Здрави + Прелестни (По Натурален Начин) = Мисията Възможна!

Style Bio

Ние сме група от близки приятели и изявени в респективните си сфери на дейност професионалисти. Решихме да обединим своите усилия и опит, за да развием тази онлайн платформа и дигитално издание за натурални методи за постигане на хармония между вътрешното и външно Аз.

Нарекохме информационната си платформа Style-Bio. Нейната цел е да предостави на клиентите и потребителите на дигитални услуги полезна информация. Тя касае натурални методи за поддържане на личната естетика и добро общо състояние на тялото. Също така, искаме да предоставим на хората достъп до основни факти за био-козметични изделия и продукти.

Те касаят следните категории от природосъобразния начин на живот:

  • Красота: Поддържането на индивидуален стил е от значение за всеки човек. Живеем в епоха, в която властват социалните медии. Личността е издигната в култ. Тя е продуктът, който искаме светът да желае. Затова и следва да се погрижим за добрата външност на кожата на лицето и тялото, косата и фигурата си.
  • Здраве: Когато тялото ни не се чувства тонизирано, нашата красота веднага го отразява. Трябва да се научим, как да се грижим за различните системи в нашия организъм.
  • Отслабване: Затлъстяването е сериозен проблем, който е пряко опасен за здравето. Не всеки се ражда с перфектната обиколка на талията си. Но всеки сам избира, как да се храни и колко да се движи.
  • Детоксикация: Замърсената среда в големите градове оказва крайно негативно влияние върху общото ни състояние. Това изисква вземането на своевременни мерки и редовното извършване на процедури за пълно пречистване на организма и черния дроб от токсини.
  • Интимност: Какво би бил човекът без своята половинка? А романтичните отношение помежду ни понякога имат нужда от разпалване. Винаги има естествен начин, за да открием отново пътя един към друг и да разпалим въглените на страстта.
  • Други Теми, Свързани със Здравословния Живот: Човешкото тяло е сложен механизъм, в който всяка една система и орган имат ключова роля. Трябва да се научим да разбираме начина, по който функционират. Особено, ако искаме да му въздействаме натурално.

Естествената Естетика Е Обща Цел!

жена, цветяОбщият интерес, който редакторския екип на Style-Bio споделя помежду си, е фактът, че винаги сме се доверявали на Майката Природа и нейните продукти. Те могат да се прилагат с цел подобряване на нашето здраве, форма и самочувствие.

Ето защо взехме решение да превърнем тази страст в нещо, което може да помогне на много други хора. Сред нас има медицински работници, журналисти и биолози. Но ние сме преди всичко хора, които не спират да търсят натурални начини за положително повлияване на качеството на живот. И искаме да ги споделим с вас.

икона, свят

Повече от 210 000 Посетители на Месец

Над 45 000 Последователи в Социалните Мрежи

Информация на 5 Езика, Достъпна в Над 30 Държави

 

Нашите ценности и принципи включват:

  1. Непринудено любопитство и откривателски дух към всичко ново.
  2. Щателно проучване на всички теми, свързани с естествените методи за разкрасяване и водене на балансиран начин на живот;
  3. Личностно осъществяване и общо щастие, постигнато с внимание, грижа и усилие;

Мисията за Натурална Красота и Стил в Съвременността

жена, блясъциНие, екипът зад Style-Bio, вярваме, че редовната употреба на природни продукти е най-доброто решение, което бихте могли да вземете. Особено, ако искате да поддържате добро здраве и пълноценен начин на живот. Това е важно във времена, когато пазарът буквално е залят от козметични изделия, съставени предимно от химикали и изкуствени субстанции.

Затова основната ни цел е да споделяме свободно информацията за био-козметичните продукти, които се предлагат в онлайн пространството. Това е нашата мисия. Отдали цялото си време и усилия в изграждането на този уебсайт. Вярваме, че той ще ви помогне да изберете най-добрия избор за вас.

Надяваме се, че сме допринесли за това, вие, потребителите, да намерите най-подходящото решение за вашия проблем. Независимо от неговия произход и вид.

Защото искаме да сме част от една революция, която ще направи животът по-стойностен, смислен и качествен. И искаме да го направим заедно!

А ето и още малко детайли за нас:

Иглика Попкирилова, 39 г. – Главен Редактор и Автор

Иглика ПопкириловаГели, както обича да я наричат на галено, е кръстена на цвете. Тя внася настроение, стил и финес в нашия екип. Завършила е ФЖМК на Софийски университет ‚Св. Климент Охридски‘ с профил ‚Телевизионна журналистика‘, в който е избрала да специализира в областта на културата. Дълги години е практикувала по специалността си в различни медии у нас, най-често заемайки длъжността на редактор и главен редактор. Обича средиземноморската кухня, а тъй като отскоро е и омъжена, вече започва и да прилага рецептите и все по-често. Обича да посещава изложби и концерти. В нея живее един истински рок фен.

LinkedIn

Григор Христов, 28 г. – Редактор „Красота“, „Здраве“ и „Отслабване“ и Автор

Григор ХристовГоги е мъжко момче. Вдъхва респект на всички, които чуят мощния рев на мотора, който с удоволствие паркира всеки делничен ден пред офиса. Но това не трябва да ви обърква, тъй като той е човек на науката – неговата първа и най-силна любов. Като доказателство за това служи дипломата му за завършил специалността ‚Биотехнология‘ към БФ на Софийски университет ‚Св. Климент Охридски‘. Работил е и в Германия за компания, опериращата в сферата на генното инженерство. Той е идеалният пример за перфектната симбиоза между мускулни влакна и мозъчни клетки.

LinkedIn

Августина Петрова, 33 г. – Редактор „Детоксикация‘, ‚Интимност‘, ‚Други‘ и Автор

Августина ПетроваАвгуст е завършила специалност ‚Книга и печатна графика‘ към Националната художествена академия. В продължение на дълги години е работила в сферата на графичния дизайн и като автор за статии за здравословен начин на живот. Свободното и време е посветено на правенето на илюстрации и измислянето на приказки. Обича да пътува и се определя като ‚шемет‘. Без нея екипът ни би бил една идея по-малко цветен.

LinkedIn

Нека Личностната Естетика Ни Води Заедно Напред!

Ако човек иска да промени света, винаги трябва да започне първо със себе си. Самоусъвършенстване с помощта на натурални методи и средства и личният пример са най-добрите начини за въздействие.

Нека научим повече за тях и израснем заедно!

Ако искате да научите повече за нас, или имате каквито и да е въпроси относно материалите и продуктовите ревюта, можете да се свържете с нас чрез страницата Контакти!

компютър, телефонВ нашия блог може да откриете полезна информация и съвети за един по-здравословен и красив живот.

За Вас подбрахме специално: