VagiLine – Дами, Погрижете Се за Своята Интимна Хигиена и Страстта!

Време за четене: 5 min

VagiLine VagiLine е гел за нанасяне по кожата в интимната област. Той цели, както да спомогне за спазването на добра хигиена, така и да благоприятства поддържането на добри pH-нива. По този начин може да се въздейства и на цялостната правилна хидратация на вагината и влагалището. Средството за повлияване на хигиената и либидото действа и като натурален лубрикант. Той допринася за повишаване на степента на удоволствие от сексуалния акт. Компанията-производител се казва ‘Гранада’ ООД и е базирана в Русия. Нейните био-козметични изделия се радват на широка популярност по цял свят. Те генерират добри отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форуми, като ‘’БГ Мама’.

Този продукт е изчерпан и вече не се продава. Най-добрата алтернатива е продукта Urofertil.
Потребителите отчитат добри промени по отношение на своята лична хигиена. А, също така, и по отношение на качеството на романтичното преживяване и насладят от него.

Гел-лубрикантът за интимната област ВаджиЛайн се поръчва единствено през своя официален уебсайт. Той не може да бъде намерен по онлайн магазините за поръчка и доставка на различни видове стоки. Не ще го срещнете в eMag. Нито пък в търговската верига аптеки. Заявката за доставка се попълва на уеб-страницата на средството за повлияване на възбудата. Там се оставя име и актуален телефонен номер. Дистрибуторът ще им се обади в най-кратък срок, за да се уточнят детайлите около точния адрес и време. Цената на продукта е съобразена със стандарта на живот у нас. Тя не варира за отделните държави, а само се преизчислява според валутата. Процедурата включва плащане по метода на наложения платеж (след получаване на пратката). Това се случва по напълно дискретен начин, а личните данни се обработват с внимание. Четете повече в ревюто по-долу.

цветя, VagiLine гел

Особености на Женския Оргазъм и Как Лесно Да Го Постигнем?

Всеки пол притежава своите характерни белези. Физиологията и външните полови белези са важна част от живота на всеки. Те определят нашите влечения, както и тези на другите хора към нас. Никой не оспорва, че всеки пол притежава удивителни репродуктивни органи. Но и няма как да се отрече, че мъжете достигат до оргазъм и върховен екстаз по-бързо. На дамите обикновено им трябва малко повече време и стимул. Това не трябва да ви кара да си мислите, че и те нямат нужда от ласки.

Напротив, нашето тяло непрекъснато ни изпраща сигнали, че се нуждае от секс. Ставаме нервни без видима причина и започваме да проявяваме симптоми, подобни на тези на грипа, въпреки, че не сме болни. Разбира се, има и жени, които достигат до оргазъм лесно и бързо. Повечето от тях, обаче, вече са натрупали достатъчно опит и са експериментирали достатъчно, за да знаят, как да го постигнат. Удоволствието от акта на интимна привързаност е важно за нашата психика и физика. Неслучайно, съвременният вибратор е измислен като средство за облекчаване на т. нар. ‘женска хистерия’.

Мистерията на женския оргазъм може да бъде разбулена по следните признаци:

 • Ускорен сърдечен ритъм и забързано дишане;
 • Уголемени гърди и ‘настръхнали’ зърна;
 • Зачервяване на кожата по врата и шията;
 • Завишен кръвоприток в областта на половите органи;
 • Ритмични контракции вътре в тялото, които са концентрирани в областта на малкия таз, но не се ограничават само с него.

С Какво Помага Оргазмът за Женското Тяло и Дух?

пеперуда, перо, жена по бельо

Доброто състояние на нашето тяло често зависи от това, дали се чувстваме задоволени, или не. Изпитването на оргазъм освобождава изключително високи концентрации от хормоните на щастието – серотонин и окситоцин в нашето тяло. Те повдигат, както настроението, така и имунитета ни. Така се предпазваме от грип и простудни заболявания, а метаболизмът ни работи по-усилено. Същото важи и за кръвообращението.

Другите начини, по които изпитването на върховна наслада от споделянето на тялото с ближния ни влияе положително, са:

 • Увеличава синтеза и освобождаването на мъжки хормон и естроген в организма.
 • Правят ни по-творчески настроени към нещата от живота.
 • Намаляват нивата на стрес, тъй като понижават концентрацията на кортизола – хормонът, отговарящ за него.
 • Възстановява мускулната тъкан и води до усилена клетъчна регенерация.
 • Кара ни да преоткрием партньора си.

Гел-лубрикантът за поддържане на добра хигиена в интимната област при жените Ваджи Лайн получава добри отзиви в мненията на клиентите. Положителните коментари са споделени основно по онлайн форумите, като ‘БГ Мама’. Производителят ‘Гранада’ ООД (‘Granada’ Ltd.) е доволен от тези реакции и отдава това на натуралния състав на продукта. Неговото прилагане може да се отрази добре и на степента на наслада от половия акт.

Vagiline – какво е и как действа?

Vagiline, жена в банята

Всяка една компания-производител обича да се радва на одобрението на своите клиенти. А наличните потребителски отзиви за гела за интимна хигиена и наслада от секса за жени VagiLine получава точно такива. Няма конкретни сигнали или информация за възникването на неприятни противопоказания или странични ефекти. Поради което неговото въздействие върху организма на дамите може да се характеризира като безопасно. Употребата на Vagiline е лесна.

Клиентите следва единствено да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за употреба. Натуралните съставки в био-формулата на средството за овлажняване и почистване на дермата около и по женските полови органи могат да нормализират pH-нивата. Добрите нива на хидратация пък благоприятсват насладата от сексуалния акт. Продуктът е подходящ и за ежедневната хигиена на влагалището.

Кратко Описание на Вагилине

Vagiline Цена69 лв.
Мнения и Отзиви9.1/10 - Чети Подробно
СайтИзчерпан продукт
Състав на продукта100% Естествен
Инструкция за употребаЧети подробно
Странични ЕфектиНЕ
ЕфективностНад 94% се повлияват
Наличност в аптека?Не се продава в Аптека
Измама ли е?Оригиналът върши работа

Основните предимства на Vagiline са описвани от клиентите като следните:

 • Благоприятства Доброто Състояние Нива на Хидратация на Кожата в Интимната Зона;
 • Спомага за Засилване на Насладата и Екстаза от Сексуалния Акт;
 • Грижи Се за Почистването и Освежаването на Чувствителната Дерма;
 • Не Са Налични Клиентски Оплаквания, Свързани с Появата на Противопоказания и Странични Ефекти;
 • Бърза и Дискретна Поръчка и Доставка, Достъпна Цена;

Nota Bene! Липсата на сигнали за възможни противопоказания не означава непременно, че те са невъзможни. Придържайте се към инструкциите за употреба, приложени в търговската кутия на гел-лубриканта VagiLine!

Съставки на Гел-Лубриканта за Овлажняване VagiLine?

кокос

Няма данни за проявата на неприятни странични реакции, последващи редовното прилагане на гела за хигиена и дезинфекция на интимната област VagiLine. Той е считан за нерисков за ежедневно нанасяне, тъй като съставът му е изцяло органичен. Това го прави хипоалергенен и подходящ за всеки тип дерма.

Неговите основни съставки са композиция от следните етерични масла и органични екстракти:

 • Етерично Масло от Чаено Дърво: Дезинфекцира и действа като антибактериален и противовъзпалителен агент. Отговаря за естествените нива на имунна защита. Кара раните да зараснат по-бързо.
 • Екстракт от Алое Вера: Изравнява тоналността на тена. Има почистващо и освежаващо действие, придавайки и приятен аромат на интимната зона. Кара клетките на кожата да регенерират по-бързо. Овлажнява. Премахва възпаленията.
 • Кокосово Масло: Включва лауринова киселина, а тя е от веществата, които присъстват в майчината кърма.Повдига имунитета. Хидратира и прави дермата мека на допир. Има предпазващо действие срещу свободните радикали и дрождите на бактерии и гъбички.
 • Екстракт от Лайка: Противовъзпалително средство, което премахва дразненията. Отговаря за доброто настроение и повишеното либидо. Засилва удоволствието от сексуалния акт.

Как Да Нанасяме Интимния Гел VagiLine?

нанасяне на крем

Гел-лубриканта за повлияване на pH-нивата на кожата в интимната зона Вагилине се ползва спрямо инструкциите за употреба на производителя. Указанията са подробни и целят да минимализират вероятността от възникването на алергични реакции.

Лесните стъпки за нанасяне на Vagiline за засилване на удоволствието от секса са:

 1. Малка част от лубриканта се изстисква по дланта.
 2. Кожата в интимната зона следва да е почистена и подсушена внимателно преди да започне прилагането.
 3. Гелът се втрива с нежни кръгово-масажиращи движения веднъж дневно.

VagiLine Цена в България?

Стойността на био-козметичното изделие е еднаква навсякъде в ЕС. Ако все пак тръгнете да сравнявате цената на Vagiline, променя се само валутата в конкретната държава на разпространение. Тя е определяна като достъпна в клиентските отзиви. Гел-лубрикантът за почистване на кожата в интимната област VagiLine се поръчка през неговия официален уебсайт. Клиентите следва да дадат свой актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Процедурата е изцяло дискретна. Редовните промоционални намаления дават възможност за покупка с отстъпка от автентичната цена.

Няма да намерите Вагилине в аптека. Или поне няма да намерите оригиналния продукт. В аптеки или дори в eMag може обаче да попаднете на имитации на Vagiline. Не се подвеждайте по ниска цена или други невероятни обещания – това са измами.

Радвайте Се на Интимна Хармония и Експериментирайте!

жена, книга, вана

Разнообразието и смяната на обстановката е добър метод за поддържане на страстта във връзката жива. Можете да споделите фантазиите с партньора си и да опитате да се насладите на телата си на ново място. Или пък да влезете в различни роли.

Накратко: Гел-лубрикантът за почистване на кожата в интимната област VagiLine има натурален състав. Той може да овлажнява и да подчертава удоволствието от половия акт по-добре от други пазарни алтернативи.

Този продукт е изчерпан и вече не се продава. Най-добрата алтернатива е продукта Urofertil.
Иглика Попкирилова

2 Comments

 1. Кармен Жекова 16/07/2019
 2. Ivanova Petya 16/07/2019

Leave a Reply