Hair Jazz – Ще Направи Ли Чудеса за Вашата Коса?

Hair Jazz е нов вид шампоан, за който се твърди, че предлага мека и нежна грижа за косата. Сред предполагаемите му действия влизат придаването на блясък, еластичност, сила, здравина, укрепване на корените, както и, че е подходящ за всички типове.

За продукта се твърди, че притежава и издаден Сертификат за качество, който удостоверява натуралния му състав и способността му да въздейства положително върху здравето на косъма.

 

Преглеждайки внимателно документа, обаче, става ясно, че в него изобщо не се споменава името на средството за стимулиране на растежа на косата. Ефикасно ли е то наистина?

Нашата коса е нашата грива. Много хора правят грешката да не и обръщат достатъчно внимание, отделяйки повече загриженост за кожата и фигурата си. Истината е, че трябва да се стараем да проявяваме загриженост за всяка една част от телата си. Малцина подозират, че всеки един косъм носи генетична информация за всичко, което някога сме приели като храна, напитки, лекарства и навиците ни.

Единственото, което не може да бъде разпознато при подобен ДНК-анализ, е човешкият пол. Структурата на косата е една и съща при мъжете и жените. Научете и каква е Правилната Грижа за Косата През Лятото.

Любопитно?
Човешката коса съдържа главно въглерод, кислород, водород и сяра, но освен това в нея могат да бъдат открити и частици от още над 10 различни вида вещества. Те включват и златни частици. Този научен факт е открит преди повече от 100 г. от Филип Уолтър и небезизвестните му колеги Пиер и Мария Кюри. Нашият косъм е и толкова здрав, че може да издържи 100 гр. тежест. Цялата коса пък може да поне близо 12 тона тежест! Ако и вие искате да се радвате на силна и бляскава грива, то вземете натуралната маска за коса Bliss Hair с етерични масла от кокос, репей, канела, лайка, тръстика, арганово масло и комплекс на Витамини A и E.

Хората използват всевъзможни продукти за възобновяване на структурата на косата още от древността. Напоследък пазарът започна да се насища на препарати за сияйна и бляскава коса с недоказано действие.

Днес ще разгледаме едно подобно средство, разпространявано под името Хеър Джаз. За шампоана се твърди, че има изцяло билков състав и напълно легитимен Сертификат за качество.

Така ли е наистина?

Хеър Джаз – Ускорява Ли Шампоанът Растежа на Косата?

Hair Jazz е новото предложение за ускоряване на растежа на косата, придаване на блясък и еластичност, нежна грижа в дълбочина и заздравяване на фоликулата на косъма. Неговото положително въздействие в тези насоки е предполагаемо потвърдено чрез извършване на независимо изследване в Института за добра клинична практика на ICH във Франция.

При по-подробно разглеждане на доклада, обаче, става ясно, че той може и да се отнася за съвсем различен продукт и да е откраднат. В него никъде не се споменава името на настоящия продукт за придаване на жизненост и еластичност на косата.

Голяма част от потребителските мнения в Интернет също не говорят особено позитивно за въздействието на шампоана за заздравяване на косъма. Клиентите трябва да имат предвид, че резултатите от него могат да варират драстично от един индивид до друг.

Основни Съставки на Балсама за Наранена и Изсушена Коса

Рекламната кампания на средството за стимулиране на растежа на фоликулата на косъма гласи, че компонентите в неговата формула се състоят изцяло от билкови и растителни екстракти. Макар и това да не може да бъде потвърдено към настоящия момент, по-долу следва описание на основните от тях с цел информиране на потребителя.

Списъкът със съставки на Hair Jazz включва:

  • Соев Протеин: Богат на близо 90-95% чист протеин и белтъчини. Намалява нивата на лошия холестерол.
  • Комплекс на Витамин B6: Има положително влияние върху нервната система, здравето на кожата и косата, имунната защита, менструалните болки, метаболитната система и хормоналния баланс.
  • Кератин: Изключително важен протеин, който е 95% от човешката коса.
  • Екстракт от Яйчена Черупка: Наситен с калций, който отговаря за правилната контракция на мускулите, функционирането на нервната система, ензимната активност и клетъчното делене.
  • Хитин: Трудно усвоим въглехидрат (полизахарид), който спада към групата на животинската целулоза. Помага при хипертония, затлъстяване, запек, преждевременно стареене на организма и високи нива на холестерола в организма.

Как Се Ползва Средството за Заздравяване на Косъма?

Всяко ползване на шампоан или балсам за подобряване на блясъка, здравината и еластичността на косата трябва да е строго съобразено с неговите инструкции за употреба. Комплектът за сияен и блясък косъм включва 2 туби от по 200 мл. (лосион) и 250 мл. (шампоан), които следва да стигнат за период от 1 до 2 месеца.

Производителят е даден като Institut Claude Bell, а държавата на производство – Франция. Продуктът не съдържа натриев лаурил сулфат, силикони или парабени. При разработката и тестването му не са извършвани експерименти върху животни.

Прилагането му бива:

1. Шампоан: Нанася се върху предварително навлажнен скалп на всеки 2-3 дни. Разнася се от косъма към краищата нежно и с масажиращи движения. Държи се в продължение на 1-2 минути. Изплаква се с топла до хладка вода.
2. Балсам: След прилагането на шампоана Hair Jazz, косата се подсушава, а лосионът се пръска директно върху скалпа и отново се масажира в продължение на 1-2 минути. Не се изплаква. Повторното нанасяне е след 2-3 дни.

Hair Jazz – Не Рискувайте С Продукти за Коса с Недоказано Действие!

Всеки иска да се радва на бляскава и сияйна грива, която гордо да развява пред познати. Винаги е добре, обаче, да се внимава, какви точно продукти използваме, за да постигнем тези свои цели. Дори и широко рекламираните средства понякога не успяват да дадат желаните резултати.

Ефикасността на комплекта за заздравяване на косъма Hair Jazz не може да бъде потвърдена към настоящия момент, както и истинността на приложения към него Сертификат за качество. По-добре ще е да се обърнете към средство за придаване на еластичност на косата, което вече е успяло да се докаже.

Вземете своята бройка от изцяло натуралната маска за коса с чудодеен ефект Grow Ultra и бъдете кралицата или краля на бала дори и в ежедневието си. Поръчайте сега с ексклузивна отстъпка от -50%!

Подарете на вашата коса ударна доза жизненост и увереност, тя го заслужава, както и вие!

Победи косопада веднъж завинаги с Vival Pro B
Gala Secrets – Натурален Серум с Подмладяващ Ефект?

Leave a Reply