Тримерът Yes Finishing Touch – Премахва Излишното Окосмяване!

Yes Finishing Touch

Yes Finishing Touch - Ревю
 • 9.5/10
  Ефективност - 9.5/10
 • 9.9/10
  Отзиви - 9.9/10
9.7/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Yes Finishing Touch е тример за жени, който цели да им помогне да премахнат излишното окосмяване от своите крака, подмишници и в интимната област. Любопитното при него е, че задвижването става със специален сензор. Работи с литиево-йонна батерия, която е включена в комплекта заедно със зарядното. Компанията-производител Scenic Tech твърди, че уредът за подкъсяване и оформяне на космите в по-трудоемки части от тялото включва последни технологични тенденции в областта.

Устройството за стилизиране на окосмяването по краката и подмишниците може да бъде поръчано през официалната му уеб-страница, като цената му е съобразена със средния стандарт и начин на живот в България. Поръчката и доставката се извършват до прага на дома на клиента, а методът за плащане е чрез наложен платеж. По-голямата част от клиентските мнения и отзиви за тримера Yes! Finishing Touch Pro Pain Free по Интернет форумите са положителни. По-долу ще обясним защо.

Yes Finishing Touch, жена и растение

Защо е Важна Поддръжката на Краката, Подмишниците и Интимната Област?

Споровете ‘За’ и ‘Против’ обезкосмяването са почти толкова, колкото методите за поддържането на краката, подмишниците и интимните части в безупречен вид. Някои считат, че това е форма на сексизъм, наложена от мъжете на жените. Други пък са на мнения, че премахвайки излишното окосмяване от нашите крайници и труднодостъпни зони, ние позволяваме на бактериите да навлязат много по-лесно в нашето тяло.

Каквито и да са доводите на привържениците на прекомерно естествения външен вид, обаче, и колкото и да се различават представите и вкусовете за изящество и красота, няма спор, че гладко избръснатите крака, подмишници и интимни зони са далеч по-приятни и галещи окото. Когато обезкосмяването е направено професионално, то е радост за сетивата.

Нима всеки не би предпочел да прокара ръка по прасец, който е гладък като коприна? Поне за повечето хода, отговорът категорично е ’Да’. Въпрос на личен избор и финансови възможности е, кой от методите за епилация ще бъде предпочетен. Ако желаете, можете и да направите скраб с активен въглен – едно от хилядата му приложения.

Yes Finishing Touch, ръка с косми

А ето и какви са възможните опции за премахване на излишното окосмяване:

 • Бръснене: Най-леснодостъпната форма на обезкосмяване. Онова, което трябва да се има предвид, е, че кожата става по-раздразнителна от него. Затова, винаги прилагайте специализиран крем или гел преди да започнете с процедурата.
 • Кола Маска: Макар и по-болезнена от горния вариант, тя е значително по дълготрайна. Вече става и все по-удобна за изпълняване в домашни условия. Подходяща е за извършване преди пътувания, но не е препоръчително да се прави около месечния цикъл.
 • Депилация: Депелатоарният крем придоби значителна популярност в последните няколко години. Той подсигурява между 4-7 дни на гладки и нежни на допир крака.
 • Епилация: Разновидностите на този метод за премахване на напористите косъмчета също печелят все повече и повече привърженици. Вече има фотоепилация, лазерна епилация и електроепилация.

Най-Честите Пропуски и Грешки При Обезкосмяване:

Тази простичка и лесна за изпълнение наглед процедура затруднява изключително много някои хора, които успяват почти винаги да се порежат, издраскат или да оставят малки участъци в окосмено състояние. По-долу следва кратка компилация на основните ни пропуски по време на премахване на излишното окосмяване по крайниците, подмишниците и в интимната област.

 1. Не започвайте да премахвате окосмяването веднага, щом влезете под душа. Дайте поне 10-15 минути на кожата и космите да се отпуснат, преди да започнете процедурата.
 2. Прилагайте специален гел за бръснене, а не започвайте да се обезкосмявате ‘на сухо’ или слагайки обикновен сапун, който допълнително дехидратира дермата.
 3. Използвайте самобръсначка с няколко ножчета, за да се налага да минавате даден участък от тялото само веднъж или два пъти.
 4. Сменяйте самобръсначките редовно, защото в обикновените бързо се натрупват бактерии.
 5. Слагайте и козметика против раздразнение на кожата и успокояване на повърхност. Иначе рискувате дермата ви да придобие напукана и изсушена текстура и структура. Най-добри са тези с екстракт от лайка, лавандула и бебешка пудра.

Сега ще обърнем повече внимание на тримера за жени Йес Финишинг Тъч, който е дело на производителя Сийник Тек. Средството за детайлно обезкосмяване на крака, подмишници и интимната област получава добри отзиви в мненията на клиентите по онлайн форумите за действието си. Нека разберем, какво точно представлява.

Yes Finishing Touch, жена в лилава рокля

Тример за Обезкосмяване на Чувствителни Зони Yes Finishing Touch Pro Pain Free

Обществото изисква от нас да изглеждаме перфектно във всеки месец от годината. Независимо, дали навън ще е жежко лято и ще бъдем по-леко облечени, или ще е зима и отделните части от тялото ни няма да бъдат изложени толкова много на показ. Наша е отговорността да се погрижим за това, кожата по цялото ни тяло да е гладка и избръсната. Обратното би било прекалено неестетично.

Новото предложение на пазара от производителя Scenic Tech е устройството за премахване на излишното окосмяване по зоните от тялото с чувствителна кожа Йес Финишинг Тъч Про Пейн Фрий. Те включват:

 • Лицето;
 • Интимната Област;
 • Подмишниците;
 • Краката;
 • Ръцете.

Компанията зад продукта твърди, че той може да бъде прилаган върху всички типове кожа. На такова мнение са и отзивите на клиентите в Интернет форумите. Уредът за обезкосмяване Yes Finishing Touch включва специализирана сензорна технология, която работи с микро-трептения при движение. Той разпознава и елиминира нежеланите косъмчета в движение.

Част от техническите му характеристики включват:

 • Използва Специализирана Сензорна Технология с Микро-Трептения за Идентифициране на Излишното Окосмяване;
 • Литиево-Йонна Батерия със Зарядно (Включени в Комплекта);
 • 1 Обикновена Глава за Тримера+1 Резервна;
 • Размери: 4.72 * 1.97 * 0.59 инча / 12 * 5 * 1.5 см.;
 • Тегло: 185 гр.;
 • Номинално напрежение: AC110 ~ 240V;
 • Капацитет на батерията: 350 кг.;
 • Номинална честота: 50 / 60HZ;
 • Номинална мощност: 2W;
 • Време за зареждане: 2 часа;
 • Време за използване: 1 час;
 • 1 Четка за Почистване;
 • 1 бр. Инструкции за Употреба.

Nota Bene! Възможно е да има съвсем леки технически разминавания при производството на тримера за обезкосмяване. Устройството не разпознава и не работи с косми над 0.5 см.! Ако имате такива, следва да ги подкъсите предварително!

Доставка и Цена в България на Уреда за Обезкосмяване Yes Finishing Touch Pro

Yes Finishing Touch, гладки дамски крака

Всеки желаещ може да резервира своята бройка от устройството за обезкосмяване със сензорна идентификация на косъмчетата, попълвайки кратък формуляр на официалния уебсайт. Клиентите следва само да оставят свои актуални данни, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Методът на плащане е чрез наложен платеж. Цената на тримера Йес Финишинг Тъч Про е съобразена със стандарта на живот у нас. Към момента тече и актуална промо кампания. Най-бързите ще могат да вземат своята бройка от уреда за премахване на излишното окосмяване в чувствителни зони с -50% отстъпка от оригиналната цена.

Преференциалните количества са ограничени!

Поддържайте Елегантен Външен Вид!

Yes Finishing Touch, жена с изкуствени мустаци

Начинът, по който изглеждаме и се грижим за себе си, издава и част от нашия характер. Затова и трябва да се грижим винаги да изглеждаме безупречно и стилно. Имайте предвид, че поговорката ‘По дрехите посрещат, по акъла изпращат!’ е валидна в пълна сила.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Face Vacuum Cleaner – Защо Имаме Запушени Пори и Черни Точки По Лицето?
Armor InnovaGoods – Магнитен Коректор за Правилна Стойка на Гръбнака!

Leave a Reply