Denta Black – Черна Паста за Брилянтно Бели Зъби

Denta Black

Внимание! Denta Black понастоящем не се предлага поради изчерпани количества. Производителят не споменава кога отново продуктът ще бъде наличен. Най-популярният продукт за поддържане на прекрасни зъби към момента е Denta Seal.

Красивата усмивка оставя неподозирано добро впечатление у всеки човек. Тя ни краси по един естествен и искрен начин, невъзможен на всички останали аксесоари, кои ползваме. Блестящата усмивка е признак на здраве, тя е свидетелство за това, че зъбите ни са в добро състояние, а това от своя страна е особено важно за цялостното ни здравословно състояние. Развалените зъби не просто загрозяват усмивката ни, но и вредят на храносмилането, тъй като се нарушава нормалната дъвкателна способност.

Лошата храна, лошите навици като тютюнопушенето, пиенето на много кафе и най-вече лошата устна хигиена са все фактори, които увреждат зъбите, оставят петна и рушат емайла. Редовните посещения при зъболекар са ключови за здравето на нашите зъби и красотата на усмивката. Но не всеки човек смята това за достатъчно, за да постигне белотата, която желае.

Съществуват редица средства за домашно и кабинетно избелване на зъбите. Скъпи процедури, различни лентички и избелващи пасти. Все по-нашумяли става нестандартната черна избелваща паста за зъби. Новата Denta Black е точно това. Черна паста за бели зъби с активен въглен в състава.

Интересен Факт:

Активният въглен и въглищен прах се използват още от древността в рецептите за различни пасти, с които хората са избелвали зъбите си.

Denta Black – Избелване на Зъби в Домашни Условия

Напълно възможно е да се сдобиете със снежнобяла усмивка в домашни условия без усилия и без да пръскате много средства по скъпи процедури. Всичко това, благодарение на новата черна паста за зъби за избелване Denta Black. Сигурно ви звучи странно как черна паст е способна да избели зъбите?

Цветът на DentaBlack е резултат от съдържанието на активен въглен в състава на тази иновативна избелваща паста. Въглените са част от съвременните тенденции в сферата на устната хигиена и естетичната козметика. Той е добра познат със свойството си да извлича натрупаните в токсините тяло. Но въгленът може да се прилага не само когато сме попрекалили с чашката.

DentaBlack изпитано и гарантирано извлича токсините, които карат зъбите ни да пожълтяват, и които рушат емайла. Активният въглен също така има способността да убива вредни бактерии, като по този начин значително освежава дъха. Повече няма да се притеснявате от близостта на вашите събеседници и ще се усмихвате широко без задръжки и притеснения какво биха си помислили хората за вашите зъби.

DentaBlack – Предимства и Ползи

Неоспорим е фактът, че Denta Black е избелваща паста, способна да премахне петната от зъбите, като го прави без да нарушава целостта на емайла и същевременно подобрява дъха значително.

DentaBlack е марка, утвърдена на западния пазар, а вече е достъпен и за българските потребители. Има редица предимства в това да използвате тази черна паста за избелване на зъбите:

  1. Спестява време и средства – край на скъпите кабинетни процедури. Няма нужда да давате значителни суми, за да почиствате зъбите си при специалист, когато специалистът може да бъде ваш на промоционална цена. Denta Black е лесна за употреба, ефективна алтернатива, която можете да си набавите през сайта на официалния дистрибутор.
  2. Освежава дъха – както вече стана ясно, способността на въглена да извлича вещества с биологичен произход ще освежи значително дъха ви и устната кухина ще се освободи от вредните бактерии, които нарушават здравето.
  3. Доказано ефективен и без странични ефекти – избелващата паста Denta Black е клинично тестван продукт, който няма странични ефекти. Неговата формула е добре балансирана, така че съдържанието на активен въглен да не е завишено. Съставът му ефективно премахва петната и плаката по зъбите, предотвратява рушенето на емайла и зъбите, възстановявайки естествения киселинно-алкален баланс. Също така, придава на зъбите приятна полировка, с която те буквално сияят от белота.

Denta Black – Черна Паста За Зъби Мнения

Сигурно тези от вас, които се интересуват от тези средства за устна хигиена, често са попадали на въпроса как да си избелим зъбите с активен въглен. С новата избелваща черна паста за зъби DentaBlack това е лесно и постижимо в домашни условия само за 5 минути на ден. Удовлетворени клиенти, които са използвали пастата Denta Black споделят тяхното изключително положително преживяване. Като определящо посочват стриктното спазване на инструкциите за употреба, приложени към продукта, за да бъдат постигнати искрящо бели резултати.

Поръчка и Доставка на Denta Black

Лицензираният дистрибутор на Denta Black избелваща паста за зъби за България е един. Вие си гарантирате, че поръчвате автентичния продукт, само ако направите поръчка през официалния сайт на доставчика. Иначе рискувате да попаднете на имитация, а те не са малко, поради популярността на активния въглен като средство за избелване на зъбите.

Попълнете кратката форма за заявка на сайта на Denta Black България. Очаквайте с вас да се свърже оператор на дистрибутора, за да се уговорите за адрес на доставка. Поръчката ви ще пристигне там по куриер в рамките на няколко работни дни, в зависимост от складовите наличности на продукта.

Каква е Denta Black Цена в България?

Избелващата паста за зъби Denta Black преди се предлагаше на достъпна цена в България. Когато клиентите я определят за такава, те вземат предвид това, че всъщност продуктът си е свършил добре работата. Но всяко добро нещо има край и Дента Блак вече не се предлага в България. От производителят и решават да се фокусират върху разработването на нови натурални продукти, а наличностите на пастата за зъби вече са изчерпани. Няма информация, че продуктът изобщо ще се предлага отново.

Заради това е най-добре клиентите да се насочат към подобна натурална избелваща паста за зъби – например Denta Seal. Тя също се радва на одобрение от страна на клиентите. В Европейски форуми срещнахме такива на клиенти, които дори я предпочитат пред Denta Black. Цената ѝ дори също е по-достъпна на българския пазар. Освен това производителят на Denta Seal предлага и много допълнителни промоции, за да могат клиентите да си закупят продукта на още по-добра цена. Поради тази причина няма да я срещнете и в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress, Alibaba, нито в аптеки, дрогерии и супермаркети.

Най-добре е клиентите да прегледат ревюто ни, а после да се насочат към официалния уебсайт на пастата Denta Seal. Там могат бързо и лесно да направят поръчка, като въведат своите имена и текущ телефонен номер. На него скоро ще се свърже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Ако се затрудняват с направата ѝ, клиентите могат да прочетат това.

Denta Black – За Широка и Сияйна Усмивка

Denta Black черна паста с активен въглен е един от най-популярните продукти за успешно избелване на зъбите в домашни условия. Балансираната му формула се грижи за здравето и красотата на вашата усмивка. Резултатите са гарантирани, при условие, че спазвате инструкциите за употреба.

Denta Black не отнема време и средства. Тя действа! С нея ще се усмихвате както никога досега!

Внимание! Denta Black понастоящем не се предлага поради изчерпани количества. Производителят не споменава кога отново продуктът ще бъде наличен. Най-популярният продукт за поддържане на прекрасни зъби към момента е Denta Seal.

Иглика Попкирилова

Обновена на

3 коментара

  1. Анита Пенкова 20/07/2017
  2. Ваня Тодорова 12/10/2017
  3. Саня 02/08/2018

Коментирай