EMS Trainer – Как Повлиява на Мускулите?

EMS Trainer

EMS Trainer Ревю
 • 9.4/10
  Ефективност - 9.4/10
 • 8.7/10
  Отзиви - 8.7/10
9.1/10
ОФИЦИАЛЕН САЙТ

EMS Trainer е електростимулиращ колан за положително въздействие върху външния вид на мускулатурата в областта на корема. Този био-козметичен продукт е създаден от популярния производител на подобен вид устройства – компанията EMS. Държавата, в която е сглобен, е Китай. Изделието за подчертаване на формата на мускулите е популярно сред фитнес-ентусиастите по онлайн форумите за поддържане на топ фигура. Те не споделят за наличието на възможни неприятни странични ефекти, реакции или противопоказания, възникнали в резултат на употребата на електрическия мускулен стимулатор в своите мнения и отзиви. Коментарите са предимно на доволни потребители, които посочват натуралния подход на средството и неговата достъпна цена за основни предимства.

Електростимулаторът за положително визуално повлияване на мускулите по коремния пояс ЕМС Трейнър идва с инструкции за безопасно приложение, които следва да бъдат съблюдавани стриктно. Поръчва се единствено чрез оставянето на име и актуален телефонен номер в бланка на официалния уебсайт. С клиента се свързва представител на дистрибутора и се уточняват детайлите относно получаването. Методът за плащане е наложен платеж. Био-козметичният продукт за фитнес-маниаци не е наличен сред предложенията на аптеките, нито пък в онлайн портали за покупка и продажба на стоки – eBay, eMag, Amazon. Стойността му в България е съобразена с условията на живот и средните доходи на гражданите.

EMS Trainer, жена тренира

Кои Храни Са Полезни за Трупането на Мускулна Маса?

Хората, които искат да поддържат стройна фигура, разполагат с богат избор от хранителни режими, в зависимост от своите собствени лични цели. Кетогенната диета, например, е изключително подходяща за желаещите да натрупат чиста мускулатура, тъй като набляга изключително много на богатите на протеини и полезни мазнини продукти и свежда почти до нула приема на ‘празните’ въглехидрати.

Подготовката на организма за натрупването на впечатлителна мускулатура следва да започне още в кухнята, преди да сте излезли за записания час във фитнес-залата. Развиването на чиста мускулна маса следва да е стимулирано от приема на точните храни и да е обилно полято с достатъчно количество вода. Човешкото тяло и клетките, които го изграждат, се състоят от повече от 65% H2O и липсата на тази течност води до тяхното увреждане. Редовната детоксикация също е важна. Подходящо средство за целта е активният въглен – мощен адсорбент и пречистващ агент.

Спортните медици считат, че следните 5 храни са ключови за изграждането на мускули:

 • Яйца: Абсолютният лидер в снабдяването на човешкото тяло с така нужните му протеини и белтъчини. Експертите са успели да установят, че жълтъкът съдържа безценният и за здравето на очите лутеин. Богати са и на важни аминокиселини.
 • Пилешки Гърди: Този тип бяло месо не включва почти никакви излишни мазнини, а само протеини.
 • Филе от Риба Тон/Сьомга: Не само, че са наситени с есенциалните за доброто състояние на тялото и нормалното функциониране на сърцето и мозъка Омега-3 мастни киселини, но включват и голям брой аминокиселини, протеини и полезни елементи.
 • Телешко Месо: Изчистеното от мазнини и сухожилия телешко е един от най-препоръчителните продукти за натрупването на мускули. Богато е и на креатин.
 • Извара: Подходяща за случаите, когато бюджетът е окъсял или ви е омръзнало от месо. Не включва почти никакви мазнини, а изобилства от протеини!

EMS Trainer, мъж и жена във форма

Почивката Също Е Важна за Здравата Мускулатура!

Една от най-големите грешки на повечето трениращи е пренатоварването. Мускулните влакна имат нужда от време за почивка, за да нараснат. Осигуряването на поне 2 дни почивка от тренировки в седмицата, както и качествено и количествено време от поне 8 часа за наистина здравословен сън благоприятства доброто им развитие. Отделяйте време на близките си и не насочвайте и фокусирайте темата към вашите фитнес цели! Насладете се на моментите с тях, които имате!

Нека научим още няколко любопитни факта за електрическия мускулен стимулатор EMS Trainer. Компактният колан за положително повлияване на външния вид на мускулите в коремната област е дело на популярния производител на подобен вид изделия EMS. Унисекс моделът е удобен, дискретен и приляга на представители и на двата пола от всички възрасти. Отзивите и мненията за него по онлайн форумите за фитнес режими са позитивни, а потребителите не сигнализират за възможни противопоказания и звучат доволни от добрата цена в България.

Как Се Ползва Електрическия Мускулен Стимулатор ЕМС Трейнър?

EMS Trainer, жена с колан

Електростимулаторът за положително въздействие върху мускулатурата EMS Trainer цели да повлияе по един положителен начин на мускулите в коремната област – чрез оказване на непрекъснато вибрационно напрежение, което наподобява масаж и използва слаби електрически вълни. Така неговият производител обяснява принципа му на работа. Устройството за положително визуално подчертаване на натрупаната вече мускулатура пристига в комплект, който включва батерии. Моделът е унисекс и се носи по 20-30 минути на ден.

Повечето потребители по онлайн форумите за фитнес-ентусиасти споделят положителни впечатления за био-козметичния продукт в своите мнения и отзиви. То получава добри оценки и поради съобразеността на цената с условията за живот у нас. Няма сериозни индикации, че са възможни неприятни странични ефекти или противопоказания като през резултат от редовното му прилагане.

Коментарите споменават още и следните предимства:

 • Положително Повлияване на Визуалния Вид на Мускулатурата;
 • Естествен Подход Към Подчертаването на Коремните Мускули;
 • Удобство, Комфорт и Дискретност При Поръчка и Доставка;
 • Стойността е Съобразена със Средните Доходи У Нас;
 • Унисекс Модел, Който Е Лесен за Ползване и Носене Под Дрехите;

Nota Bene! Липсата на конкретни сигнали за възможни противопоказания не означава задължително, че такива няма да се проявят. Придържайте се към инструкциите за употреба, за да минимизирате вероятността за възникването им!

Как Да Поръчам Електростимулатора EMS Trainer на Достъпна Цена в България?

EMS Trainer колан за мускули

Всеки желаещ да се сдобие със способа за положително въздействие върху външния вид на мускулатурата чрез насочено електростимулиране EMS Trainer може да впише своето име и телефонен номер в бланката на официалната уеб-страница на продукта, за да може да бъде осъществена връзка с дистрибутора с цел доуточняване на детайлите около доставката. Плаща се при получаване. Текущата промоционална кампания дава шанс на всеки да вземе своята бройка от био-козметичния продукт за фитнес-ентусиасти с -50% отстъпка.

Редовните Тренировки Тонизират Тялото!

EMS Trainer, изненадана жена

Извършването на каквито и да е редовни физически упражнения поне 3-4 пъти седмично допринасят за това да се чувстваме млади и да поддържаме телата си в добра форма. По този начин успяваме и да поддържаме добри нива на метаболизма. Кръвообращението също се запазва нормално.

Накратко: Електростимулаторът за положително визуално подчертаване на натрупаната мускулатура EMS Trainer действа по принцип, който е по-естествен от този на други алтернативи на дигиталния пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Тибетска рецепта за облекчаване на болките в ставите е разкрита. Съдържа обикновени...

Leave a Reply