Visimin – Действат Ли Изобщо Капките за Очи?

Време за четене: 4 min

Visimin капки за очи

Visimin Ревю
 • 0.4/10
  Ефективност - 0.4/10
 • 1.6/10
  Отзиви - 1.6/10
1/10

Visimin е разтвор за очи под формата на капки. Неговата формула цели да благопрагоприятства очите и зрението. При задълбочени проучвания в Интернет, не се появява информация относно техния производител, освен тази на официалния сайт. Мненията по форумите също са по-скоро негативни. Налични са много оплаквания в коментарите и отзивите, сигнализиращи за неприятни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания.

Потребителите споделят, че продуктът не е успял да удовлетвори очакванията им, създадени на базата на официалния уебсайт на Визимин. При някои от тях дори се е случило обратното – усетили са странични реакции. Вместо формулата на капките за очи да им повлияе благоприятно, тя е довела до обриви и подуване на лицето, устните и ушите. Клиентите определят и цената като прекалено висока за българските стандарти и средни доходи.
ВИЖ ОЩЕ:  Топ 5 Натурални Съставки за Здрава Коса, Кожа и Нокти

На официалната уеб-страница на средството със състав за благоприятстване на зрението Visimin се твърди, че те се поръчват само дигитално. Наше проучване, те могат да бъдат закупени и от многобройни онлайн магазини като Amazon, eBay, eMag, AliЕxpress и AliBaba. Продуктът за био-козметично въздействие върху очите няма експертна оценка и потвърждение на произхода на съставките на капките за очи Визимин.

жена, Visimin

Това означава, че техният състав и начина, по който благоприятстват очите, не може да бъде потвърден. Според уебсайта им, те са препоръчвани от очния специалист Свен Баадер. Но, след кратко проучване, не намерихме информация за очен специалист с такова име, нито в България, нито по света. Препоръчително е потребителите да се въздържат от покупката на това средство, докато повече конкретна информация не стане ясна. Научете още любопитни детайли за продукта в ревюто по-долу. Хипертонията често става повод за затруднено зрение. Насладете се на добър жизнен тонус с натуралните капки със състав за спокойствие и релакс ГиперТокс.

5 Начина, По Които Да Облекчите Уморените Очи

Очите ни могат да се уморят от много фактори. Заради начина на живот и модерните технологии, днес много хора страдат от сухи очи. Това е главно дело на екраните и синята светлина, която те излъчват.

човек с болки в очите

Сега ще ви представим няколко естествени начини за справяне с тях.

 1. Пийте Повече Вода. Поддържането на правилна хидратация е изключително важно за функционирането на целия организъм. Затова препоръчваме да приемате достатъчно течности и особено вода през деня, за да сте сигурни, че тялото ви е хидратирано достатъчно добре.
 2. Вземете Си Овлажнител за Въздух. Сухият въздух в стаята може да е само една от причините за по-сухи и уморени очи. Сухият въздух се отразява и на кожата също. Освен това може да се чувствате, сякаш сте постоянно жадни – това също може да е в резултат на сухия въздух. Ако добавите овлажнителя на въздух към вашето оборудване, той ще добавя влага в помещението и сълзите от очите ви ще се изпаряват много по-набавно.
 3. Настройте Правилно Монитора Си. Важно е мониторът ви да е настроен така, че да оказва минимално натоварване върху очите. Уверете се, че филтърът за жълта светлина е включен, а контраста и яркостта на монитора са комфортни за Вашите очи. Той трябва да стои на тяхното ниво или малко под тях. Правете пауза за около 10 минути и гледайте в други точки на всеки час.
 4. Използвайте Известните Резенчета Краставици. Може да използвате този известен метод, ако искате да си направите естествена маска за очи. Краставиците са известни с това, че намаляват подуването върху очите и ги хидратират. Това се случа благодарение на високото съдържание на вода и полезни вещества в тях. Като друг натурален продукт, може да използвате и розовата хималайска сол, която благоприятства много аспекти на организма.
ВИЖ ОЩЕ:  За Страстта към Сладкото или Кои са Най-Добрите Естествени Захари

Намалете Употребата на Грим!

Когато очите са уморени и раздразнени, гримът, който слагаме върху тях, може да бъде изключително вреден. Това включва главно спирала, сенки, молив или очна линия. Причината за това е, че кожата всъщност абсорбира всички тях, когато бъдат нанесени. Също така е важно да си набавяме и достатъчно качествен сън. Един от най-добрите методи за почивка на очите е именно сънят.

Съществуват и алтернативни средства, които целят да спомогнат умората на очите. Един от тях е очния разтвор Visimin. Но дали наистина успявят да направят това и то без никакви странични ефекти? Няма много данни за неговия производител. Отзивите в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форуми, като този на „БГ Мама“ (Bg Mamma), са по-скоро негативни. Редно е да се запитаме, въздейства ли изобщо? Може да разберете, ако продължите да четете ревюто по-долу.

око, Visimin

Какво Можем Да Очакваме от Капките за Очи Visimin?

Потребителите не бива да тръгват с огромни очаквания, ако решат да използват Visimin. В Интернет форуми, като този на „БГ Мама“ (Bg Mamma) преобладават главно негативни отзиви за продукта. Има сигнали за много неприятни странични ефекти. Най-често са причинили обриви и подуване на лицето, устните и ушите. Клиентите споделят, че цената е прекалено висока за българския пазар и биха се насочили към алтернативни средства. Особено, ако са знаели за възможните противопоказания.

Фотографиите на доволни клиенти, които препоръчват продукта са взети от сайтове за стокова рекламна фотография. Липсват данни и за реалното съществуване на Свен Баадер – очният специалист, който също препоръчва Visimin. Освен това, на официалният сайт на продукта е представена изключително невярна карта на България – с грешни области и липсващи градове.

Представяме някоко обобщителни точки за очакванията от Visimin:

 • Има Сигнали за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;
 • Продуктът Не е Минал През Ескепертна Оценка за Българския Пазар;
 • Няма Потвърдени Данни за Произхода на Състава Му;
 • Поръчката и Доставката Не Са Дискретни;
 • Капките Visimin Не Могат да Повлияват Позитивно на Зрението;
 • Снимките и Препоръките на Официалния Сайт Не са Автентични;

Какви са Съставките на Капките за Очи Визимин?

мъж слага капки за очи

Според официалната уеб-страница на Visimin, основните съставки на капките са натурални екстракти от гинко билоба, крайте, боровинки и корен на ангелика. Но липсвА експертна оценка и потвърждение за въздействието му върху очите. Ние не можем да определим, как точно те успяват да благоприятстват неговите функции.

Nota Bene! Липсата на конкретни данни, сочещи, че капките с формула за благоприятстване на очите Visimin наистина работят и представляват автентичен продукт. Не можем да препоръчаме тяхната покупка и приложение към настоящия момент! Клиентите следва да се обърнат към по-подходяща и наистина натурална алтернатива!

 

ВИЖ ОЩЕ:  Микродермабразио – Какво Представлява и За Кого е Подходящо?

Природата Е Тук, За Да Ни Помага!

Visimin

Използването на продукти с натурален състав с био-произход е изключително важен за нашия организъм. Използването на продукти с ясен състав би ни помогнало да контролираме проблемите с организма. Умората на очите може да бъде свързана и с нужда за повлияване на дневния тонус.

Накратко: Био-козметичните капки с формула за повлияване на очите Visimin имат неясен произход на съставките и несигурна дейност на производителя. Не препоръчваме редовното им прилагане като безопасно и хипоалергенна. Обърнете се към продукт с наистина натурален състав. Алтернативното био-козметично средство за такива случаи е билковият разтвор Gipertox.

 

Иглика Попкирилова

Коментирай