UpSize – Действа Ли Изобщо Био-Козметичният Крем?

upsize

Био-козметичния крем UpSize бе пуснат наскоро на пазара в България от своя производител. Мнозина се изкушиха да го закупят, но останаха разочаровани. Поне така гласят клиентските мнения и отзиви, налични в Интернет форумите за поддържане на фигурата. Има сигнали за противопоказания и възникване на странични реакции от типа на неприятни обриви и алергии. Прилагането на средството за подчертаване на кожата в областта на деколтето не може да бъде препоръчано към настоящия момент.

 

Поръчката и доставката на продукта за оказване на положително козметично въздействие върху кожата в областта на бюста ЪпСайз би трябвало да се осъществява единствено през официалния уебсайт, но има данни, че може да бъде направена и през онлайн портали за покупка и продажба на различни стоки – eBay, eMag и Amazon. Липсата му в по-голямата част от комерсиалните вериги аптеки също буди известни съмнения относно автентичността на неговите предполагаемо натурални съставки.

ВИЖ ОЩЕ:  Билки за По-Голям Бюст

Промяната в Женската Кожа с Течение на Годините

Както жените знаят много добре, с напредването на годините, настъпват различни промени в организма, които се асоциират с процеса на стареене на тялото. Той е неизбежен и е неизменна част от живота на всеки човек. Що се отнася до дамите, един от най-големите проблеми, които те преживяват, докато преминават през този етап, е свързан с негативното действие, което гравитацията оказва на размера и формата на гърдите.

Голяма част от жените разчитат на различни методи, с помощта на които се опитват да прикрият този факт. За съжаление, повечето от наличните продукти в тази сфера имат съмнителен произход и състав. Именно затова следва всички дами да бъдат внимателни що се отнася до решенията, на които се доверяват. В последно време, на пазара се появи един нов продукт, който е предназначен за положително въздействие върху кожата в областта на бюста.

ВИЖ ОЩЕ:  Какво Представляват Естрогенът и Фитоестрогенът?

Марката се казва UpSize и от известно време насам вече е налична за българските потребители. Важно е да се уточни, че продуктът не е преминал успешно всички необходими клинични тестове, но е пуснат за масова употреба. Новият продукт за подчертаване на естествените дадености не може да окаже качествено и безопасно повлияване на дермата около бюста, поради което неговото име добива все по-голяма негативна слава сред клиентите от цяла Европа.

В следващата статия, ще разгледаме подробно всички характеристики на продукта UpSize.

Състав и Свойства на UpSize

Според производителите на козметичния крем всички включени във формулата на средството за придаване на добър козметичен вид на деколтето Up Size съставки представляват специално извлечени екстракти от природни и натурални билки. Това, обаче, не може да бъде потвърдено нито от потребителските коментари, нито от експертна оценка. Такава лисва изобщо. Което прави действието на продукта потенциално рисково.

С цел по-голяма информираност на клиента все пак ще опишем набързо свойствата на предполагаемите компоненти:

  • Деоксимироестрол: съдържа се в корените на растения, които се срещат предимно в Югоизточна Азия. Има потвърдено анти-стареещо действие върху кожата.
  • Екстракт от Пуерария Мирифика: Коренът на това растение има способността да укрепва здравето на кожата като я прави по-еластична.
  • Етерично Розово Масло: Полезните ефекти на розовото масло са прочути по цял свят. Много хора знаят, че то има способността да придава гъвкавост на епидермиса и мембраната като визуално намалява белезите от стрии по кожата. Тя започва да придобива натурален младежки облик.

Nota Bene! Тъй като точното въздействие на крема не е изяснено към настоящия момент, не можем да препоръчаме неговото редовно прилагане на потребителите. Възможно е да възникнат сериозни противопоказания или да се проявят алергии в пряк резултат на неговото апликиране!

Инструкции за Употреба на UpSize

Всеки комплект с продукта UpSize има включени инструкции за употреба. Потребителите следва да ги спазват, за да не обострят склонността на кожата към появата на обриви и алергии. Първото нещо, което трябва да направите, е добре да почистите кожата в областта на бюста. Това можете да направите с топла вода. След това внимателно подсушете.

В последствие нанесете крема върху гърдите, като ги масажирате с кръгови движения, докато продуктът не попие напълно. Обикновено този процес отнема около 10 минути.

Какво Споделят Клиентите в Своите Мнения за Крема Up Size?

Както би могло да се очаква, що се отнася до потребителските мнения и отзиви, свързани с действието на Upsize, клиентите изглеждат повече от недоволни. В Интернет пространството са налични много коментари, които потвърждават факта че козметичният крем няма никакво реално действие, а и може да предизвика появата на сериозни противопоказания.

ВИЖ ОЩЕ:  3 Изпитани Съвета за Стегнат Бюст

Поръчка и Доставка на Био-Козметичния Крем UpSize

Липсата на експертна оценка ни кара да не препоръчваме покупката и последващата употреба на продукта. Клиентите, които желаят да го закупят, могат да го направят на своя собствена отговорност, попълвайки кратък формуляр на официалния уебсайт на средството за оказване на положително въздействие върху кожата в областта на бюста. Но нека нямат прекалено големи очаквания!

Физическите Упражнения Могат Да Помогнат!

Някои от типовете йога, както и пилатес и вдигането на тежести, могат да допринесат не само за влизането във форма, но и за подчертаването на деколтето. Проучете в Интернет подходящите за вас възможности за извършването на леки тренировки в домашни условия. Поддържането на здравословна диета също може само да бъде от полза.

Накратко: Съществуват и по-подходящи алтернативи на пазара. Една от тях е био-козметичният крем с екстракт от масло на какао, сладък бадем и гроздови семки BigBust.

Black Mask – Идеално Решение за Порцеланова Кожа
Bust Cream Spa – Повдигане на Бюста или Празни Обещания?

4 коментара

  1. Милена Данкова 15/06/2017
  2. Сиси К. 27/06/2017
  3. Вени 18/07/2017
  4. Мила Ставрева 11/10/2017

Leave a Reply