ThermaFix – Наколенки за Безоперативно Възстановена Подвижност на Ставите!

ThermaFix Наколенка
ThermaFix Ревю
 • 9.6/10
  Ефективност - 9.6/10
 • 9.7/10
  Отзиви - 9.7/10
9.7/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

ThermaFix са иновативни смарт-наколенки за сгряване на ставите и възстановяване на тяхната подвижност и еластичност. Те имат траен карбонов инфрачервен излъчвател, който позволява насочване и регулиране на температурата в зоната на прилагане. Вграденият термостат позволява на клиентите ръчно да регулират температурата и да нагласят нейните нива да са между 40 и 60 градуса. Направени са от „дишаща“ неопренова материя, която не води до изпотяване на зоната за носене през летните и по-топли месеци. Освен това, играе ролята на защитник от механична повреда или схващане на участъка от тялото. Производителят ‚Bernadette‘ определя продукта, като напълно безопасен за ежедневно приложение върху болни и болезнени стави на ръцете, раменете и краката.

Компанията е добре известна и познат на пазара за био-козметика. Тя седи зад редица успешни продукти за стави, а наскоро успя да се наложи и на пазара за мъжка и женска интимност с различни продукти. Най-добре познатият от тях са филмираните капсули за улеснено уриниране и повече потентност Predstavit. Наколенките за възстановяване на ставната подвижност ThermaFix са нови за 2020 г., но получават положителни отзиви в мненията по форумите. По-голямата част от коментарите считат, че носенето на затоплящото устройство им е помогнало да намалят мускулните спазми и схващания. Дори и типично критични дигитални общности, като тези на „БГ-Мамма“, вдигат палци нагоре за действието на ТермаФикс.

Как да купя наколенките за сгряващо възстановяване на болезнени и схванати стави ThermaFix? Колко струват? Има ли много опити за измами с фалшификати по е-портали за покупка на стоки, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress? Как работят точно? Помагат ли за хронично схванати и болезнени стави?

Научете отговорите на тези и още много въпроси, прочитайки пълното ревю на наколенките ThermaFix по-долу!

thermafix наколенка, болка в коляно

Коя Терапия Е По-Добра за Схванати Стави – Сгряващата или Охлаждащата?

Съвременната медицина познава над 200 различни разновидности на артрозата. Макар и основната им симптоматика да си прилича, те изискват различни видове терапии. Съществуват 2 метода, които можете ефективно да им приложите – сгряващата и охлаждащата терапия. Не трябва да забравяте, че бидейки част от скелетно-мускулната система на тялото, те изискват и редовно подхранване. Старайте се да избягвате продуктите с глутен.

Поддържането на природосъобразна диета е повече от препоръчително. Както и консумацията на повече имуностимулиращи продукти, като цяло. Петър Дънов има разработена специализиран хранителен режим, съобразен с цветовата гама на дните от седмицата. Репортаж в предаването „Здравето Днес“ на БНТ демонстрира и специално разработените за по-здрави и подвижни стави физически упражнения на Беинса Дуно.

Топлината може да отпусне мускулите и да помогне за смазване на ставите. Сгряващата терапия може да се използва за облекчаване на сковаността на мускулите и ставите, за подпомагане на загряването им преди активност или за облекчаване на мускулните спазми. Студеното пък успокоява възпалениято, подуването и болката, свързани с артритните заболявания. Много доктори препоръчват редуването на двете практики за туширане на синовиалната болка.

Най-добрите начини да приложите сгряваща терапия на ставите са:

 • Термо-пластири за еднократна употреба или наколенки за многократно приложение;
 • Посещения в топли басейни;
 • Терапевтична смес от парафин и минерално масло;
 • Гореща вана, душ или джакузи;
 • Обгръщане на зоната на оплакване с нагрята влажна кърпа;

Охлаждащата терапия пък може да включва:

 • Локално приложение на лед, обвит в кърпа;
 • Студен компрес;
 • Охлаждащ спрей, каквито се предлагат в аптеките;

Добре Ли Работят Сгряващите Наколенки ThermaFix – Мнения и Отзиви по Форумите!

мнения, ефекти, наколенка термафикс

ThermaFix са сгряващи наколенки за възстановяване на подвижността на болезнени стави, които получават добри отзиви в мненията на клиентите. Потребителите, публикуващи коментари по форуми, като ‚BG-Mamma‘, споделят, че приложението на продукта е довело до облекчаване на симптомите на артрозата. Сред тях попадат представителите на всички възрастови групи. Което кара производителят ‚Bernadette‘ да се чувства доволен от факта, че изделието му работи по предназначение.

Много от потребителите дават „палци нагоре“ за наколенките ThermaFix в мнения и отзиви, списани като коментари по форуми, като „БГ-Мама“. Те не описват наличието на каквито и да е алергични реакции, противопоказания или други странични ефекти след носенето на ТермаФикс. Дори считат, че са станали по-физически активни. За огромен бонус е смятан и фактът, че средството за по-подвижни стави без схващания и болка може да се носи навсякъде и по всяко време. Ергономичният му дизайн го позволява. А и вече няма нужда да се подлагат на неприятни интервенции с инжекции и хапчета.

Силните страни на наколенките за възстановяване на нормалната функция на ставите ThermaFix, според клиентските мнения, коментари и отзиви по форумите, са:

 • Работят за Пълното Възстановяване на Ставната Подвижност и Мобилност Без Нуждата от Болезнени Интервенции с Инжекции и Хапчета;
 • Използва Метода на Сгряващата Терапия, За Да Спомогне за Премахването на Болката и Спазмите;
 • Не Са Налични Оплаквания от Възникнали Странични Ефекти след Приложението на Наколенките ThermaFix в Клиентските Мнения и Отзиви;
 • Налични на Достъпна Цена на Официалния Уебсайт на Производителя „Бернадет“;
 • Бърза Доставка до Прага на Дома при Спазване на Всички Хигиенни Изисквания за Безопасност и Дезинфекция на Стоката;

Nota Bene! Липсата на оплаквания от възникнали неприятни странични ефекти след прилагане на ThermaFix не ги прави невъзможни. Спазвайте указанията за потребителя, приложени от производителя ‚Bernadette‘ под формата на подробни инструкции за употреба!

Как Да Нося Сгряващите Наколенки за По-Подвижни Стави ThermaFix в 5 Стъпки?

стъпки, употреба наколенка thermafix

Няма нищо по-лесно от ползването на наколенките за подобряване на ставната подвижност и дневната мобилност ThermaFix. В тяхната продуктова опаковка са включени специализирани инструкции за употреба. Те детайлно обясняват, как точно трябва да се носи и съхранява продукта. Следвайте ги, за да постигнете добри резултати във възможно най-кратки срокове и без нуждата от болезнени хирургични интервенции, хапчета или инжекции.

Наколенките със сгряващо въздействие върху болните стави ThermaFix се прилагат в следните 5 лесни стъпки:

 1. Сложете устройството на коляното си, фиксирайки го с помощта на пристягащата лента и закопчалката.
 2. Свържете конектора на наколенките ThermaFix със захранващия кабел, а вторият му край – към USB-устройство (лаптоп, батерия или ел. контакт).
 3. Натиснете бутона за включване и го задръжте поне 3 секунди, за да задействате продукта.
 4. Изберете подходящия температурен режим – ниска, средна или висока степен на загряване.
 5. Носете 10 минути за премахване на болката и 30 минути с терапевтична и превантивна цел.

Какви Са Специализираните Функционалности на Наколенктите ТермаФикс?

наколенка, ефекти

Производителят ‚Bernadette‘ е направил всичко възможно, за да бъдат сгряващите наколенки ТермаФикс подходящи за хора със ставни болки, артрит и остеохондроза. Те са създадени по специализирана технология, която безпроблемно и неинвазивно улеснява движението на крайниците, елиминирайки неприятната болка, възпаления и отоци. Синоавиалните тъкани се възстановяват без употребата на инфекции, хапчета и хирургична намеса.

Ето и специалните функционалности на сгряващите наколенки ThermaFix:

 • Ергономична Форма и Дизайн, Които Позволяват Те Да Бъдат Носени Навсякъде и по Всяко Време;
 • Не Пречат на Ежедневната Дейност;
 • 3 Степени на Сгряване – Ниска, Средна и Висока;
 • Троен Карбонов Инфрачервен Излъчвател на Енергия и Топлина;
 • USB-Накрайник;
 • Термостатът Работи на Температура от 40 – 60C;
 • Иновативна Технология на Затопляне на Болезнената Зона;
 • Изработени от Дишаща Материя, Която Елиминира Изпотяването на Крайника;

Как Да Поръчам Сгряващите Наколенки ThermaFix на Добра Цена в България?

наколенка thermafix, болки коляно, скенер

Производителят „Бернадет“ предупреждава клиентите да внимават за измами и имитации на наколенките ThermaFix на завишена цена. Те могат да бъдат намерени навсякъде по търговските портали, подобни на Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress. Оригиналът на затоплящото средство за възстановяване на ставното движение и функционалност не може да бъде намерено там. ТермаФикс го няма и в аптеката.

Това е така заради специализирана политика на компанията за контрол на качеството и стойността. Сгряващите наколенки ThermaFix могат да се вземат на достъпна цена единствено от официалния им уебсайт. Така се гарантира безопасността на клиента. Качеството на изделието също е на своето автентично и оригинално ниво. Няма и спекулации с цената на ТермаФикс. Тя остава монетарно еквивалентна във всяка държава на разпространение – в България, Германия, Италия, Испания, Унгария, Чехия и Полша.

Научете още за това, как да поръчате сгряващите наколенки ThermaFix на добра цена онлайн в България ТУК!

Останете Подвижни и Жизнени, Имайки Пълна Свобода на Движение!

коляно

Не пренебрегвайте нуждите на тялото си. То винаги ще ви подскаже, когато нещо не е наред. Извършвайте умерена физическа активност всеки ден, за да запазите ставите си гъвкави и еластични. Но не ги пренатоварвайте. Хранете се природосъобразно и намирайте време да отмаряте качествено!

Накратко: ThermaFix са сгряващи наколенки за естествено възстановяване на ставното движение и функционалност. Те са неинвазивен способ за справяне с болката при движение при хора, претърпели травма или страдащи от артрит. ТермаФикс се радва на положителни отзиви в клиентските мнения и коментари по форумите. Продуктът е считан за една от най-добрите алтернативи на дигиталния пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply