DayNightSlim – Натурално Средство с Био-Формула за Горене на Калории През Деня и Нощта!

DayNightSlim
DayNight Slim Ревю
 • 9.2/10
  Ефективност - 9.2/10
 • 9/10
  Отзиви - 9/10
9.1/10

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

DayNightSlim представляват нов тип разтворими сашета (прахчета) с натурална формула. Целта им е по-бързото влизане във форма, забързване на метаболизма и изгаряне на калории, както през деня, така и нощта. Те съдържат множество натурални екстракти, идващи от далечна Колумбия. Техен производител е компанията „DayNightSlim Pastillas“ Ltd.

Екипът ни, и в частност главният редактор Иглика Попкирилова, беше впечатлена от новият продукт на пазара. Заради това решихме да разберем повече подробности и да открием интересна информация и факти, свързани с натуралните сашета DayNightSlim.

Какво точно представляват сашетата с органичен състав DayNightSlim? Как да ги разтворим и да си направим вкусна натурален напитка DayNightSlim? Какво са отзивите и мненията за прахчетата DayNightSlim за по-елегантно тяло, от форуми като „БГ Мама“? Как могат да закупени на достъпна цена в България през 2020? Има ли предишни опити за измами и некоректни търговци от платформи за онлайн, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и Alibaba? Останете с нас до края на ревюто ни, за да откриете отговорите на тези въпроси.

Какво Представлява Акай (Асаи) Бери?

DayNightSlim асай бери

Акай бери представлява гроздов плод, родом от тропическите гори на Южна Америка. Добиват се от палмови дървета със същото име.

Плодовете са с диаметър около 1 до 2см и имат наситено лилав цвят. Семената им представляват около 80% от самите плодовете. Описват вкуса на акай бери като смес от шоколад и плодове, с лек метален послевкус.

Акай бери е една от модерните суперхани. Но защо е така? Главно защото се смятат за богат антиоксидант. По-специално, те съдържат антоцианин, който е антиоксидантно вещество. Всеки плод акай бери го съдържа в изобилие. Той може да намали оксидативния стрес и възпаления, като подпомага мозъчните функции. Заради това се препоръчва на много възрастни хора. Също се смята, че антоцианините подобряват и паметта, като благоприятстват кръвообращението и сигналите към мозъка.

Друга известна полза от акай бери е свързана отново с антиоксидантните му и енергизиращи свойста. То може да помогне и за по-елегантен външен вид, като спомага за по-лесното горене на калории. Поради тази причина е част и от състава на био-сашетата DayNightSlim, на които обръщаме внимание в следващите параграфи.

Какво Представляват Натуралните Сашета за Бързо Влизане във Форма DayNightSlim?

Сашета за пиене DayNightSlim

DayNightSlim представляват натурални сашета с био-формула за по-бързо влизане във форма, по-балансиран метаболизъм и елегантно тяло. Те работят благодарение на органичните съставки, включени във формулата им. Колумбийският им производител от „DayNightSlim Pastillas“ Ltd включва само такива със свойства за оформяне на фигурата, израснали в естествени условия. Смята се, че всяко от тях е хипоалергенно.

Името на био-сашетата DayNightSlim идва от това, че те поддържат процесите по горене на мазнини и калории през цялото денонощие. Поради това трябва да бъдат приемани 2 (два) пъти дневно – сутрин и вечер.

Какви Мнения, Отзиви и Коментари Се Споделят в Онлайн Форумите за Сашетата с Органичен Състав DayNightSlim?

 Преобладават позитивните мнения за сашетата с органичен състав DayNightSlim. Те идват главно от потребители, споделящи своите мнения в известени европейски форуми за красота и здравословен начин на живот. Изглежда продуктът е известен и в родната си Колумбия, както и в цяла Латинска Америка. Пример за подобен роден форум е популярният “БГ Мама” (“BG-Mamma”). Не се споменава информация за негативни странични ефекти и противопоказания. Ето кратко обобщение на най-често споделените позитивни отзиви за натуралните сашета с формула за по-бърз метаболизъм DayNightSlim:

 • Био-Формула на Натурална Основа за Повлияване на Усещанията за Ситост и Глад;
 • Органични Екстракти със Свойства за По-Бърз Метаболизъм и Горене на Мазнини;
 • Лесно Достигане на Мечтаната По-Елегантна Фигура.
 • Натурални Сашета, Лесни за Разтваряне и Всекидневна Употреба;

NB! Липсата на информация за неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че е невъзможно такива да настъпят индивидуално. Клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на оригинала на продукта.

Кои са Активните Натурални Съставки, Част от Формулата за По-Бързо Влизане във Форма на Сашетата DayNightSlim?

DayNightSlim ананас

Всяка от съставките, част от формула за по-бързо влизане във форма на сашетата DayNightSlim има естествен и органичен произход. Имат хипоалергенен характер, безопасни са за ежедневна употреба.

Ето кои са био-активните съставки на сашетата DayNightSlim:

 • Екстракт от Ананас: Съдържа бромелайн – натурално вещество, което се смята за естествен начин за контролиране на апетита и чувството за глад.
 • Екстракт от Акай: Подпомага енергичните нива на тялото, като засилва и метаболитните процеси.
 • Пектин, Екстракт от Ябълка: Има свойства, свързани с по-добрата имунна система.
 • Екстракт от Спирулина: Смята се за една от най-мощните суперхрани на света. Изобилства от здравословни витамини и минерали, действа успокояващо на апетита.
 • Екстракт от Зелен Чай: Спомага за енергичността и жизнеността. Подпомага по-бързото изхвърляне на ненужни вещества от организма чрез антиоксидантните си свойства.
 • Екстракт от Хибискус: Има положително въздействие върху усещанията за глад и ситост.
 • Екстракт от Магданоз: Грижи се за организма, като набавя нужното количество протеини.
 • Аскорбинова Киселина: Благоприятства тонуса, издръжливостта и енергичността на тялото.

Как Се Приемат Натуралните Сашета за Бързо Горене на Калории ДейНайтСлим?

ДейНайтСлим натурално отслабване

Стъпките и инструкциите за прием на натуралните сашета Дей Найт Слим са много лесни. Ето какво включват:

 1. Вземете едно саше и го разтворете в 300мл. (една чаена чаша) вода. Разбъркайте добре.
 2. Изпийте го преди хранене.
 3. Правете това всеки ден преди закуска и вечеря.

Как Да Закупя и Поръчам Био-Сашетата за По-Елегатна Фигура DayNightSlim на Достъпна Цена в България?

Повечето от потребители онлайн споделят, че са предпочели закупуването на сашетата DayNightSlim от официалния им уебсайт. Там се предлагат разнообразни оферти, например „Купи 3, Плати 2“, отстъпки от оригиналната цена, безплатна доставка и много други. От производителят на продукта са решили да не го предлагат в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и Alibaba. Това става поради съмнения, че някой от продуктите, които се предлагат там са измама или фалшиви. Те желаят да предлагат оригинала на био-сашетата DayNightSlim на достъпна цена в България, както и по целия свят.

Повече за процедурата по поръчка и доставка, може да откриете тук.

Балансирана Диета и Спорт за Здравословно Тегло!

Момиче спортува в домашни условия

 Ако искаме да постигнем желаната си фигура, трябва да се фокусираме върху това да ядем правилните храни за стройно тяло. Добре е да ограничим приема на въглехидрати и да се фокусираме само върху сложните, които тялото ни усвоява най-добре. Може да изберем и диета, която позволява отслабване без гладуване – например Средиземноморската. И нека не забравяме редовният спорт. Той ще направи фигурата ни стегната и елегантна. Време е за действие!

Накратко: DayNightSlim представляват натурални сашета с био-формула за по-бързо горене на мазнини и калории. Позволяват на тялото ни да влезе във форма по естествен начин. Радват се на одобрение в онлайн форумите за здравословен начин на живот. Работят по-добре от други алтернативи на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Иглика Попкирилова

Обновена на

Leave a Reply