CleanLine – Гел-Спрей за Ръце с Дезинфектиращи Съставки за Чисти Ръце и Мека Кожа!

CleanLine Гел-Спрей
CleanLine Ревю
 • 10/10
  Ефективност - 10/10
 • 9.5/10
  Отзиви - 9.5/10
9.8/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

CleanLine е нов био-гел за ръце под формата на спрех, който има дезинфектиращи съставки за чисти ръце и мека кожа. Формулата му има силно антибактериално действие, което подпомага предпазването от вредни микроби, като такива на вируси и грип.

Производителят на продукта е известната компания Doka Distribution. Нейните продукти се радват на одобрение и положителни мнения от страна на клиентите. Едно от най-популярните им предложения на пазара са био-таблетките с формула за детокс и прочистване на тялото Detoxium. Био-дезинфектантът CleanLine също поема по този път – нашият екип успя да открие главно положителни клиентски отзиви в европейски страни, а вече и в България.

Искате ли да научите повече интересна информация за био-гела за чисти и меки ръце CleanLine? Как действат натуралните им съставки? Минали ли са през специална процедура на селекция и качествен контрол? Какво най-много се харесва в дезинфектиращия гел за ръце в мненията и отзивите на потребителите? И най-важното – как може да бъде закупен на достъпна цена в България? Отговорите може да откриете в ревюто ни по-долу – предлагаме Ви да го прочетете до края!

Какво е Алтайско Мумийо?

Алтайското мумийо е традицоннен руска минерал за повлияване на цялостното действие на организма. Често то се нарича Мумие, Шиладжит, Мумиджо. Представлява прах от високопланински скали – идващи най-вече от Алтай. Често го наричат „сълзите на каменните великани“. Има добри прочистващи, детоксикиращи, антибактериални свойства. Именно заради това е част и от състава на био-гела с дезинфекираща формула CleanLine.

Какво Представлява CleanLine?

дезинфектант, микроби, гел

CleanLine нов вид гел за ръце със формула с антибактериални и дезинфектиращи свойства. В допълнение на това, той действа и хидратиращо, като може да замести доброто влияние на крема за ръце. Това се дължи най-вече на разнообразните съставки, включени в гела, както и тяхното добро качество.

CleanLine Мнения – Какво Харесват Клиентите в Био-Дезинфектантът за Ръце?

cleanline гел, спрей, дезинфектант

Био-дезинфектантът за ръце CleanLine става все по-популярен в онлайн средите. Много хора търсят добър начин как могат да се справят с вредните микроби и вируси, които остават по ръцете. Но някои от тях се говорят, че чувстват недоволни от обикновените дезинфектанти, които имат неприятна миризма на спирт и остават ръцете сухи. За разлика от тях, натуралният гел CleanLine съдържа екстракти, които подпомагат хидратацията и мекотата на дермата. Това дори е едно от водещите положителни свойства на продукта, които клиентите са изказали в своите CleanLine отзиви. Ето какво също се дискутира в техните отзиви:

 • Почиства Ръцете, Благодарение на Своите Дезинфектиращи Агенти;
 • Омекотява, Хидратира и Дава Приятен Аромат на Кожата;
 • Влияе Негативно към Развитието на По-Нататъшни Вирусни или Грипни Инфекции;
 • Неутрализира Вредните Бактерии;
 • Съдържа Съставки с Органичен Произход;
 • Предлага Се на Достъпна Цена в България през 2020;
 • Не Се Срещат Оплаквания от Неприятни Странични Ефекти, Алергии и Противопоказания.

NB! Липсата на информация в клиентските коментари, свързани със странични ефекти и противопоказания, не означава, че такива не могат да възникнат. Заради това клиентите трябва да следват инструкциите за употреба внимателно. Те могат да бъдат открити в опаковката на продукта. Не бива да надвишават максималния брой нанасяния на ден, определени от производителя.

Състав и Съдържание на CleanLine

съставки

Био-гелът за ръце CleanLine има състав от натурални съставки с известни дезинфектиращи, антибактериални и противовирусни свойства. Те действат ефективно върху кожата, като също така я правят по-мека. Натуралното съдържанието също спомага и за приятния аромат на дермата. За да постигнат всичко това, производителят предварително е направил нужните проучвания и подложил съставките на качествен контрол и са преминали през специална експертна селекция. Ето кои са те:

 • Мумийо (Мумие, Шиладжит, Мумиджо) от Алтай – Ефективно в дезинфекцията. Благоприятства състоянието на кожата и се бори срещу възпаления.
 • Екстракт от Алпийско Коренче – Действа мощно срещу микроби, бактерии, вируси.
 • Полихексаметилен Гуанидин – Бори се срещу източниците на бактериални, вирусни и гъбични инфекции.

Био-Дезинфектиращия Гел-Спрей CleanLine – Как Се Нанася?

Био-дезинфектерищаия гел под формата на спрей CleanLine трябва да се нанася без измиване. Клиентите просто трябва да го поставят върху ръцете си и да го разнесат. Движенията могат да наподобяват миене на ръце със сапун. След няколко секунди ще усетят ръцете си по-чисти, хидратирани и меки!

CleanLine Цена – Как Да Купя Натуралния Гел-Спрей на Добра Цена в България през 2020?

поръчка

Според много от клиентите, дискутиращи продукта онлайн в България и Европа, той се предлага на добра цена. Това е така, защото стойността отговаря на качеството, високата концентрация на органични съставки, както и количеството. Някои дори казват, че според тях е CleanLine цена е достъпна, понеже не се среща често продукт с такива редки био-съставки. Клиентите трябва да имат предвид, обаче, че производителят му го предлага само чрез специализиран официален сайт. На него могат да открият допълнителни намаления или промо-оферти тип „Купи 3, Плати 2“. Ако някои от приятелите Ви също желаят да се сдобият с био-продукта – това е добър шанс да го вземате на намалена цена! Също така е важно да се знае, че натуралния гел CleanLine не се предлага в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress или Alibaba. Няма да се срещне и в аптеки, дрогерии или супермаркети. От производителят държат на качествения контрол, а в миналото са се сблъсквали и с фалшификати. Заради това е най-добре клиентите да се насочат към официалната страница на продукта и да видят актуалните промоции днес.

За да направят своята поръчка, те трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Скоро с тях ще се свърже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Ако клиентите имат нужда от помощ с направата ѝ, могат да погледнат тези инструкции.

cleanline дезинфектант за ръце

Хигиената на Ръцете е Важна!

Не забравяйте да почиствате и дезинфекцирате ръцете си – мръсните ръце могат да бъдат преносители на много вредни бактерии и вируси. Съществуват дори и рецепти за домашен дезинфектант, който вие може да си забъркате. Той върви в комбинацията с още по-любопитни съвети за дезинфекция и почистване на собствения ни дом. Добрата лична хигиена може да ни предпази от всякакви невидими врагове, включително гъбичките.

Накратко: CleanLine представлява био-гел за ръце с формула от натурални съставки за дезинфекция и чистота на ръцете. Тя има антибактериален ефект, който предпазва от развитието на вредни микроби и вируси. Продуктът се радва на положителни отзиви и мнения в онлайн форуми. Много от тях мислят, че работи по-добре от други алетарнативи на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply