Vivese Senso Duo Capsules – Благоприятстват ли Натуралният им Състав Подсилването на Косата?

Vivese Senso Duo Capsules

Vivese Senso Duo Capsules Ревю
 • 8.9/10
  Ефективност - 8.9/10
 • 9.3/10
  Отзиви - 9.3/10
9.1/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Vivese Senso Duo Capsules представляват натурални капсули за коса. Те са направени по био-органична формула, която цели да благоприятства подсилването и освежаването на косата. Благодарение на иновативните съставки, капсулите за повлияване на косата са подходящи за поддържането на цялостния вид на гривата. Този продукт е част от специалната серия на компанията-производител, включващи Vivese Senso Duo Oil и Vivese Senso Duo Shampoo , които вече се радват на одобрителните отзиви на потребителите онлайн. Vivese Senso Duo Capsules също започват да събириат положителни потребителски мнения във форуми за красота като БГ Мама (BG-Mamma).

таблетки, красива косаКоментарите са свързани и с мощния натурален състав на капсулите Vivese Senso Duo Capsules. Клиентите казват, че са доволни от начина, по който той благоприятства косата им. Споменяват, че след определения период за прием, те забелязват положителна промяна –  по-красива, енергична, гъста и свежа грива, а други от тях – че непрекъснато получават комплименти. Потребителите във форумите смятат, че цената на натуралните Вивесе Сенсо Дуо Капсули е достъпна за стандарта на живот в България. Споделят и добри впечатления от бързата доставка на продуктите – понякога те пристигали дори по-рано от предвиденото.

Поръчката на капсулите Vivese Senso Duo е бързодостъпна за всеки потребител. Просто въведете своите имена, адрес, имейл и актуален телефонен за контакт в оторизираното поле на официалния уебсайт на продукта. Скоро след това дистрибутор на натуралните капсули ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката. Те могат да използват връзката с дистрибутора, за да зададат своите въпроси относно продукта, използването му и състава. Начините на плащане са два – с банкова карта или наложен платеж.

Как Да Се Грижим за Косата Си по Естествен Начин?

жена, коса

Грижата за косата на пръв поглед изглежда като един изключително лесен процес, но това не е точно така. Истината е, че има различни типове коса и грижата ни трябва да се съобразена с тях. Грижата за гривата може да се окаже още по-сложна през лятото. В допълнение на това трябва да обърнем внимание на скалпа си – той може да е сух и сърбящ, което да доведе до появата на пърхот. Една от най-важните естествени и необходими грижи за косата е нейното измиване и по-скоро – как и с какви продукти го правим. То следва да включва няколко стъпки:

 1. Намокрете косата си обилно.
 2. Използвайте малко шампоан – 1/3 от дланта ви би трябвало да е достатъчно, но това зависи и от дължината на косата. Препоръчително е да не превишавате дозата шампоан и да пробвате с минимални количества, тъй като това може да ви спести и разходи. Повечето козметични продукти са концентрати, което значи че и малко от тях ще дадат желания ефект.
 3. Масажирайте шампоана в скалпа си. Важно е, да не натискате прекалено силно. Използвайте нежни, кръгови и масажиращи движения. По този начин стимулирате кръвообръщението по главата, което придава допълнителен положителен ефект върху растежа на косата.
 4. Изплакнете косата си. По нея не трябва да има останали мехурчета или пяна.
 5. Изсушете косата си. Препоръчително е това да стане нежно и с кърпа.
 6. Срешете я – Използвате любимия си гребен или четка.
 7. Оставете косата си да изсъхне без сешоар, ако е възможно. Те могат да имат негативно влияние върху косата и да доведат до допълнително изтощаване.

За да избегнем дните с лоша коса е препоръчително да използваме продукти с натурален състав. Техните естествени съставки, включени във формулите им, могат да имат благоприятно влияние върху подхранването и грижата за косъма. Такива са и Vivese Senso Duo Capsules с био-активна формула със съдържание на фалопия. Повече за тях може да прочетете в ревюто по-долу.

Какво Представляват Vivese Senso Duo Capsules за Коса с Натурален Състав?

Vivese Senso Duo Capsules, коса

Капсулите с натурален състав Vivese Senso Duo представляват био-козметичен продукт за повлияване върху гъстотата и свежестта на косата. Това се случва именно благодарение на техният състав, включващ био-органични елементи. Неговата цел е да освежи косата, като я направи по-енергична и повлияе на еластичността и гъстота на косъма, блясъка и цялостния й външен вид.

Това бива потвърдено и от клиентските мнения във форуми онлайн. Потребителите от форуми с подраздели за био-козметика като този на БГ Мама (BG-Mamma) споделят, че чувстват косата си по-красива, бляскава и свежа. Няма сигнали за противопоказания или странични ефекти, като алергични реакции. Също така, в коментарите могат да бъдат открити следните характеристики на капсулите Вивесе Сенсо Дуо:

 • Благоприятстват Жизнеността на Косата;
 • Съдържат Био-Натурална Формула, Повлияваща Върху Гъстотата и Свежестта на Косъма;
 • Липсват Конкретни Данни за Появата на Странични Ефекти и Противопоказания;
 • Достъпна Цена, Бърза и Лесна Доставка.

NB! Липсата на сигнали за негативни странични ефекти не означава, че не е възможно такива да се проявят при различните потребители. Всеки от тях следва да се придържа към инструкциите за употреба, включени в търговската опаковка на био-козметичното средство. Не бива да се превишава препоръчителната дневна доза за прием на Vivese Senso Duo Capsule.

Какъв е Съставът на Био-Козметичната Формула на Капсулите за Коса Vivese Senso Duo?

Vivese Senso Duo Capsules, коса, палмови листа

Средството за повлияване на косата Вивесе Сенсо Дуо капсули се състои от елементи с натурален произход. Био-козметичната му формула е съставена главно от фалопия, цинк и палма-джудже. Повече за начините, по които те благоприятстват косата, може да прочетете по-долу.

 • Фалопия – Представлява растение, популярно в китайската народна медицина. Смята се, че там се използва като традиционно средство за повлияване на гъстотата на окосмяването.
 • Цинк – Той е известна съставка, която се препоръчва за прием при проблеми с кожата, ноктите и косата. Допринася за гъстотата, жизнеността и свежестта на косата. Способен е да възстановява тъканите и балансирането на мазната коса.
 • Палма-Джудже (Сао Палмето) – С възрастта при мъжете нивата на мъжки хормон стават по-ниски, което води и до намаляване на 5а-дихидротестостерона (DHT). Чувствителността на космените фоликули към DHT е възможна причина за проблемите с косата, особено при мъжете. Палмата-джудже се старае да държи нивата на DHT балансирани, което води до по-свежа и мека коса.

Как Да Поръчам Капсулите с Формула за Благоприятстване на Косата Vivese Senso Duo?

мъж, коса, вивесе сенсе дуо капсули

Капсулите за коса Vivese Senso Duo не се предлагат в аптеките или големи онлайн магазини като Amazon, eMag, eBay, Aliexpress и AliBaba. Производителите предприемат тези мерки с цел по-строг контрол на качеството. Те се сблъскват с фалшификати на своите продукти в търговската мрежа. Скоро след пускането на първите био-козметични продукти, прозиводителят попада на техни евтини имитации. Заради това решават да ограничат закупуването само до лицензирана уеб-страница. Капсулите Vivese Senso Duo могат да бъдат поръчани по лесен начин за всеки потребител. Те трябва да попълят полето за доставка на официалния сайт на био-козметичният продукт. Това, което следва, е да дадат техните имена, адрес, имейл и актуален телефонен номер за контакт. В кратък срок ще получат обаждане от дистрибутор на натуралните капсули Вивесе Сенсо Дуо за потвърждение на поръчката. Клиентите могат да зададат своите въпроси за продукта, който повлиява положително върху косата. Доставката е дискретна, а плащането се извършва чрез банкова карта или наложен платеж при получаване на пратката.

Грижа за Себе си = Грижа за Бъдещето!

коса, vivese senso duo capsules

Грижата за себе си – за духа и тялото – трябва да заема висока позиция в класацията с приоритети в нашия живот. Сближаването с природата, приемът на достатъчно вода, правилното хранене с натурални продукти, са част от нещата, които можем да усетим как дават позитивен облик на живота ни. Този процес може да се превърне от част на живота на всеки и да има влияние за години напред. Не изпускайте момента да се погрижите за най-важния човек в живота си – това сте именно Вие!

Накратко: Капсулите Vivese Senso Duo имат био-натурална формула, която въздейства положително на косата. Благодарение на натуралните ѝ съставки, косата става по-красива, жизнена и свежа. Vivese Senso Duo работи по-добре от други алтернативни продукти на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

2 коментара

 1. Грънчарова 04/10/2019
  • Style Bio 07/10/2019

Leave a Reply