Vesilex – Можем Ли Да Очакваме Някакво Повлияване на Хемороидите?

Време за четене: 4 min

Vesilex

Vesilex Ревю
 • 5.4/10
  Ефективност - 5.4/10
 • 3.8/10
  Отзиви - 3.8/10
4.6/10

Vesilex е био-козметично средство за въздействие на дермата в близост до хемороидите. Продуктът е дело на едноименния производител Весилекс, който счита, че нанасянето на натуралния крем може да благоприятства нормализирането на структурата на кожата в болезнената зона, създавайки усещане за освобождаване от болката. Апликацията е локална и се извършва с нежни кръгово-масажиращи движения, както гласят и инструкциите за употреба, които потребителите ще открият в опаковката. По-голямата част от клиентските мнения и отзиви, обаче, са негативни и хората изглеждат недоволни и далеч от впечатлени от действието му.

ВИЖ ОЩЕ:  7 Признака, Че Тялото Ви Се Нуждае от Секс

Vesilex, стол с кактус

Натуралният крем за повлияване на кожата около хемороидите Весилекс е наличен за свободна покупка и продажба на своя официален уебсайт. Но оригиналното средство за положително повлияване на pH-нивата на кожата около дупето може да бъде открито в каталозите на комерсиалните вериги аптеки, както и в тези на портали за продажба на стоки като Amazon, eBay или eMag, което създава известни съмнения относно мотивите на екипа зад неговото създаване. Налична е и информация, индикираща, че композицията на продукта е далеч от натурална и природосъобразна.

Кремът за оказване на био-козметично въздействие на дермата в областта около хемороидите Весилекс наскоро бе пуснат за официално разпространение на българския пазар от своя производител с обещанието, че може да допринесе за натуралното хидратиране на изсушената от отоци кожа. Но клиентските мнения в отзивите на потребителите по форумите за здраве са далеч от ласкави. Защо?

Действие на Био-Козметичния Крем за Кожата До Хемороидите Vesilex

Vesilex, жена с недоволно човече

Компанията-производител на средството за благоприятстване на нормалните pH-нива на кожата около ректума счита, че редовното локално приложение на продукта може да облекчи симптомите на болезнени хемороиди. Био-козметичният крем Vesilex, обаче, не е преминал през независима клинична или експертна оценка, която да потвърди действието му. Отзивите на потребителите също споменават за задълбочаване на болката и сърбежа, като и появата на допълнителни странични реакции.

ВИЖ ОЩЕ:  5 Храни, Които НЕ Трябва да Включвате в Диета

Част от негативните мнения за продукта включват и:

✗ Цената Не Е Съобразена със Стандарта на Живот У Нас;
✗ Процедурата на Поръчка и Доставка Не Е Удобна за Клиента;
✗ Възможно Е Задълбочаване на Болката и Възникването на Допълнителни Противопоказания;
✗ Неясен Произход на Основните Съставки;
✗ Не Е Преминал През Експертна Оценка;

Изобщо не е сигурно, дали долупосочените съставки са част от композицията на средството:

 • Екстракт от Дъбова Кора;
 • Млечна Киселина;
 • D-Пантенол;

Nota Bene! Липсата на експертна оценка не говори добре за органичността на компонентите във формулата на био-козметичния крем Vesilex. Данните и сигналите на клиентите за възникналите странични ефекти също не говорят добре за качеството на продукта. Към момента съветваме потребителите да се въздържат от закупуването му!

Локално Прилагане на Козметичното Средство Vesilex

Vesilex, жена на тоалетна чиния

Ако вече сте закупили това натурално средство за повлияване на кожата в областта около хемороидите, то следва да се придържате стриктно към инструкциите за безопасна употреба на био-козметичния крем Vesilex, за да минимализирате страничните ефекти.

То следва да се прилага така:

 1. Нежно измийте и подсушете областта от тялото, където ще се нанася крема, като внимавате да не я нараните или раздразните допълнително.
 2. Средството за дерма се нанася с леки кръгови движения и се оставя да попие изцяло.
 3. Процедурата се извършва в непрекъснатата последователност от 3 (три) пъти дневно в продължение на 1 (един) календарен месец.
ВИЖ ОЩЕ:  6 Тайни за Спокоен и Здравословен Сън

Кои Билки Могат Да Помогнат При Лечението на Хемороиди?

Повечето хора, които страдат от хемороиди, знаят, че те се получават в резултат на оказване на прекомерно голямо напрежение на вените около таза, поради което тези в областта на ануса започват да се разтягат. Подобно смущение може да се получи и при прекомерно голямо напъване по време на дефекация. Страдащите от хроничен запек, наднормено тегло, постоянно физическо натоварване или диария, както и бременните, също са предразположени към развиването на подобен вид проблеми.

Vesilex, кактус

Добра превантивна мярка е да се стараете да се придържате към здравословен режим на хранене, който можете да си изготвите и сами, стига да познаване основните принципи на природосъобразните методи за консумация и приготвяне на продукти. Готвенето може да има и своята токсична страна, която да уврежда качеството на храната. А това само прави процеса на изхождане и предхождащото го преминаване през дебелото черво, по-трудни и болезнени.

Специалистите винаги предпочитат да препоръчат на пациентите да приложат натурални средства за положително повлияване на болезнените хемороиди, стига да не се налага тежко медикаментозно лечение или операция. Добри успокояващи билки са:

 • Растението Хамемелис: Показва добри резултати за отпускане на вътрешни хемороиди и намаляване на отоците. Силно адстрингентно действие. Прилага се локално като компрес или под формата на седящи бани.
 • Златна Пръчица: За успокояване на възпаленията.
 • Бял Равнец: При третиране на рани от кървящи хемороиди. Може да бъде пито и като отвара с успокояващ и релаксиращ ефект. Помага при менструални болки.
 • Конски Кестен: При парещи хемороиди с подуване на кожата около ануса, при които болката се засилва при ходене.
 • Алое: Прилага се при пулсиране в областта на ректума.

Полезни Съвети за Спиране на Кървенето При Хемороиди:

Кървенето обикновено се появява, когато възпалението и отоците са достигнали степен, в която кръвоносните съдове започват постепенно да се разкъсват. Това е и един от първичните сигнали, че необходимо незабавно посещение при лекар. Но има ли как да облекчим болката и паренето, както и да спрем кръвопритока?

Ето няколко полезни съвети за положително повлияване на усложненията:

 1. В никакъв случай не се чешете, това само ще задълбочи симптомите!
 2. Правете седящи вани на засегнатата област 3 (три) пъти дневно за по 15 минути.
 3. Прилагайте натурални кремове, които имат укрепващи стените на съдовете съставки.
 4. Студените локални компреси също имат свойството да помогнат.
 5. Заменете сухата и груба тоалетна хартия с мокри кърпички или миене.

Грижете Се за Правилната Хигиена При Ходене До Тоалетна!

Vesilex, жена във вана

Спазването на елементарните правила на добрата хигиена и дезинфекция са задължителни, дори и да не страдате от проблемни хемороиди. Но щом веднъж са установени от експертно медицинско лице, то трябва да се придържате стриктно към препоръките му, които могат да ви помогнат да облекчите симптомите. По-голямата част от лекарите предписват и био-козметични кремове с нежно въздействие върху дермата.

Накратко: Натуралният крем за повлияване на дермата в областта на болезнени хемороиди Vesilex не е преминал през независима оценка и са възможни последващи противопоказания. Най-добре ще е да потърсите алтернатива с изцяло натурални съставки. Такова e био-козметичният крем с комплекс на различни етерични масла, мед и прополис RectiStop.

 

Иглика Попкирилова

Коментирай