Програма на Прием на Капсулите с Формула за Вталяване SlimJet?

програма прием, капсули, отслабване

Инструкциите за употреба на био-козметичното средство за повлияване на апетита гласят, че то може да се пие по 2-степенна програма. Единият и вариант е подходящ за начинаещи – хора, които тепърва искат да осъществят контрол на теглото и да започнат фитнес-режим. Другият е насочен към тези, които вече са го направили, и искат да запазят постигнатото и да го надградят.

3-те стъпки за спазване на Началната програма на капсулите SlimJet:

 1. Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно 30-40 минути преди хранене.
 2. Правете редовни леки, но комплексни физически упражнения.
 3. Повтаряйте всеки ден в продължение на цял календарен месец.

А ето и 3-те стъпки на Разширената програма със СлимДжет:

1. Отново пийте по 1 капсула 3 пъти дневно преди основните курсове храна.
2. Повишете интензивността на физическата активност и/или добавете ходене беш/джогинг от 5 км сутрин към нея.
3. Извършвайте ежедневно в продължение на 4 календарни месеца.

Какво Съдържа Био-Формулата за Влизане във Форма на Филмираните Кпасули SlimJet?

съставки, билки

Съставките на средството за положително въздействие върху усещанията за ситост и глад СлимДжет са изцяло органични растителни екстракти. Те са безопасни за ежедневен прием. Не са подходящи единствено за бременни жени и кърмачки. Капсулите имат био-филм за по-леко смилане от стомаха. Съхраняват се на сухо и проветриво място на стайна температура и далеч от прека слънчева светлина.

Основните съставки в био-формулата на капсулите за вталяване SlimJet са:

 • Екстракт от Плодовете на Гарциния Камбоджа: Съдържат високи концентрации HCA, която спомага за забързването ан метаболитната дейност. Дава енергия и виталност и повдига настроението. Благоприятства разбиването на мастните депозити в тялото.
 • Екстракт от Копър: Тонизира и спомага за нормалната стомашно-чревна функционалност. Активира диуретиката, освежава организма и намалява усещането за стрес.
 • Екстракт от Бял Боб: Забавя усвояването на въглехидратите. Спомага за натрупването на чиста мускулна маса, тъй като е богат на растителни протеини. Подобрява настроението, подхранва и спомага за извеждането на пикочна киселина.
 • L-Карнитин: Една от 9-те есенциални аминокиселини. Спомага за натрупването на чиста мускулатура. Дава енергия, сила и добър дневен тонус. Повишава нивата на имунна защита.
 • Хитозан: При навлизането си в организма, го кара да образува подобна на гел субстанция, която въздейства превантивно срещу формирането на мастни депа. Забързва процесите по детоксикация.

Как Да Поръчам Капсулите с Гарциния Камбоджа на Най-Добра Цена в България?

слимджет, слаба жена

Производителят „Гранада“ ООД (‚Granada‘ Ltd.) съветва клиентите да поръчват единствено през официалния уебсайт на капсулите SlimJet. Там цената е най-достъпна, а и има редовни промоционални намаления. Стойността на уеб-страницата не се изменя от държава на държава. Тя е еквивалента в страните на разпространение от ЕС и ОНД. Само се прекалкулира според местната валута.

Изделието се поръчва по стандартната за био-козметика процедура.

Извайте Тялото Си Природосъобразно, За Да Се Обичате Всеки Ден!

slimjet, жена, кантар, отслабване

Влизането във форма никога не трябва да е насила. Това само ще стресира тялото и ще ви накара да желаете повече от ‚забранените плодове‘. Умерено похапвайте от любимите си продукти, за да се радвате на добро настроение и да обичате образа в огледалото всеки ден.

Накратко: Био-филмираните капсули SlimJet имат натурален състав с екстракт от гарциния камбоджа за активно влизане във форма. Радват се на положително отзиви в клиентските мнения по онлайн форумите за вталяване. Считани са за една от по-добрите алтернативи.

Внимание! SlimJet понастоящем не се предлага поради изчерпани количества. Производителят не споменава кога отново продуктът ще бъде наличен. Най-популярният продукт за по-добър контрол на теглото в момента е ReduSlim.

Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай