Тайната на Мъжкото Удоволствие от Thailand Secrets – Повлиява Ли Изобщо на Мъжествеността?

Време за четене: 4 min

Thailand Secrets таблетки

Thailand Secrets Ревю
 • 0.6/10
  Ефективност - 0.6/10
 • 3.9/10
  Отзиви - 3.9/10
2.3/10

‘Тайната на Мъжкото Удоволствие’ са капсули за повлияване на либидото при мъжете, част от продуктовата линия Thailand Secrets. Техен производител е ‘Фотекс Нутрасютикълс’ ООД. Липсва детайлна информация за компанията, както и начина на действие на изделието, на официалният им уебсайт да е добре разработен. Предполага се, че натуралният състав на продукта за благоприятстване на мъжкото либидо следва да положително въздействие върху него, но повечето потребителски мнения в Интернет сочат обратното.

Капсулите “Тайната на Мъжкото Удоволствие” не се радват на много позитивни отзиви онлайн. Потребителите от форуми, като ‘БГ Мама’, споделят, че таблетките не са могли да оправдаят очакванията им. Дори при някои от тях се наблюдават неприятни странични ефекти, от типа на обриви и алергии. Повечето от тях казват, че доставката на капсулите се е забавила прекалено дълго в сравнение със стандартните срокове. Коментарите определят и цената за прекалено висока за българския пазар.

Според производителят, капсулите “Тайната на Мъжкото Удоволствие” могат да бъдат поръчани само през официалната уеб-страница. Но те присъстват и в онлайн магазини и аптеки, като Framar, Amazon и eMag. По време на проучването ни, не намерихме потвърждение, че био-козметичното изделие е преминало през експертна оценка. Заради това препоръчваме клиентите да се обърнат към оригинал на продукт за благоприятстване на мъжкото либидо. Такъв е разтворът с екстракт от бабини зъби Casanova.

мъж с лупа, Thailand Secrets

Thailand Secrets на Румен Бостанджиев

“Тайната на Мъжкото Удоволствие” е препоръчван от д-р Румен Бостанджиев. Нашето проучване показва, че той е реално практикуващ лекар-сексолог в гр. София. За съжаление, липсва повече информация за тяхното партньорство. Никой не знае, дали д-р Бостанджиев не присъства просто като платено рекламно лице. Или защото наистина одобрява състава на вегетарианските капсули за потенция. Препоръчително е потребителите да отложат покупката на капсулите “Тайната на Мъжкото Удоволствие”. Поне докато техният произход и експертна оценка не станат напълно ясни. Повече подробности относно това може да намерите в ревюто по-долу.

ВИЖ ОЩЕ:  Йога за По-Добро Интимно Представяне

Полезни Билки за Мъжественост – Бабини Зъби

мъж с проблеми с простатата

Трибулус Терестрис или по-известна с народното название Бабини зъби е билка с много благоприятстващи свойства. Тя е натурално срещана в България. Благоприятстват мъжествеността и репродуктивните функции. Представлява малко тревисто растение със стебла с дължина около 80 см. Цветчетата са малки и жълти, а то също е покрито със шипове.

Смята се, че приемът на Бабини зъби може да повлияе натурално за хармоничното функциониране на цялата мъжка полова система. Преди да прибегнете към тях, обаче, трябва да следите и за признаците, които показват, че тялото ви се нуждае от секс.

Ето и някои от най-известни свойства на Трибулус Терестрис:

 • Повишава Желанието за Интимност;
 • Подпомага Издръжливостта и Продължителността на Акта;
 • Стимулира Растежа на Мускулите;
 • Благоприятства Бързото Възстановяване след Тежка Физическа Активност;
 • Диуретични и Антиоксиданти Свойства;

Нека обърнем по-задълбочено внимание на капсулите с вегетарианска формула Тайланд Сикрет, мненията за които не са особено положителни. Клиентските коментари споменават за наличието на някои неприятни странични ефекти, негативни реакции и противопоказания. Тези отзиви са споделени по онлайн форуми, като този на ‘БГ Мама’ (BG Mamma). Най-добре е потребителите да се обърнат към подходяща алтернатива за взаимна наслада с наистина натурален състав. Повече информация следва по-долу.

ВИЖ ОЩЕ:  Полезен ли е Шоколадът за Вашето Здраве?

Thailand Secret – Какво Са Филмираните Капсули с Бабини Зъби?

разочарована двойка, Thailand Secrets

Съветваме клиентите да нямат прекалено високи очаквания относно продукта. Отзивите, коментарите и мненията за Тайланд Сикрет на потребителите от форуми като “БГ Мама” са главно негативни. Те споделят за странични ефекти и противопоказания след приема на капсулите. Негативните странични ефекти включват обриви и алергични реакции, като подуване и газове. Те са недоволни и от високата цена за българския пазар, която е трябвало да платят за “Тайната на Мъжкото Удоволствие”.

Липсва и автентичност на мненията на доволни клиенти в официалната уеб-страница на продукта. Споменават се имена, без снимки или друг индикатор, който да показва, че мненията са реални. Няма информация за партньорството между марката Тайланд Сикрет и сексолога Д-р Румен Бояджиев. Поради липсата на информация за експертна оценка на продукта, ние не можем да потвърдим техният натурален състав и произход. Нито пък да ги препоръчаме.

Обобщаваме в няколко точки казаното до момента:

 • Съществуват Сигнали за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;
 • Действието на Продукта Не Е Потвърдено от Експертна Оценка;
 • Няма Официални Данни за Произхода на Съставките Му;
 • Капсулите „Тайната на Мъжкото Удоволствие“ Не Благоприяства Либидото при Мъжете;
 • Поръчката и Доставката Не Са Дискретни и Бързи;
 • Цената Не Е Достъпна за Българския Пазар;
 • Снимките и Отзивите на Сайта Не Са Автентични.

Какви са Съставките на Филмираните Капсули с Бабини Зъби Thailand Secrets?

Според официалния сайт на продукта, той включва натурални съставки като билката Бабини зъби (Tribulus terrestris), Л-аргинин, тонгкат тли, цинк, магнезий и селен. Поради липсата на официално експертна оценка, ние не можем да потвърдим дали те наистина повлияват положително върху мъжкото либидо или не. Поради тази причина не можем да препоръчаме и техния прием.

Nota Bene! Липсват данни, че таблетките с натурален състав за въздействие върху мъжкото либидо „Тайната на Мъжкото Удоволстивие“ работят и представляват автентичен продукт. Към настоящия момент, ние не можем да препоръчаме тяхната покупка и приложение!

ВИЖ ОЩЕ:  Точкова Диета

Активният и Здравословен Живот Ни Правят По-Добри и в Леглото!

тъжни мъж и жена

Важно е начинът ни на живот да е активен и здравословен. Консумирането на естествени продукти от природата, достатъчно вода, както и физическата активност, карат тялото ни да се чувства по-добре. А това се отразява в много аспекти, дори и на уменията и степента на издръжливостта в леглото!

Накратко: Приемът на капсулите с формула за повлияване на мъжкото либидо на марката Thailand Secrets може да крие рискове. Покупката им не е препоръчителна. Техният статус все още не е напълно уточнен. Подходяща алтернатива е натуралният разтвор с формула за взаимна наслада Казанова.

 

Иглика Попкирилова

Leave a Reply