VitaLine Plus – Серия от Напитки за Отслабване с Нулев Ефект!

Време за четене: 4 min

VitaLine Plus Chocolate Напитка БългарияVitaLine Plus са серия от напитки за отслабване на производителя ‘Dia Vita’. Те имат различен привкус, като в едната разновидност той наподобява какао, в друга горски плодове, а в трета – бадем. За съжаление, клиентските отзиви, споделени като мнения и коментари по форуми, подобни на „БГ Мама“, не са особено положителни. Почти нито един от потребителите не е успял да постигне желаните резултати по отношение на естествената загуба на тегло. Мнозина са разочаровани и от вкуса. Продуктът не е преминал през клинични тестове и не притежава одобрението на специалистите-диетолози.

Много от тях се съмняват, че качеството на напитките за горене на мазнини VitaLine Plus на производителя „Диа Вита“ не отговаря на цената им. Нито една от тях няма Сертификат за качество. А това означава, че произходът на нейните съставки не може да бъде установен и потвърден. Многото сигнали в мненията на клиентите по форумите за ВитаЛайн Плюс за възникнали стомашно-чревни неразположения и противопоказания ни кара да не я препоръчваме. Най-добре ще е потребителите да се обърнат към био-продукт с доказано натурален и хипоалергенен състав, като Keto Light +. Фет бърнърът работи на принципа на кетогенната диета, но няма нейните странични ефекти.

Достъпна ли е цената на напитките от серията VitaLine Plus в България? Вярно ли е, че има много измами с фалшиви средства за отслабване по портали за продажби, като eBay, eMag и Amazon? Безопасно ли е да пия продуктите на ‚DiaVita‘?

Научете отговорите на своите питания в очерка ни за серията напитки за влизане във форма VitaLine Plus по-долу!

виталайн плюс напитка, отслабване

Съдържание

5 Ползи от Горските Плодове за Горене на Мазнини

Колкото и нереално да звучи, някои плодове са повече от полезни за активното горене на мазнини и калории. Науката го потвърждава. Научно изследване в областта на диететиката, публикувано в дигиталната медицинска библиотека към Американския здравен институт, го нарича „парадоксален ефект“. Националната здравна служба на Великобритания дори препоръчва приема на горски плодове за отслабване на своя уебсайт.

Но как може консумацията на изкусителните ягоди, малини, къпини и боровинки да ни помогне да изгорим мазнините? Всички знаем, че те са наситени с естествени въглехидрати и захари, които забавят метаболизма. Да, но те са в пъти по-малко, отколкото в други плодове. Освен това, съдържат обилни количества витамини, антиоксиданти и фибри, без които телата ни не могат.

Какво казва науката за ползата от горските плодове за отслабване? Нека да хвърлим бърз поглед на фактите:

 • Те забързват метаболизма и термогенетичните процеси в тялото, карайки ни да горим повече мазнини.
 • Фактът, че са наситени с антиоксиданти, витамини, минерали и малко прости въглехидрати, пък означава, че дават енергия и тонизират.
 • Поддържат високи нивата на имунна защита, предпазвайки ни от болести.
 • Грижат се за хидратацията на клетките в тялото.
 • Това са истински природни фет-бърнъри.

Защо Са Негативни Мненията и Коментарите за Напитките VitaLine Plus по Форумите?

vitaline plus chocolate мнения коментари

VitaLine Plus са серия разтворими напитки за горене на мазнини, които не се радват на успех и добри отзиви в клиентските мнения и коментари. Онлайн форумите със секции за отслабване и вталяване, като ‚BG-Mamma‘, са по-скоро негативно настроени към продуктите на производителя ‚Dia Vita‘. Почти никой не е успял да смъкне излишните килограми. А хиляди са изпитали негативни странични ефекти и противопоказания, като гадене, диария и обриви.

Но на какво се дължи това? Според мнозина, описаният на опаковката състав не е автентичен. Средството за забързване на метаболизма не е преминало успешно през нито едно клинично изпитание или тест. Напитките на „ДиаВита“ не се препоръчват от вещите диетолози. Продуктът няма и Сертификат за качество. Добавете към това и факта, че има много негативни отзиви за VitaLine Plus в клиентските мнения и коментари по форуми, като „БГ Мама“. Най-добре избягвайте покупката на изделието и се ориентирайте към потвърдено работещо изделие с истински био-състав. Предпочитана от потребителите през 2020 г. е разтворимата напитка KetoLight Plus, водеща до ефектите от кето диетата.

Защо клиентите не харесват разтворимите напитки от серията VitaLine Plus на производителя DiaVita? Вижте доводите, описани от тях в мнения, коментари и отзиви по форуми!

 • Напитките Нямат Потвърдено Натурален Състав;
 • Оплакванията в Клиентските Мнения и Коментари по Форумите за ВитаЛайн Плюс Включват Сигнали за Странични Ефекти;
 • Средствата Не Са Преминали Успешно през Клинични Тестове;
 • Качеството Не Съответства на Цената;
 • Поръчката и Доставката Отнемат Повече от Очакваното;

Nota Bene! Покупката на напитките VitaLine Plus не е препоръчителна, тъй като качеството и автентичността им са съмнителни!

Как Се Пият Разтворимите Напитки за Отслабване VitaLine Plus? Инструкции!

напитка за отслабване виталайн плюс

Към момента, не можем да потвърдим, че приемът на напитките за горене на мазнини от серията VitaLine Plus дават реални резултати. Има много оплаквания от възникнали странични ефекти и противопоказания, като гадене, диария и запек, след приема им. При други пък са възникнали алергични реакции под формата на кожни обриви. Ако все пак сте закупили изделията – спазвайте точната дозировка, оказана в инструкциите за употреба.

С цел информираност на потребителите, обясняваме, как се пие VitaLine Plus с 3 стъпки по-долу:

 1. Вземете 1 с.л. лъжица от сместа, добавете я към 150 мл. вода или прясно мляко и разбъркайте добре.
 2. Пийте по 2 (два) пъти на ден половин час преди закуска и вечеря.
 3. Тренирайте и консумирайте напитките всеки ден в продължение на цял календарен месец.

Натурален Ли Е Съставът на VitaLine Plus? Измама Ли Са Напитките за Вталяване?

За съжаление, има много малко данни, които да потвърдят, че напитките на производителя „ДиаВита“ имат естествен състав. Имайки предвид факта, че предизвикват сериозни странични ефекти при много от изпробвалите ги, най-добре е да не ги прилагате.

Напитките от серията за влизане във форма VitaLine Plus имат вкус на:

 • Черен Шоколад/Какао;
 • Бадем;
 • Горски Плодове;
 • Морков;
 • Домат;
 • Цитрусови Плодове;

Отговаря Ли Цената на Напитките VitaLine Plus на Качеството в България?

VitaLine Plus цена

Производителят ‚Dia Vita‘ съветва потребителите да се пазят от фалшификати по онлайн портали, като eBay, eMag и Amazon. Но истината е, че серията напитки VitaLine Plus могат да се окажат предлагана на висока цена измама. Те не се предлагат в аптеките. Нямат и потвърдено натурален състав.

Официалният уебсайт на напитките VitaLine Plus не предлага достъпна цена, нито намаления. Има индикации, че средството за отслабване се предлага на различни стойности в различните държави. То струва много скъпо в България. А доставките често се забавят или не идват изобщо.

Твърди се, че разтворимата напитка за отслабване VitaLine Plus се поръчва по стандартната за био-козметика процедура.

Останете във Форма Безопасно!

В стремежа си да отслабнем често пренебрегваме законите на логиката. Подлагаме се на изтощителни диети, а бързо връщаме старото си тегло, щом ги приключим. Същото важи и за тренировките. Влизайте във форма постепенно и разумно!

Накратко: Серията разтворими напитки за отслабване VitaLine Plus не успя да се докаже на пазара за влизане във форма. Продуктите получават предимно негативни отзиви в клиентските мнения и коментари по форумите. Налични са и множество оплаквания от противопоказания. Те нямат доказан състав и свойства. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към по сигурна алтернатива, даваща реални резултати, като Keto Light Plus.
Иглика Попкирилова

2 коментара

 1. Анелия Въчева 13/12/2020
 2. Цветана Живкова 13/12/2020

Коментирай