ColorDone – Спрей-Концентрат за Повече Блясък на Косъма? Или Не?

ColorDone спрейColorDone, наричан още КалърДон от своя производител – българската компания за био-козметика ‚Fresh Me Natural Products‘ Ltd. (“Фреш Ми Нечъръл Продъктс” ООД). Фирмата оперира от ж. к. „Люлин“ в гр. София, България. Нашият редактор на секция „Красота“ – Григор Христов – бе извършил специализирано по въпроса за легитимността на нейните продукти. Но откри, че предлаганите от нея средства за възстановяване на блясъка и еластичността на косъма на косата не са на особена почит сред клиентите.

Техните мнения и отзиви за изделия, като КолорДон и спрей-концентрата MaxiHair (МаксиХеър), не са особено положителни. Някои от клиентите дори са споделили в коментарите си за отчетени неприятни странични ефекти, от типа на поява на обриви и алергии по дермата на скалпа. Други пък считат, че продуктите на съживяване на косата на ‚Fresh Me Natural Products‘ Ltd. не доставят с важни за нея елементи. Всички знаем, колко полезни са протеини, съдържани в Омега-3 мастните киселини и кокосовото масло. Но те не присъстват в списъка със съставки на спрей-концентрата ColorDone. Нито пък някакво друго вещество, осигуряващо подходяща слънцезащита на боядисаната коса. Което е основното предназначение на продукта.

ВИЖ ОЩЕ:  Гъбичките - Невидимият Враг, Който Дебне Навсякъде!

Има ли смисъл да купувам спрей-концентрата КалърДон? Завишена ли е неговата цена на официалния уебсайт? Има ли много измами с фалшиви продукти по търговски портали, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress? Да се обърна ли към по-подходяща алтернатива?

Производителят “Фреш Ми Нечъръл Продъктс” ООД препоръчва на потребителите да поръчват единствено през официалната уеб-страница. Но ние не можем да потвърдим, че те няма да останат разочаровани от изделието. Спрей-концентрата за възстановяване на блясъка и еластичността на косъма ColorDone няма Сертификат за качество. Нито пък е преминал успешно през експертна оценка и мнение.

Научете още, изчитайки ревюто по-долу докрай!

сива коса, колордоне

Най-Подходящите Природни Продукти за Грижа за Косата

В повечето комерсиални шампоани и продукти за грижа за косата не липсват екзотични екстракти от етерични масла и други природни продукти. Но наистина важните за здравината, еластичността и блясъка на косъма съставки се побират в шепата ви. Те наистина могат да направят косата ви по-красива на външен вид. Макар и да нямат крещящото име и впечатляващия външен вид орхидеите, които красят търговската опаковка на някои козметични изделия.

Химичната композиция на човешкия косъм го прави по-трудно податлив на промени, отколкото кожата. Но не е невъзможно. За целта, променете диетата си, заменяйки сладките изкушения в менюто с по-здравословните им и балансирани варианти. Можете и да направите цялостно преминаване към по-природосъобразна диета. Като средиземноморската, например. Или пък да я миете редовно с ябълков оцет. Изборът е огромен!

А тук сме подбрали най-подходящите природни продукти за Вашата коса:

 • Морски водорасли;
 • Розмарин;
 • Всяка разновидност на глината;
 • Мед;
 • Тапиока;
 • Кокосово Масло;
 • Масло от авокадо;

Положителни Ли Са Клиентските Мнения и Отзиви за Спрей-Концентрата КалърДон?

colordone спрей, коса, мъж

ColorDone е нов продукт от серията за грижа за здравината и еластичноста на косъма и космения фоликул. Техен производител е българската компания за био-козметика ‚Fresh Me Natural Products‘ Ltd. (“Фреш Ми Нечъръл Продъктс” ООД). Тя стана известна благодарение на другия си продукт за освежаване и придаване на блясък и красота на косата – MaxiHair (МаксиХеър). Проблемът е, че нито едното от двете изделия не успя да спечели одобрението на клиентите. Мненията и отзивите на потребителите по онлайн форуми за красота и стил, като тези на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), не са с положителна насоченост.

ВИЖ ОЩЕ:  Какво Да Правим След Преяждане? - 9 Лесни и Естествени Метода

В коментарите има и сигнали за неприятни странични ефекти, противопоказания и алергични дерматологични реакции. А това не говори особено добре за качеството на изделието за по-здрав косъм. Нито пък за автентичността на неговия състав. Спрей-концентратът КалърДон не е преминал и през успешно завършена експертна оценка. Той няма и Сертификат за качество. Най-добре ще е клиентите да се въздържат от поръчка и покупка, докато такива не се появят.

Ето и основните негативи на спрей-концентрата ColorDone, според клиентските отзиви и мнения по форумите на “БГ Мама” (‘BG Mamma’):

 • Липсва Експертно Мнение и Оценка;
 • Няма Сертификат за Качество;
 • Неяснота на Произхода и Естеството на Съставките;
 • Води до Кожни Алергични Реакции по Скалпа;
 • Завишена Цена за България на Официалния Уебсайт;

Nota Bene! Липсата на Сертификат за качество не говори добре за качеството на продукта. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към наистина натурална и работеща алтернатива за грижа за косата!

Какъв Би Следвало Да Е Съставът на Спрей-Концентрата за Повече Блясък ColorDone?

спрей за коса colordone, момиче

Спрей-концентратът следва да има изцяло натурален състав. Това, обаче, няма как да бъде потвърдено към настоящия момент. Не можем да потвърдим и че специално патентованите комплекси в него имат органичен произход и са с автентично естество. Възможни са различни противопоказания. Спазвайте инструкциите за употреба на ColorDone, за да ги избегнете.

ВИЖ ОЩЕ:  7 Мита за Денталната Хигиена

А ето и предполагаемия състав:

 • Патентован Комплекс Procapil ™;
 • Патентован Комплекс Aquaxyl™;
 • Растителен Кератин;
 • Екстракт от Морска Вода от Френска Британия;

Развейте Натурално Красива Грива с Повече Самоувереност!

Грижата за косата трябва да се превърне в наш ежедневен ритуал. Особено, ако имаме склонност често да я боядисваме и третираме с препарати. Тя има нужда от редовно освежаване и подходяща хидратация. Не го забравяйте. Най-лесно е да и ги доставите чрез балансирана диета и органични продукти.

Накратко: ColorDone е спрей-концентрат за възстановяване на блясъка и еластичността на боядисания косъм. Той няма Сертификат за качество и не е преминал през експертна оценка. Това поражда сериозни съмнения относно автентичността му. Клиентските мнения и отзиви за КалърДон по форумите за лична красота и стил също са негативни. Обърнете се към потвърдено работеща алтернатива за настоящия момент. Така ще се предпазите от неприятни странични ефекти.
Иглика Попкирилова

Обновена на

Коментирай