Vivolium – гърдите стават по-стегнати и големи за по-малко от месец

Време за четене: 5 min

Vivolium Капки за голям бюст България 15 мл Vivolium – според няколко коментара, които намерихме в онлайн форум бг мама е на път да спре масовите операции сред жените за уголемяване на бюста. В множество мнения за този серум дамите описват неговия ефект като революционен не само защото увеличава размера на гърдите до четири пъти, но и защото ги стяга, а при наличие на не добре поставени импланти заличава белези и премахва ефекта на увиснал бюст след кърмене. Днес ще дадем своите коментари за Виволиум и възможните резултати, които да постигнете с него. Останете с нас и продължавайте да четете по-долу.

Този продукт вече не може да бъде закупен онлайн, тъй като е с изчерпана наличност. За негов ефективен заместител нашият екип може да ви предложи популярния Wow Bust крем, който се радва на положителни мнения и отзиви от страна на потребителите.

Какво е Виволиум?

Виволиум е олио с комбинация от екстракти от натурални продукти предназначено за доната на деколтето и гърдите. Олиото е изтествано в няколко страни в ЕС, включително България. Ефекта от приложението на Vivolium е стягане на бяста. Освен това обаче, олиото служи и за увеличаване размера на гърдите. Продукта е напълно натурален и не са известни никакви негативни странични ефекти. Клиничните тестове също не сочат за противопоказания.

Инструкции за употреба на Vivolium и евентуални странични ефекти и/или противопоказания

Виволиум капки употреба бюст

Най-хубавото нещо е, че за разлика от имплантите и скъпите процедури Vivolium няма странични ефекти и противопоказания, включително и за вашия бюджет. Става дума за едно бюджетно увеличаване на бюста и то реално, а също така и изцяло натурално, плюс – дълготрайно. В наличните инструкции за употреба на продукта се споменава изрично, че той не е лекарство. Това означава, че не може да ви навреди на хормонално ниво. Напротив – с правилния начин на употреба можете да постигнете само положителни резултати с този продукт. Ето какво пише в наличната листовка на Виволиум относно конкретните инструкции и как се използва:

 • Нанасяйте по една доза от 3-4 капки върху всяка гърда.
 • Нежно и с кръгови движения разнесете от продукта по всяка гърда и около нея.
 • Не натискайте с цел попиване. Този серум попива моментално.
 • Продуктът не оставя никакви следи или петна и можете да го ползвате, преди да се облечете за работа.
 • Добре е предварително да сте си взели душ и тялото да е загрято за по-лесна абсорбация на активните съставки на Vivolium.
 • Използвайте продукта минимум 3 седмици – 21 дни – за да постигнете максимален ефект.
 • Ако искате още увеличаване на бюста и стягане, можете да продължите. Няма риск от алергична реакция или раздразнения. Това е изцяло натурален продукт без странични ефекти или противопоказания.

Състав и съдържание – В какво е голямата тайна на Vivolium?

Как действа Vivolium и какво е уникалното в този продукт? Въпросът има много логичен отговор и той е предоставен от самия разпространител на серума в България. Официалният продуктов дистрибутор казва, че става дума за натурален комплекс от масла с повдигащ ефект за гърдите и стягащи ингредиенти, които едновременно с това премахват белези и стрии. Нещо повече – Виволиум увеличава гърдите по естествен път, като не нарушава структурата на млечните жлези и не вреди на кожата. За целта производителят използва множество естествени масла с най-високата възможна концентрация, за която от години учените говорят, че са потенциален заместител на скалпела в операционната и вредните силиконови импланти. Основният „виновник“ за свойството на Vivolium да подобри визията на вашия бюст е така нареченото вещество сквалан.

С високо съдържание на сквалан Виволиум създава революция в пластичната хирургия днес

Сквалан е натурален екстракт от растителен произход с уникален push-up ефект във формулата на Vivolium. Той може да изглади кожата, да хидратира в дълбочина и на практика за вашия бюст създава невидима повдигаща част, която в началото дава илюзия за увеличаване на бюста, а в последствие влиза във взаимодействие с човешките клетки, за да може реално да постигне уголемяването на тъканта. Със сквалан в своята формула Виволиум е отлично средство да си върнете самочувствието и да се чувствате секси безопасно, защото:

 • Без рискови операции
 • Без скъпи процедури, за които няма гаранция, че ще завършат успешно
 • Без продължителен период на възстановяване
 • Vivolium осигурява естествен и поетапен процес на уголемяване на бюста с 0% риск за вашето здраве
 • Страхотни крайни естетически резултати
 • Бърз ефект до живот

Не търсете Виволиум в аптека, казват дамите от бг мама

Виволиум капки гърди бюст

Няма да намерите Vivolium в аптека в България. Няма да го намерите никъде другаде освен на продуктовия официален сайт, споделят майките в онлайн форум бг мама. Първоначално за умопомрачително бързия ефект на Виволиум се заговори в дискусии, където се търсят натурални средства за стягане на гърдите след увисване в следствие на бременност и кърмене. В действителност, това е изцяло натурален продукт. Но се оказва, че освен да стяга, той може и да увеличи бюста. И то значително. Според майките от бг мама става дума за четири пъти по-голям размер на сутиена, който и вие ще трябва да си купите, ако използвате Vivolium. А сега нека ви обясним и как точно да го използвате, за да постигнете траен уникален ефект и върху своя бюст, за който винаги сте мечтали да е по-голям и привлекателен.

Мнения и коментари за Vivolium в бг мама

Vivolium капки мнения коментари

В България бг мама е мястото, където за пръв път се появиха мнения и коментари за Vivolium. Този продукт събра страхотни отзиви в рамките на няколко седмици, а след това в продължение на половин година една след друга жени на всякаква възраст започват да споделят за своя опит и отзиви за серума. „Виволиум направи чудеса с моите гърди. Освен че винаги са били малки, след кърменето увиснаха. Гледката стана много неприятна. Срам ме беше да се покажа на плажа така. Докато не взех това масло и не започнах ежедневни масажи. Така стана, че от пролетта до лятото се сдобих с чисто нови гърди – по-големи и много стегнати!“.  Други жени описват маслото като чудодейно, защото премахва стрии и белези: „Имах много стрии след кърмене и само с Vivolium се справих с тях. Честно казано не вярвах, че ще успея да увелича бюста си и не се надявах много. Ползвах продукта в началото буквално и само за да махна белезите. Те се появиха след раждането, защото напълнях много, включително и в областта на бюста. Ако искайте ми вярвайте, момичета, но от 75Б минах на 80Д! Това е страхотно. И ако не вярвате на мен, повярвайте на всички други отзиви и мнения за този уникален продукт.“

Vivolium цена в България

Vivolium цена България

Най-добре е да направите директно поръчка от наличния официален сайт на Vivolium вместо да го купувате от която и да е аптека в България. Без значение каква цена ще видите на етикета, стойте далеч от продукти със същото име дали в аптека, или в козметичен магазин. Всъщност, могат да ви предложат отстъпка за серума в olx или в eMag. Не се връзвайте. Всичко ще е измама. Ако търсите оригинал, с който безопасно да увеличите бюста си и то на добра цена в момента Vivolium е с отстъпка в своя официален сайт. Наличната цена сега е повече от перфектна – вместо за 163 лв можете да купите Виволиум за 81 лв!

Поръчка на Виволиум от неговия официален сайт – инструкции

 • Влезте на посочения официален сайт на Vivolium
 • Прочетете, ако ви е необходимо, още подробна информация за продукта
 • В дъното на този същия официален сайт ще намерите актуалната цена на Виволиум
 • Въведете данни за поръчка – имена и телефонен номер
 • От екипа на компанията ще се свържат с вас
 • По телефона можете отново да получите безплатна консултация за начин на употреба, състав и други детайли за Vivolium
 • Кажете своя актуален адрес в България
 • Доставките в страната се извършват в рамките на 10 дни
 • Не е нужно да заплащате нищо предварително, а директно при доставка
 • Всички куриери са с необходимите мерки за безопасност за предотвратяване разпространеното на коронавирусната инфекция
 • Насладете се на новите си гърди след 21 дни употреба на серума

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Vivolium е активен серум за увеличаване, повдигане, стягане и коригиране на несъвършенства по гърдите. Може да се закупи от своя официален сайт на достъпна цена. Не е препоръчително да търсите (Vivolium) Виволиум в аптека или магазин от типа на eBag или olx. Всички доставки в България са бързи и надеждни, а освен това се извършват от куриери с нужните предпазни средства.

Този продукт вече не може да бъде закупен онлайн, тъй като е с изчерпана наличност. За негов ефективен заместител нашият екип може да ви предложи популярния Wow Bust крем, който се радва на положителни мнения и отзиви от страна на потребителите.
Иглика Попкирилова

Leave a Reply